• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Genc annelerin ortak derdi :) cocogum neden beni dinlemiyor?
Ee cok normal, cocuk etrafina bakiyor her arkadasinin annesinin belli bir olgunlukta, sonra annesine bakiyor aaa bu bize benziyor :))

benimkide halasına çekmiş Sırık gibi boyu bende 157 olunca anne sen küçükken yemek yemedin büyüyememişsin diyo :KK48::KK48:

Malesef benim hayatıma girenler değiştiriyor önce mutluluk sonra mutsuzluk getiriyolar onlara da gıcık oluyom işte kimseye gıcık olmuyorm demiştim ya yok yalan yazmışım o erkeklere gıcık oluyorm işte :KK70:
börülce senin çocukluğuna gitmek lazım:p:KK48: erkeklere gıcık bana gıcık herkese gıcık la hayat geçmez böyle:KK54:

Uzun zamandir gorusemedigim biriyle gorustum. :KK36:

süper iyi o zaman sevindim adına:KK19:

Bende uzun zamandır görüşmedğim biriyle görüştüm cok mutluydum ayaklarımda hiç yer de değildi şimdi çakıldım sanki :KK43:(

ne o seni mi beğenmedi boyun kısa diye attı yere :KK70::KK70:
erkek milleti işte klasik topluca gıcıklar :KK70:

lütfen lütfen oğulları ma kimse laf söyleyemez :p:p

eşim çocuk istiyor ben yapmıyorum ilk çocuk için yapmadığı kalmamıştı yapınca da anne olan sensin diyip işin içinden çıktı tabi bide evlenme öncesi evlilik evlilik başka bir şey demiyordu ne evlilik meraklısı adammış

senin neyine 2 çocuk diğerine buskivit alamıyon :-):-):-):-)

börülce senin çocukluğuna gitmek lazım:p:KK48: erkeklere gıcık bana gıcık herkese gıcık la hayat geçmez böyle:KK54:

süper iyi o zaman sevindim adına:KK19:

ne o seni mi beğenmedi boyun kısa diye attı yere :KK70::KK70:
Yok ya gördüğüm kadarıyla begendi gibi ama gıcık işte boyum yetişio ona test ettim :KK70: daha çözemediğim şeyleri var anne nasihatı almam lazım anam yaşındakilerden ve anama benzeyenlerden kızım sana söylüorm gelinim sende anla ( zuzu53 zuzu53 ) :KK70:

İnsan sevdiklerine gıcık oluyo bence :KK70:

ben kıskancım öyle istemezdim her sabah benle uyansın güne isterim şükür 28 seneyi aynı eşle devirdim her sabah benle :KK70:
Maşallah diyelim size o zaman tmm sabah uyansında her akşam çekemem yalnız yaa arada sessizlik lazım :)))

Back