- 25 Eylül 2009
- 2.133
- 2.297
- 333
Bende biraz önce ayakkabı aldımhttp://www.trendyol.com/Pencere-Detayli-Siyah-Bluz/UrunDetay/43981/17026636
ahanda bunu aldım gece gece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende biraz önce ayakkabı aldımhttp://www.trendyol.com/Pencere-Detayli-Siyah-Bluz/UrunDetay/43981/17026636
Birtek göbişimi gerdirdim başkada birşey yaptırmadım :)) maksat gerdirmeden gündem oluşturmak nitekimde öyle oldu hihi Hoho heheeee hahaaaaaya senin asaletin hepimizi döver bacım bana bıngıl diyecekler bacağı germe olmadan olmaz yalan diyor kötü diyecekler var ya asarım onları
hele bu börülce minnak boyunla anam yaşındasın diyecek kıskançlığından direk iş yerini basardım şirettim ben
Bebetoooo linki tıkladığımda Web sayfası Açılıyor ben uygulamadan alışveriş yapıyorum butiğin adı ne milla'mıhttp://www.trendyol.com/Pencere-Detayli-Siyah-Bluz/UrunDetay/43981/17026636
Yahu kız beni izlemeden almış FAZLANAZLI denilen titrek ben almadım ki sessizce çekilmiş ben hep kibardım ama artık değilim ben de çat diye habersiz çıkarıveriyomhahahha terbiyesiz börülce adam izlemeden almadan önce özelden yazar niye aldığını kibar ol biraz
zaten bana da gıcıktın sen ama neyse
hahhaha ay buralarda neler gördük lo biz başlığından kovulanların sonra kanka olması çoktur bak şimdi de izliyor börülce bu ne yaptığı belli değil
he herkese gıcık olan tek kalır anam barış kendinle
banada anam yaşındasın demiştin unutmadım
Gobis iste. Bana kosarak gelinsin bu konuda :))Birtek göbişimi gerdirdim başkada birşey yaptırmadım :)) maksat gerdirmeden gündem oluşturmak nitekimde öyle oldu hihi Hoho heheeee hahaaaaa
niye mutlusun hep mutlu olalım da gezmeler yüzünden mi yorgunluk detay ver bakalım ablanaNapiyonuz Jelesec
dedikodu yapıyoruz sen ne yapıyon guneykarimkure bu yazdığın rumuzlar dedikodu time dahil
FAZLANAZLI @zuzu0616
Ben bu gece cok mutluyum, ve tabi yorgunum :))
Bende biraz önce ayakkabı aldım
Birtek göbişimi gerdirdim başkada birşey yaptırmadım :)) maksat gerdirmeden gündem oluşturmak nitekimde öyle oldu hihi Hoho heheeee hahaaaaa
Bebetoooo linki tıkladığımda Web sayfası Açılıyor ben uygulamadan alışveriş yapıyorum butiğin adı ne milla'mı
Yahu kız beni izlemeden almış FAZLANAZLI denilen titrek ben almadım ki sessizce çekilmiş ben hep kibardım ama artık değilim ben de çat diye habersiz çıkarıveriyom
Valla ben burda cok şey öğrendim gıcıktım sana da ama gereksizmiş şimdi kimseye gıcık değilim ama anam yaşındasın nerdeyse bak senide değerli görmüşüm demekki
Valla ben senden daha cok merak ediyorum o yaşa geldiiimde nasıl olacamkız sus masum köylü börülce sen beni aldın izlemeden sonrada geri ekledin lo git dengesiz ruh hali yok ya bir ben akıllıyım biri titrer biri çıkarır ...nem kapar sonra geri ekler
bana gıcık olan vardır bi kaç kişi onları da biliyorum senin gıcık olman tamamen kelebek etkisi onuda biliyorum yoksa ben gıcık olunacak biri değilim ama iyi gıcık ederim taktım da bak onuda söyleyeyim
sana bir son kapak börülce anan yaşında başladım estetiklere benim yaşa geldi mi seni merak ediyorum
ay link koysaydın keşke merak ettimO ne alaka be.
"Kk bizi takmiyir, mağduruz ühü, zavcilar tiye aliyir ühü" diye aglayarak sarkilar soyleyen bir adam vardi kizlar. Az once izledim youtube'dan. Cok sevimli
8 yıldır aynı dr un adını andığımı düşünsene ne mürid toplamış olurdum vayy beedutluk haaa vay be k.k boştu haaa
puhahhahah lo 20 sene düşşünsem bu titemenin dosyaya gireceği aklıma gelmezdi
neyse orada görsel showw yap canlı nasıl titriyon görsünler
abooo insan düşmanına etmez lo bu lafı puahahakız sus masum köylü börülce sen beni aldın izlemeden sonrada geri ekledin lo git dengesiz ruh hali yok ya bir ben akıllıyım biri titrer biri çıkarır ...nem kapar sonra geri ekler
bana gıcık olan vardır bi kaç kişi onları da biliyorum senin gıcık olman tamamen kelebek etkisi onuda biliyorum yoksa ben gıcık olunacak biri değilim ama iyi gıcık ederim taktım da bak onuda söyleyeyim
sana bir son kapak börülce anan yaşında başladım estetiklere benim yaşa geldi mi seni merak ediyorum
ay iki gündür midem ağrıyor felaketim
Valla FAZLANAZLI Jelesec bu eder oay link koysaydın keşke merak ettim
8 yıldır aynı dr un adını andığımı düşünsene ne mürid toplamış olurdum vayy bee
la
abooo insan düşmanına etmez lo bu lafı puahaha
Valla ben senden daha cok merak ediyorum o yaşa geldiiimde nasıl olacam
ay link koysaydın keşke merak ettim
8 yıldır aynı dr un adını andığımı düşünsene ne mürid toplamış olurdum vayy bee
la
abooo insan düşmanına etmez lo bu lafı puahaha
ay iki gündür midem ağrıyor felaketim
Valla kocada yok kaldım evde 1 ay önce birini buldum hayatım değişti sandım yine hüsrana ugruyorum galiba estetik de işe yaramıyomuşvalla bak sonun iyi değil diyim çocuk yok,koca yok heryer estetik yaş çömez neyse hayat yıpratmış börülcemi yaptır güzelleş
var kız böyle senelerdir oldu yaptı mucize eller diyenler murid toplasaydın be sende
canım geçmiş olsun lansor varsa al evde iyi gelir mideye
he o benim ederim
hangi erkek kadının hayatını değiştirmiş kiValla kocada yok kaldım evde 1 ay önce birini buldum hayatım değişti sandım yine hüsrana ugruyorum galiba estetik de işe yaramıyomuş
sağ ol canımcanım geçmiş olsun lansor varsa al evde iyi gelir mideye
Malesef benim hayatıma girenler değiştiriyor önce mutluluk sonra mutsuzluk getiriyolar onlara da gıcık oluyom işte kimseye gıcık olmuyorm demiştim ya yok yalan yazmışım o erkeklere gıcık oluyorm iştehangi erkek kadının hayatını değiştirmiş ki
ay evet doğru değiştiriyor fazla kilolar sarkık vücut falan kız deli misin kocayı napıcan
sağ ol canım
kız bi aydır içiyorum dr geçmezse gel dediydi yarın gideyim artık endoskopi mi yaparlar ne yaparlar bilmiyorum sırtıma vuruyor ağrı
Uzun zamandir gorusemedigim biriyle gorustum.niye mutlusun hep mutlu olalım da gezmeler yüzünden mi yorgunluk detay ver bakalım ablana
Bende uzun zamandır görüşmedğim biriyle görüştüm cok mutluydum ayaklarımda hiç yer de değildi şimdi çakıldım sanki (Uzun zamandir gorusemedigim biriyle gorustum.
Aaa neden?Bende uzun zamandır görüşmedğim biriyle görüştüm cok mutluydum ayaklarımda hiç yer de değildi şimdi çakıldım sanki (