• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

seni ben almadım ya kk nın azizliği

ama bu börülceyi bilerek çıkarttım :KK70: cadı kazanına düştük o vakitler anlayan anladı :KK70:
Zaten hep arada olan bana oluyo ama ben de az değildim demediğim kalmamıştır :D herkese gıcıktım kimseye gıcık değilim artık hepimiz kardeşiz Jelesec Jelesec bagla kardeşlik türküsünü :D ben video baglayamıyırum buraya :D

Zaten hep arada olan bana oluyo ama ben de az değildim demediğim kalmamıştır :KK70: herkese gıcıktım kimseye gıcık değilim artık hepimiz kardeşiz Jelesec Jelesec bagla kardeşlik türküsünü :KK70: ben video baglayamıyırum buraya :KK70:
kız bu sitede seni ilk izlemeye alan bendim hatta forumun ortasına foto atmıştın ahahah nankörrrr börülce

Zaten hep arada olan bana oluyo ama ben de az değildim demediğim kalmamıştır :KK70: herkese gıcıktım kimseye gıcık değilim artık hepimiz kardeşiz Jelesec Jelesec bagla kardeşlik türküsünü :KK70: ben video baglayamıyırum buraya :KK70:
Hepimiz mağduruz, ayol sen bana kocakarı dedin beee :D bak asaletimden hiç sesimi çıkardımmı süt dökmüş kedi gibiyim :))

o benim titrek mesajı almışlar şeye koymuşlar senin benim diğer mesajların olduğu evrak varya oraya ne alakaysa
O ne alaka be. :KK53:
o benim titrek mesajı almışlar şeye koymuşlar senin benim diğer mesajların olduğu evrak varya oraya ne alakaysa
"Kk bizi takmiyir, mağduruz ühü, zavcilar tiye aliyir ühü" diye aglayarak sarkilar soyleyen bir adam vardi kizlar. Az once izledim youtube'dan. Cok sevimli :KK15:

Bu gece hava muhalefeti yok, lakin cumartesi gecesi evde oturmak zoruma gitti :( cunku yorgunum, cunku calisiyom hep :mad:

Valla eskiden ben kendisine pek öyle değildim kopmazdım da bide beni izlemeden almıştı bi kere
gıcıktım kendisine :KK70: :KK70:

hahahha terbiyesiz börülce adam izlemeden almadan önce özelden yazar niye aldığını kibar ol biraz :KK70:
zaten bana da gıcıktın sen ama neyse :p

Banada yaptı aynısını :KK70:

hahhaha ay buralarda neler gördük lo biz başlığından kovulanların sonra kanka olması çoktur :-) bak şimdi de izliyor börülce bu ne yaptığı belli değil:KK70:

Valla eskiden ben kendisine pek öyle değildim kopmazdım da bide beni izlemeden almıştı bi kere gıcıktım kendisine :KK70: :KK70:

yaparr inanırımm :KK70: sırf titrek oldugu için gıcık olmuyom artık FAZLANAZLI FAZLANAZLI un kendisinee :KK70:

he herkese gıcık olan tek kalır anam barış kendinle :KK70:

banada anam yaşındasın demiştin unutmadım:KK70:

seni ben almadım ya kk nın azizliği

ama bu börülceyi bilerek çıkarttım :KK70: cadı kazanına düştük o vakitler anlayan anladı :KK70:

hahhahah anam sorma aynısını bende yaşadım dedim ne oluyoruz laaa nasıl bir senaryonun içindeyim komedi dram hepsi vardı hahhahahh:KK45:

he gaza gelip avukatlık yaptın da olsun bizler affettik seni :KK70: büyük çeteyiz anam Mevlana gibi ne olursan ol gene gelll:KK70:

hepimiz kardeşiz bu öfke kıskançlık ne diyeeeeee:-)

Hepimiz mağduruz, ayol sen bana kocakarı dedin beee :KK70: bak asaletimden hiç sesimi çıkardımmı süt dökmüş kedi gibiyim :))

ya senin asaletin hepimizi döver bacım bana bıngıl diyecekler bacağı germe olmadan olmaz yalan diyor kötü diyecekler var ya asarım onları :KK59::KK25:

hele bu börülce minnak boyunla anam yaşındasın diyecek kıskançlığından direk iş yerini basardım şirettim ben :KK70:

O ne alaka be. :KK53:

"Kk bizi takmiyir, mağduruz ühü, zavcilar tiye aliyir ühü" diye aglayarak sarkilar soyleyen bir adam vardi kizlar. Az once izledim youtube'dan. Cok sevimli :KK15:

anam burada her yazılan su, eltürük,yol olarak dönebilir şekil A FAZLANAZLI FAZLANAZLI :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

Bu gece hava muhalefeti yok, lakin cumartesi gecesi evde oturmak zoruma gitti :KK43: cunku yorgunum, cunku calisiyom hep :mad:

otur evinde gece dışarıya çıkan ya gasp edilir ya tecavüze uğrar :KK14:

o kadar estetik de oldun şimdi dikkat çeker güzelliğin başa bele alma gündüz çık akşam evine gel :-):-)

:KK70:

puhahhahah lo 20 sene düşşünsem bu titemenin dosyaya gireceği aklıma gelmezdi :KK70:

neyse orada görsel showw yap canlı nasıl titriyon görsünler:KK70::KK70::KK70::KK70:

Back