• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Sağol can can sınav tecrübesi edinmiş olur ileride malum yoğun olacak bi arayıp çaya gel demedinki geleyim :KK70:

la davet yok sana eli dolu geldiğinde sorun yok çat kapı gelll:KK70:

onu beceremiyorum ben :oops:

ben sana taktik veririm :KK70: çok var öyle amuda kalkmış pazenli pozlarım acayip layk alıyor diyimm:p:p:p

Nazar değdi karnım şişti vallaaa

şiş biraz anam bacımm senden gören diyor 1 haftada biye sonuç alamadımmm:cool:

ben sana taktik veririm :KK70: çok var öyle amuda kalkmış pazenli pozlarım acayip layk alıyor diyimm:p:p:p

bi ben göremedim pazen donunu banada yollasana

An itibariyle yine sevgililer gününe sevgilisiz giriorm kimsenin sevgililer gününüde kutlamıyor iyi geceler diliyorum :KK70:

valla benimde hiç sevgilim olmadı 17 de evlendim aynı adamla yaşıyorum hala:KK70: tek taşımı kendim aldım arada çiçek sepetinden kendime çiçek gönderirim birde salağa yatardım iş yerinde aaaaaaaaaa eşim çiçek göndermiş diye :p:p:KK70: ağlama yavrummm aynıyızzz:KK70:

valla benimde hiç sevgilim olmadı 17 de evlendim aynı adamla yaşıyorum hala:KK70: tek taşımı kendim aldım arada çiçek sepetinden kendime çiçek gönderirim birde salağa yatardım iş yerinde aaaaaaaaaa eşim çiçek göndermiş diye :p:p:KK70: ağlama yavrummm aynıyızzz:KK70:
a hahaha bu iyiymiş

Hahaaaa gönlü zengin insanım vesselam elimden geldiğince dolu dolu gelirim :D

Allah mutlulugunuzu daim etsin

Back