• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Valla Çat kapı gelirimde diyetteyim :)) fit hatun görünce komplekse giriyorum çok haset bir insanım laf aramızda :KK70:

kız valla ayı gibi yiyom bozdum sinirim bozuktu biliyon olayları ben üüzlünce yerim sevinincede yiyiom da sıkıntı yok:))) nldglp nldglp sesi bugün iyiydi artık diyete başlarım bende

kız valla ayı gibi yiyom bozdum sinirim bozuktu biliyon olayları ben üüzlünce yerim sevinincede yiyiom da sıkıntı yok:))) nldglp nldglp sesi bugün iyiydi artık diyete başlarım bende
Sevindim iyi olmasına rabbim güzel haberler almayı Nasip etsin inşallah, bak sen bu sene çok tatile çıkacaksın ver kilolarını diyeceğimde verilecek kilonda yok hıh çok kıskandım ifadesi yokmu yahuuuu :D

Bu kk insanları cok kötü valla hep herkesin ortasında yüzüne yüzüne vuruyo ayıplarını :KK70: :KK70:

ortadan vuranlardan korkma bacım tehlikelisi yüzüne gülüp ortada iyi arkada kuyu kazan grup:KK66:

yalan mı diyor gördük gözümüzle dana gibi yiyordun develide :KK70: bak ortadan vurma bu:-):-)

aferinnnn akıllı ol almayalım aklını:cool::p:p:p

Sevindim iyi olmasına rabbim güzel haberler almayı Nasip etsin inşallah, bak sen bu sene çok tatile çıkacaksın ver kilolarını diyeceğimde verilecek kilonda yok hıh çok kıskandım ifadesi yokmu yahuuuu :KK70:

iyi iyi yani o şok olayı geçti kuzum daa sende alo de :KK56:

aldım valla ama o dönem yemesem başka yereden çıkardı iyi oldu veririz başalayalım daa:KK19:

ortadan vuranlardan korkma bacım tehlikelisi yüzüne gülüp ortada iyi arkada kuyu kazan grup:KK66:

yalan mı diyor gördük gözümüzle dana gibi yiyordun develide :KK70: bar ortadan vurma bu:-):-)

aferinnnn akıllı ol almayalım aklını:cool::p:p:p
Allahtan hepsini görmüonuz bide görseniz ne danalıgım ne öküzlüğüm kalır Cümle aleme rezil olurum :D ben kaçtım iyi geceler herkese :)

iyi iyi yani o şok olayı geçti kuzum daa sende alo de :KK56:

aldım valla ama o dönem yemesem başka yereden çıkardı iyi oldu veririz başalayalım daa:KK19:
Sağlık olsun be tatlım yiyip mutlu olacaksan gerisi çokta mühim değil iradeli hatunsun gelirsin üstesinden. Bende arayacağım toparlanmasını bekliyordum iyi oldu öğrendiğim. Sinirsel durumlarda bende çok yiyorum

Sağlık olsun be tatlım yiyip mutlu olacaksan gerisi çokta mühim değil iradeli hatunsun gelirsin üstesinden. Bende arayacağım toparlanmasını bekliyordum iyi oldu öğrendiğim. Sinirsel durumlarda bende çok yiyorum

o benim can dostum sesi titrese valla hepsini damarımda hissediyorum etkilenmemek imkansız yaşadıkları araka arakaya ağır şeyler atlatacak geçecek biliyorum, ara ara :KK19:

Back