- 25 Eylül 2009
- 2.133
- 2.297
- 333
Zuzum olmadan asla:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
FAZLANAZLI kuzum bacım nerde garip konu var oradasın la + 18 ler de 3 sayfa gazete haberlerin de
şu senin yazın var ya o konudaki '' sen hiç titreyerek ..... yazamayacağım gerisini terbiyem müsaade etmez ''
gecen telde bir arkadaşa dedim durdu anlamadı önce sonra bastık kahkaha yı
Jelesec hah hah haaaaaahahhaha senle içtik looo seni tanıyorum senle sorun yok bunlardan bi kaçını tanımıyorum içeriz bana sarkar, mekan da adam keserler döverim biliyon tersim pis prof olayım delil tersimin ne pis olduğuna
aha titrek şey başıma dert oldu ohoo hoo o zaman bu geyiğe yazdığım tüm şeyleri aldılar alırlar yaparlar
Getir getir hem şoklar hem spreylerizayran içen hahhahha bende şehir dışarına şube denetlemeye giderken şu sprey var ya yüzü sıkılan ondan vardı ama şükür hiç kullanmaya gerek kalmadı duruyor dur onuda getirim
tak kulaklığı müzik dinle tv aç ışıktan rahatsız olmazsınLutfen sohbet ediniz, okuyup rahatliyorum
Gok gurultusu, simsek.. tam uyuyacagim oda aniden aydinlaniyor, gok gurutusunden bardak titriyor 6 senedir yalniz yasiyorum hala yenenedim bocek ve yildirimi
Ne zaman istersen canım:)
Jelesec hah hah haaaaaa
aha titrek şey başıma dert oldu ohoo hoo o zaman bu geyiğe yazdığım tüm şeyleri aldılar alırlar yaparlar
börülce maşallah keyfin yerinde gül güll
Lutfen sohbet ediniz, okuyup rahatliyorum
Gok gurultusu, simsek.. tam uyuyacagim oda aniden aydinlaniyor, gok gurutusunden bardak titriyor 6 senedir yalniz yasiyorum hala yenenedim bocek ve yildirimi
Getir getir hem şoklar hem spreyleriz
tak kulaklığı müzik dinle tv aç ışıktan rahatsız olmazsın
elde ne donesi olacak yal. şah den başkaşimdi bişey yazacağım davanın seyri değişecek demek ki eldeki doneler yetersiz yavrum bunlardan medet umuyorlarsa gelsin paracıklar bak payımı alırım
elde ne donesi olacak yal. şah den başka
börülce maşallah keyfin yerinde gül güll
ama gülünmeyecek giibi değil ki bu socute un titrekliği
Valla eskiden ben kendisine pek öyle değildim kopmazdım da bide beni izlemeden almıştı bi kerene zaman bu FAZLANAZLI izlemeye başladım girdiği başlıkları gördüm valla bende koptum
Banada yaptı aynısınıValla eskiden ben kendisine pek öyle değildim kopmazdım da bide beni izlemeden almıştı bi kere
gıcıktım kendisine
Valla eskiden ben kendisine pek öyle değildim kopmazdım da bide beni izlemeden almıştı bi kere gıcıktım kendisinene zaman bu FAZLANAZLI izlemeye başladım girdiği başlıkları gördüm valla bende koptum
yaparr inanırımm sırf titrek oldugu için gıcık olmuyom artık FAZLANAZLI un kendisineeBanada yaptı aynısını
seni ben almadım ya kk nın azizliğiBanada yaptı aynısını
ama bu börülceyi bilerek çıkarttım cadı kazanına düştük o vakitler anlayan anladıValla eskiden ben kendisine pek öyle değildim kopmazdım da bide beni izlemeden almıştı bi kere
gıcıktım kendisine