• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

kız çok para be yaaa bak bide düşüyon sakatlanma riski de varr:KK70::KK70::KK70:

nevizadeye gidek boşver sen zıplamayı nerde la bu medo facede var burada yokkk gelsin deee iki ayran içek:KK70:
Valla ya morarttım dizimi zıplarken düşüverdim :D verdim parayı valla ama cok zevkli ya hele bir boy uzatıyo uzun olaymışım öyle fıstık gibi olurmuşum :D _MedceziR_ _MedceziR_ le ayranı içtik ayrı düştük zaten :D

Valla ya morarttım dizimi zıplarken düşüverdim :KK70: verdim parayı valla ama cok zevkli ya hele bir boy uzatıyo uzun olaymışım öyle fıstık gibi olurmuşum :KK70: _MedceziR_ _MedceziR_ le ayranı içtik ayrı düştük zaten :KK70:

sen o zaman az kullan amaca ulaş ikinci el bana 50 tl ye sat evde yer kaplamasın boşunaaa:KK70:

işi bitti tabii ahh medo ahhh :KK59: izmire gelim yolacam saçları nıı işi bittimi benide aramıyorrr :KK70:

sen o zaman az kullan amaca ulaş ikinci el bana 50 tl ye sat evde yer kaplamasın boşunaaa:KK70:

işi bitti tabii ahh medo ahhh :KK59: izmire gelim yolacam saçları nıı işi bittimi benide aramıyorrr :KK70:
Ben yeterki amacıma ulaşayım bedava yollarım sana kargo parası da benden :D

Back