- 15 Kasım 2014
- 1.250
- 1.604
- 208
kız yeminle ben bu titreme mesajını gördüm ya pc başında tükürükleyerek gülme krizine girdim FAZLANAZLI çok ayıp yahuu tştreyen var titremeyen varr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız yeminle ben bu titreme mesajını gördüm ya pc başında tükürükleyerek gülme krizine girdim FAZLANAZLI çok ayıp yahuu tştreyen var titremeyen varr
tövbe yarabbim depremin sarsıntısı o
ikisi bi saldırıyo teker teker gelin
ikisi bi saldırıyo teker teker gelin
ay sanki hergün titriyorum yok beeekız yeminle ben bu titreme mesajını gördüm ya pc başında tükürükleyerek gülme krizine girdim FAZLANAZLI çok ayıp yahuu tştreyen var titremeyen varr
bunları da eklerler şimdi abooo
Donunla dövvv pazenlerinle de olabilir
ay sanki hergün titriyorum yok beee
Donunla dövvv pazenlerinle de olabilir
kırpıp kırpıp eklerler valla bak kadın titriyormuş falan diyehahhahaha bu tboz tehlikeli yazıları diyim eklenmeye müsait söyle FAZLANAZLI kellesini alım bu minik börülceninnn
heyecanla bekliyorumbekle seni titretecekler bir titreyeceksin gör
albüm yap seksi can cannn bak ne takipçilerin olur titremeye gerek kalmazkırpıp kırpıp eklerler valla bak kadın titriyormuş falan diye
Ay ben karışmıomm tmm yazmıom sustummmhahhahaha bu tboz tehlikeli yazıları diyim eklenmeye müsait söyle FAZLANAZLI kellesini alım bu minik börülceninnn
ay cok seksi albümüm var ama yatarak fotom yok o modaya uyamadım tarzım değilalbüm yap seksi can cannn bak ne takipçilerin olur titremeye gerek kalmaz
Hoşbuldum tatlımzuzu gelmiş hoşgeldin
Pişt şaftım kaydı yarın oğlumun sınavı var 24 saat yetmez oldu tempoya yetişmeye
ay cok seksi albümüm var ama yatarak fotom yok o modaya uyamadım tarzım değil
Sağol can can sınav tecrübesi edinmiş olur ileride malum yoğun olacak bi arayıp çaya gel demedinki geleyimbenim kadar olaman looo ev dandini dandini durumundaydı şükür pürü pak olduuu gel çaya kahveye ev temizken bak herzaman temiz değil diyimm15 de bir kadının günü
canımm başarılar kuzuya allah zihin açıklığı versin biizm ki ileriki tarihte mini mini olduğu için
onu beceremiyorum benamuda kalk bacaklar havaya