• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ahhahah kalsın ıhhhh yağlı sarkmış deri :KK17::KK53:

arkadaşlarım zengin canikom hepsi el atıyor beni mutlu etmek için naber :KK76: sende bi şey ettir beni yazın tatile gönder :KK48::KK45:

sen uyma bu zuzuya :21::21::21:

hahahha dolabı nldglp nldglp aldı içindekileri de k.k dan dostalar kargo yaptı kozmetikde hediye çekim bacım part time çalışıyoruz koca parası yemeyom :63::p:KK45::KK49:

gül gül gelirsem karnına tekme atarım:KK46::p
Kozmetik de sana bi hediyesi ceki

zuzu53 zuzu53 nicini yazmayacağım polemik oluşmasın seni de beni de tanıyan biri dedi ki zuzunun bıngıl senin daha iyi olmuş karnın:KK70: kıskanma balım az çalış senin de taş olur :KK54::KK54::KK54:

ayyy pek havaya girdim haaa iltifat almak hemde başka dr ye ameliyat olanlardan daha iyi hissettirdi :p süperim süper :nazar::KK76::KK49:

zuzu53 zuzu53 nicini yazmayacağım polemik oluşmasın seni de beni de tanıyan biri dedi ki zuzunun bıngıl senin daha iyi olmuş karnın:KK70: kıskanma balım az çalış senin de taş olur :KK54::KK54::KK54:
Hahaaa no problem baby üstelik ben hiç böyle bir polemikte yaratmadım nerden çıktı bu kıskanma durumları anlayamadım

zuzu şaka bir tarafa arkadaşın dediğ zuzunun daha betermiş senden hali dedi brawo azimle iyi sonuç almış dedi tak maşallahını beybi
bu arada tüylüm yok keyfim hala yok :KK14:

zuzu şaka bir tarafa arkadaşın dediğ zuzunun daha betermiş senden hali dedi brawo azimle iyi sonuç almış dedi tak maşallahını beybi
bu arada tüylüm yok keyfim hala yok :KK14:
Yokluğu çok belli oluyor süslümü bende özledim tekrardan sohbetlerine dahil olmayı çok isterim :( benim halim gerçekten tek kelime ile vasattı bunada şükür diyerek toparlanmaya çalışıyorum

Yokluğu çok belli oluyor süslümü bende özledim tekrardan sohbetlerine dahil olmayı çok isterim :KK43: benim halim gerçekten tek kelime ile vasattı bunada şükür diyerek toparlanmaya çalışıyorum
oy o candır reelde sesini duymasam boşluk olur :( gelir toplansın da tüylüm

harikasın balımm zaten değişk bir havan var zayıfladın havana hava katttınnn :KK19:

Benden inciler kızlar :KK14: diyeti bir bozdum pir bozdum:KK61: millet reelde facede görünce nasıl zayıfladın aaa süper olmuşsun dedi bende yiyim iki dedim ödül olsun ama yok anam durmadım habire yedim 2 haftadır yiyorum:KK14: kampa kapatacğım kendimi yada Afrikaya gideceğim bir el atın kumbara hesabı acın bana :KK19:

Back