Kiz yarismada basi cekiyorum ben ercanin son harikasi benim ama henuz tam hareket edemiyorum
Biraz daha aglarsan nerdeyse uzulcem kiz
Canim espriydi o :) aslinda dusunmuyorum oyle bir islem :) Sen tatilden dondun sanirim , nasil Guzel gecti mi ?beratti ne yaptın bebem oldun mu dudak işlemimini
Uzuldum Bende , basi sagolsun nldglp arkadasimizin , Allah sabir versin yakinlarina .kaç gündürnldglp arkadaşımın yakının vefat haberinin üüzntüsü var buraya girmedim allahım sabır versin sevdiklerine erken kayıp beni hep yıkmıştır
Hayirlisi Olsun :) bakalim sonuclarina gore degerlendirme yapariz artikKiz yarismada basi cekiyorum ben ercanin son harikasi benim ama henuz tam hareket edemiyorum
aman maşallah hayatım sende ki azimde parmak ısıısrtır cinsten gecen herkesi
ağla ağla yazık bana param bitti bak dünya estetik var hele el atın yardım fonu oluşturun
aman maşallah hayatım sende ki azimde parmak ısıısrtır cinsten gecen herkesi
ağla ağla yazık bana param bitti bak dünya estetik var hele el atın yardım fonu oluşturun
Hatun goji Berry den reçel yapıyor sonrada param yok diyorKiz bu kurban kurban derilerini sana bagislayalim
Hatun goji Berry den reçel yapıyor sonrada param yok diyor
Aramızda kalsın bir bujiteri dolabı varki Akıllara zarar hele yılbaşında yaptığı kozmetik alışverişini hiç söylemiyim :)) ha bu arada tabi pazen don koleksiyonunuda unutmayalımBizi kekliyo iste napalim inanmis gibi yapalim bozma
Aramızda kalsın bir bujiteri dolabı varki Akıllara zarar hele yılbaşında yaptığı kozmetik alışverişini hiç söylemiyim :)) ha bu arada tabi pazen don koleksiyonunuda unutmayalım
Canim espriydi o :) aslinda dusunmuyorum oyle bir islem :) Sen tatilden dondun sanirim , nasil Guzel gecti mi ?
Uzuldum Bende , basi sagolsun nldglp arkadasimizin , Allah sabir versin yakinlarina .
Hayirlisi Olsun :) bakalim sonuclarina gore degerlendirme yapariz artik
Sen yiyip yiyip kilo almıyorsun gayette fitsin uğraşma derim. Ayyy azla yetinen arkadaşım senin gönlün zengin ben garibanım ne şampuanı ne Saçı :))cahal 4 çay kaşığı hakkın vardı zaten bu recelden öyle 1 kilodan yapmadık heraldesenin o saçlarına harcadığın şampuan parasına bile eş değildi benim gojom
http://dilegindukangunlugu.kadinlar.../gojiberry-receli-atak-seyir-guclendirme.html
tadı harikaydı diyette iyi gittiydi gerçi bu aralar ruh halim ye ye diyor ne varsa
ahhahah kalsın ıhhhh yağlı sarkmış deriKiz bu kurban kurban derilerini sana bagislayalim
Bizi kekliyo iste napalim inanmis gibi yapalim bozma
Aramızda kalsın bir bujiteri dolabı varki Akıllara zarar hele yılbaşında yaptığı kozmetik alışverişini hiç söylemiyim :)) ha bu arada tabi pazen don koleksiyonunuda unutmayalım
Sen yiyip yiyip kilo almıyorsun gayette fitsin uğraşma derim. Ayyy azla yetinen arkadaşım senin gönlün zengin ben garibanım ne şampuanı ne Saçı :))
Özledim bıngıl demeni kaç gündür boşluktaydım :)) bu arada me too babydeli yaaa seviyom kız seni dıgıl bıngılımmm
Özledim bıngıl demeni kaç gündür boşluktaydım :)) bu arada me too baby
Yok ayol eşimden kopya çekiyorum üç maymun gibiyim görmedim duymadım bilmiyorum hesabıbende yaaa vallavayyy arkadaşım su gibi yabancı dil biliyorrr kız öğret bana ben yes no dayım
Yok ayol eşimden kopya çekiyorum üç maymun gibiyim görmedim duymadım bilmiyorum hesabıbu arada seni tatile yazlığa göndereyim Ayvalık Havası iyi gelir :)) Sarımsaklı sahiline inersin cundaya gidersin daha olmadı Midilli hemen dibinde orayada bir el atarsın
ahhahah kalsın ıhhhh yağlı sarkmış deri
arkadaşlarım zengin canikom hepsi el atıyor beni mutlu etmek için nabersende bi şey ettir beni yazın tatile gönder
sen uyma bu zuzuya
hahahha dolabınldglp aldı içindekileri de k.k dan dostalar kargo yaptı kozmetikde hediye çekim bacım part time çalışıyoruz koca parası yemeyom
gül gül gelirsem karnına tekme atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?