- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
çekirdeğimi aldım çıt çıt çitliyorum action a devam
hll spr dvm
senin kii fazla action loooo bu neee tadım al bari ben sana ziyarete gelirken marka çekirdek alacam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çekirdeğimi aldım çıt çıt çitliyorum action a devam
hll spr dvm
Bende aldımmm @fitifit sagolsun 2 gündür zıplıorm bugün zıplarken düştüm
Valla ya morarttım dizimi zıplarken düşüverdim verdim parayı valla ama cok zevkli ya hele bir boy uzatıyo uzun olaymışım öyle fıstık gibi olurmuşum _MedceziR_ le ayranı içtik ayrı düştük zatenkız çok para be yaaa bak bide düşüyon sakatlanma riski de varr
nevizadeye gidek boşver sen zıplamayı nerde la bu medo facede var burada yokkk gelsin deee iki ayran içek
Valla ya morarttım dizimi zıplarken düşüverdim verdim parayı valla ama cok zevkli ya hele bir boy uzatıyo uzun olaymışım öyle fıstık gibi olurmuşum _MedceziR_ le ayranı içtik ayrı düştük zaten
fazla action doz aşımı oldusenin kii fazla action loooo bu neee tadım al bari ben sana ziyarete gelirken marka çekirdek alacam
Ben yeterki amacıma ulaşayım bedava yollarım sana kargo parası da bendensen o zaman az kullan amaca ulaş ikinci el bana 50 tl ye sat evde yer kaplamasın boşunaaa
işi bitti tabii ahh medo ahhh izmire gelim yolacam saçları nıı işi bittimi benide aramıyorrr
noluyo kız zıplayınca alla alla neymiş o çok cahil kalmışımBen yeterki amacıma ulaşayım bedava yollarım sana kargo parası da benden
Ben yeterki amacıma ulaşayım bedava yollarım sana kargo parası da benden
Titriyosunnoluyo kız zıplayınca alla alla neymiş o çok cahil kalmışım
noluyo kız zıplayınca alla alla neymiş o çok cahil kalmışım
Titriyosun
Sen kibarlıgını yap yine hesap numaramı isteen sevdiğim sensin bak diyim ben eli bolları severim beleşcimiyim neyim lo bennn
napıyım soocute u görünce aklıma titreklik geliyoahhahahah aynı anda yazmışsız kızzz
tövbe yarabbim depremin sarsıntısı oTitriyosun
Ama çok yanlış bi soru sordun içimiz fesat napalım anında titreklik geldi aklımızaikisi bi saldırıyo teker teker gelin
Düzeltiorm soruyu yanlış bi şekilde sordunikisi bi saldırıyo teker teker gelin
napıyım soocute u görünce aklıma titreklik geliyo