• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

FAZLANAZLI FAZLANAZLI kuzum bacım nerde garip konu var oradasın la + 18 ler de 3 sayfa gazete haberlerin de :KK70:

şu senin yazın var ya o konudaki '' sen hiç titreyerek ..... yazamayacağım gerisini terbiyem müsaade etmez :KK70: ''

gecen telde bir arkadaşa dedim durdu anlamadı önce sonra bastık kahkaha yı:KK70:

Bak başta bu kız hayal ürünü mü demiştim ben hani senaryo yazıp sonra oynuyor mu
''' bu yazılarım benim arkadaşıma yazdığım sadece geyik muhabbetidir! tüm hakları bana aittir alınıp bi yerde kullanılmasın please ''

bak bu yarışmada bile adamlığını göstermişsin aferin aferin yazsan bizden 40 bacaktan 60, memeden de 50 oy alırdın ama yazmadın ''aptallık yapmışsın whatsupdan desen ben yayardım :KK70:oy verin bacıma diye :p
demedim kimseye yaw zaten aklıma bile gelmedi başka işlerle uğraştığım için ama kk hatunları hep sevdiklei yedikleri şeye oy verip beni 1. sectiler halkın oyuyla ahahaha ahah

FAZLANAZLI FAZLANAZLI kuzum bacım nerde garip konu var oradasın la + 18 ler de 3 sayfa gazete haberlerin de :KK70:

şu senin yazın var ya o konudaki '' sen hiç titreyerek ..... yazamayacağım gerisini terbiyem müsaade etmez :KK70: ''

gecen telde bir arkadaşa dedim durdu anlamadı önce sonra bastık kahkaha yı:KK70:
allah cezanı vermeye nazar ettim kendi kendime titreyemiyoruz aile birliğimiz bozuldu bu aralarr :D

attığın resimdeki izbandut gibi herifleri getir yanında @mercimekceku ile bişey olursa kullanıırız onları Amerikan polisi :p:KK70: tamasın sen ,ben FAZLANAZLI FAZLANAZLI merci,leyla uygulama uygulama ,zuzu, ,börülce tboz toplaşırız yalnız açık diyeyim ben iyice tanımadığım la akşam içmeye gitmem :p gündüz buluşuruz içince ne çıkacak bunların içinden diye tartarım gündüz buluşmasında :KK70:
Tartına kurban :D

attığın resimdeki izbandut gibi herifleri getir yanında @mercimekceku ile bişey olursa kullanıırız onları Amerikan polisi :p:KK70: tamasın sen ,ben FAZLANAZLI FAZLANAZLI merci,leyla uygulama uygulama ,zuzu, ,börülce tboz toplaşırız yalnız açık diyeyim ben iyice tanımadığım la akşam içmeye gitmem :p gündüz buluşuruz içince ne çıkacak bunların içinden diye tartarım gündüz buluşmasında :KK70:
Ben içmem bacım bana dokanıyor :D yanımda şok aleti getiririm birşey olursa kullanırız evlere dağılırkende uyandırırız mercimeği:D:D

börülce tak zıp zıp ayakkabını ayağına bi zıpla bir burayı oku :KK59: çok ara verme bu deliler bi başlıyor 15 sayfa geyik yapıyor birikince zor okuması yada sen yaz jelo uygunmusun ben sana özet geçerim arada :p:KK70:
Ya ben okadar yogun calışıorm ki kk nın varlıgını bile unutuyorum bazen sonra okuyamıyorum arada özet alıyım evet :)) zıp zıpıda ihmal ettim bu haftasonu zıplıcam inşallah :)))

Bak ben arada kaynamışım bana niye etikett yokkk :KK12::63:

Ya ben okadar yogun calışıorm ki kk nın varlıgını bile unutuyorum bazen sonra okuyamıyorum arada özet alıyım evet :)) zıp zıpıda ihmal ettim bu haftasonu zıplıcam inşallah :)))

çalış çalış para her daim lazım börülce:)zıpla zıpla o kadar para verdin :KK25:

Bak ben arada kaynamışım bana niye etikett yokkk :KK12::63:

amma kalabalığız be mekan kapatalım en iyisi :KK48: sensiz olmaz börülce gel gell :KK19:

Ben içmem bacım bana dokanıyor :KK70: yanımda şok aleti getiririm birşey olursa kullanırız evlere dağılırkende uyandırırız mercimeği:KK70::KK70:
:KK70:ayran içen :KK59: hahhahha bende şehir dışarına şube denetlemeye giderken şu sprey var ya yüzü sıkılan ondan vardı ama şükür hiç kullanmaya gerek kalmadı duruyor dur onuda getirim :KK70:

Back