Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Şiiiii yemek yapıyorum bugün çok yoğunum yarın okullar Açılıyor bütün ütüleri sıfırladım

aman maşallah hayatım sende ki azimde parmak ısıısrtır cinsten gecen herkesi

ağla ağla yazık bana param bitti bak dünya estetik var hele el atın yardım fonu oluşturun

aman maşallah hayatım sende ki azimde parmak ısıısrtır cinsten gecen herkesi

ağla ağla yazık bana param bitti bak dünya estetik var hele el atın yardım fonu oluşturun

Kiz bu kurban kurban derilerini sana bagislayalim

Canim espriydi o :) aslinda dusunmuyorum oyle bir islem :) Sen tatilden dondun sanirim , nasil Guzel gecti mi ?

döndüm döndüm hayatım çok pahalı bu kış tatillleri uzun olmaz benim gibi fakir anca 2,3 gün yapabilir bir tost minicik kaşarlı 20 tl kızak teleferik o bu yazmyayyım pazen pijamalrı sattımda gittim

Uzuldum Bende , basi sagolsun nldglp arkadasimizin , Allah sabir versin yakinlarina .

sorma bende çok etkilendim çok hayat kısa nerde ne zaman gideceğiz belli değil allah sıralı ölüm versin ne diyim
Hayirlisi Olsun :) bakalim sonuclarina gore degerlendirme yapariz artik

bunların toplanıp bana araba almaları lazım dr yi ben ünlendirdim ama nerede demiyorlar gel bir sana masa donatak mekanı sen seç jelo yok cimriler

Sen yiyip yiyip kilo almıyorsun gayette fitsin uğraşma derim. Ayyy azla yetinen arkadaşım senin gönlün zengin ben garibanım ne şampuanı ne Saçı :))

Kiz bu kurban kurban derilerini sana bagislayalim
ahhahah kalsın ıhhhh yağlı sarkmış deri

Hatun goji Berry den reçel yapıyor sonrada param yok diyor

arkadaşlarım zengin canikom hepsi el atıyor beni mutlu etmek için naber sende bi şey ettir beni yazın tatile gönder

Bizi kekliyo iste napalim inanmis gibi yapalim bozma

sen uyma bu zuzuya

Aramızda kalsın bir bujiteri dolabı varki Akıllara zarar hele yılbaşında yaptığı kozmetik alışverişini hiç söylemiyim :)) ha bu arada tabi pazen don koleksiyonunuda unutmayalım

hahahha dolabı nldglp aldı içindekileri de k.k dan dostalar kargo yaptı kozmetikde hediye çekim bacım part time çalışıyoruz koca parası yemeyom

gül gül gelirsem karnına tekme atarım

bende yaaa valla vayyy arkadaşım su gibi yabancı dil biliyorrr kız öğret bana ben yes no dayım
Yok ayol eşimden kopya çekiyorum üç maymun gibiyim görmedim duymadım bilmiyorum hesabı bu arada seni tatile yazlığa göndereyim Ayvalık Havası iyi gelir :)) Sarımsaklı sahiline inersin cundaya gidersin daha olmadı Midilli hemen dibinde orayada bir el atarsın

ahhahahha o da iyiyimiş

vay yazlık mı var bu yaz beleşe gelsin tatil seviyorum seniii

Sen ercişin son saheserine tekme atarsan oda senin goz kapaklarini ayak parmaklarina diker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…