• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Malesef benim hayatıma girenler değiştiriyor önce mutluluk sonra mutsuzluk getiriyolar onlara da gıcık oluyom işte kimseye gıcık olmuyorm demiştim ya yok yalan yazmışım o erkeklere gıcık oluyorm işte :KK70:
erkek milleti işte klasik topluca gıcıklar :D

Kesinlikle katılıorm istediklerini alana kadar pervaneler sonra pırrrrr
Ay benim de mutlu olduguma bakmayin, tesiri gecince gorusmenin saydiririm onlara :))
Erkekle ugrasilmaz ya. Biriyle 3 sene ugrastim yoruldum, biktim biraktim.
Hovarda gibi saturday nights fever'im var :KK53:

Kesinlikle katılıorm istediklerini alana kadar pervaneler sonra pırrrrr

eşim çocuk istiyor ben yapmıyorum ilk çocuk için yapmadığı kalmamıştı yapınca da anne olan sensin diyip işin içinden çıktı tabi bide evlenme öncesi evlilik evlilik başka bir şey demiyordu ne evlilik meraklısı adammış

Ay benim de mutlu olduguma bakmayin, tesiri gecince gorusmenin saydiririm onlara :))
Valla bende biriyle 2 ötekiyle 4 berikiyle 5 sene ugraşcam derken 32 yaşına geldim evde kalmış olarak bekliorm :D şu kk ya erkekler de girse de belki burdan bulurdum ya :D

eşim çocuk istiyor ben yapmıyorum ilk çocuk için yapmadığı kalmamıştı yapınca da anne olan sensin diyip işin içinden çıktı tabi bide evlenme öncesi evlilik evlilik başka bir şey demiyordu ne evlilik meraklısı adammış
Ne güzel işte evlilik istemiş hep benim bulduklarımda evliliği geçtim artık ciddi düzgün bi ilişki bile istemiyor baskı olmayacakmış özgür olacakmış herkes nasıl bi dünyaysa o valla biraz tipini begeneceğim elektrik alacağım bi erkek olsa evleneyim dese hemen evlenecem sizi de cagarcam düğünüme :D

Aynen ilk görüştüğünde o etkisi zaten baya sürüyo sonra tesiri geçince işler tersine dönüo bende oldugu gibi :)) saturday night lara ben gideyim nerde belki kısmetim açılır :D

Sen de gomme adami simdi :KK70:
tboz tboz 30 yas ustu her insan temkinlidir, bastan evlilige sartlanma sonra bakariz kafalar uyusmaz ayriliriz, hayal kirikliligi yasama diye net konusarak basliyordur.
Kismet be bu isler :)
Evlilik hic dusunmuyorum, kendimi evli bile hayal edemiyorum, ama bakarsiniz haftaya davetiye gonderirim:confused:

Sen de gomme adami simdi :KK70:
tboz tboz 30 yas ustu her insan temkinlidir, bastan evlilige sartlanma sonra bakariz kafalar uyusmaz ayriliriz, hayal kirikliligi yasama diye net konusarak basliyordur.
Kismet be bu isler :)
Evlilik hic dusunmuyorum, kendimi evli bile hayal edemiyorum, ama bakarsiniz haftaya davetiye gonderirim:confused:
Aha sende valla görüşmenin baya etkisindesin haftaya davetiye hayali bile kurduguna göre :)) ben kendimi cok hayal ediorm evli de evli olduum adamı bi türlü hayal edemedim :D

Ne güzel işte evlilik istemiş hep benim bulduklarımda evliliği geçtim artık ciddi düzgün bi ilişki bile istemiyor baskı olmayacakmış özgür olacakmış herkes nasıl bi dünyaysa o valla biraz tipini begeneceğim elektrik alacağım bi erkek olsa evleneyim dese hemen evlenecem sizi de cagarcam düğünüme :KK70:
kız 17 yaşımda tanıştım bulmuş benim gibi çıtır gözü açılmamış tabi ki evlililik diyecek kendi evde kalmıştı ahhaaha arada yaş farkı çoktu 20 de evlendim ya püfff 11 yıl bitti totalde sıkıcı:KK14:

kız 17 yaşımda tanıştım bulmuş benim gibi çıtır gözü açılmamış tabi ki evlililik diyecek kendi evde kalmıştı ahhaaha arada yaş farkı çoktu 20 de evlendim ya püfff 11 yıl bitti totalde sıkıcı:KK14:
Kaç yaşında ne kadar yaş farkı var 11 yıl maşallah bu arada hemen hemen aynı yaştayız heralde ya da ben senden 1 yaş büyüğüm yaş da cıktı ortaya :))

C ChAneL81 hnm 2011 mesajını beğenmişsin ahhh okuyunca eski arkadaşlarım geldi aklıma çok sağol o:KK19:orada çıkarsız,sahte olmayan !!!!birbirinin arkasından kuyu kazmayan büyük arkadaşlık vardı hatta dur sen çok uğraşma sana ilk giriş yaptığımız meme küçültme başlığındaki büyük buluşmaları arkadaşlıkları bulacağın linkin başını da atım oku boş zamanın daa :KK14:

Vay be benim yasimda 4 yillik evliydin oyle mi

Ay ben hiç oraya girmiorm arada sizin msjları görüp bakıorm milleti yerden yere vuruolar ben yazsam varya benim ne salaklıgımı ne saflıgımı ne gerizekalılıgımı koyarlar bu kadar gerçeklerle yüzyüze gelemem :KK70:
ben eğlencesine giriyorum oraya komik oluyo bazen bazense yuh diyorum

Kaç yaşında ne kadar yaş farkı var 11 yıl maşallah bu arada hemen hemen aynı yaştayız heralde ya da ben senden 1 yaş büyüğüm yaş da cıktı ortaya :))
9 yaş var arada beni kandırdı evlendik yoksa evlenmezdim ahaha yaşım 28 benim 87 liyim küçüğüm ben senden :KK76:

öyleymişimdir bi de çocuk çocuğu kardeşim sanıyorlar ahhaha bazen iyi oluyo ama çock beni takmıyor ya o kötü
Genc annelerin ortak derdi :) cocogum neden beni dinlemiyor?
Ee cok normal, cocuk etrafina bakiyor her arkadasinin annesinin belli bir olgunlukta, sonra annesine bakiyor aaa bu bize benziyor :))

Back