• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

al yanak okuyorsa der bunlar ekmeğimle oynuyor :KK70::KK70: uyumuştur kesin sabah bas bas paraları leylaya cukka yapacaktır :KK53::KK70:
Pazartesi Yurtdışına gidiyor :D yarında yoğun gün :) benim kayınpeder falanda var kayınvalidede onlara atarım diyede paranoyak oldum :P

ahahhahah kız benim pazeni görmeyen kalmadı sen en son pazenliyi görmedin ne layk aldım bir bilsen :KK19:

hem bizim eski şirketin müdürü pazen sever :KK70:
Görsem bendende bu layk alirdin kesin ;) valla bizim müdür sever mi bilmem de ama kâbus olur ülkeyi terkederim o derece sert bu adam :KK57:

Pazartesi Yurtdışına gidiyor :KK70: yarında yoğun gün :) benim kayınpeder falanda var kayınvalidede onlara atarım diyede paranoyak oldum :p

vay anam vayyy adamın ajandası zuzuda hele bak bi bana şubat sonu mart başı bir gün yaz hele :KK70: göz kapağı, lipo, önceki lipoyu beğenmedim bu beleş olsun yalnız not al:KK70: ha birde kol germede iizmin teki kabardı onlar hepsine 2 milyardan fazla vermem diyim al notu ilet :KK70::KK70::KK70:

vay anam vayyy adamın ajandası zuzuda hele bak bi bana şubat sonu mart başı bir gün yaz hele :KK70: göz kapağı, lipo, önceki lipoyu beğenmedim bu beleş olsun yalnız not al:KK70: ha birde kol germede iizmin teki kabardı onlar hepsine 2 milyardan fazla vermem diyim al notu ilet :KK70::KK70::KK70:
Tamam o iş bende oldu bil, ameliyat günü defalarca aranıp hastanız nasıl oldu diye sorulmuş insanım asistanı pek sever beni hatta şaşırmış sen hiç böyle arayıp kimse için sormazdın demiş :D düşün ne ka torpilli olduğumu :P

nerene saklıyorsun bende anlamamdım bacım ya arkadan yandan fıstık atleti kaldırınca ıhhh durumu demek de o zaman ol günüde aldın ol kurtul hayırlısı ileee:KK60:
Zaten kiyafetle gören bekar genç kız zannediyo kocamın yanında da diyolar :P geçen dedim şu karnimi görseler ne derler acaba diye ihh mihhh etti kivirdi ahahah :D

Tamam o iş bende oldu bil, ameliyat günü defalarca aranıp hastanız nasıl oldu diye sorulmuş insanım asistanı pek sever beni hatta şaşırmış sen hiç böyle arayıp kimse için sormazdın demiş :KK70: düşün ne ka torpilli olduğumu :p

havanı yesinler adam mercimekceku mercimekceku aramış nasılsınız diyeee adam bi beni aramadı dedi arıza bu :p ama hakkkımı yedirmem sayemde isim yaptı 2 milyardan fazla isterse özelden dolduruurm milleti :KK70::KK70: memnun değilim diyeee:KK59::KK70:

havanı yesinler adam mercimekceku mercimekceku aramış nasılsınız diyeee adam bi beni aramadı dedi arıza bu :p ama hakkkımı yedirmem sayemde isim yaptı 2 milyardan fazla isterse özelden dolduruurm milleti :KK70::KK70: memnun değilim diyeee:KK59::KK70:
Hahaaaa ya sana itiraz bile edemez eli masalı hatunsun bak birgün kuafördeydim baktım al yanak arıyor bi sesinizi duyayım dedim demezmi ahhhh o ne manidAr bir Yürektir :))

Zaten kiyafetle gören bekar genç kız zannediyo kocamın yanında da diyolar :p geçen dedim şu karnimi görseler ne derler acaba diye ihh mihhh etti kivirdi ahahah :KK70:

bebem sen de ne var hoş hatunsun poponla dağ devirin zuzu53 zuzu53 nldglp nldglp @froga nasıldı ameliyat öncesi sen yanlarında mankensin manken bide bunların kocalarının durumunu düşün yazık adamlara:KK70::KK70::KK70:

bebem sen de ne var hoş hatunsun poponla dağ devirin zuzu53 zuzu53 nldglp nldglp @froga nasıldı ameliyat öncesi sen yanlarında mankensin manken bide bunların kocalarının durumunu düşün yazık adamlara:KK70::KK70::KK70:
Jelibon çok doğru söylüyor eğerki ben senin şu anki formunda olsaydım inan böyle bir ameliyatı asla ve asla dü şün mez dim

Hahaaaa ya sana itiraz bile edemez eli masalı hatunsun bak birgün kuafördeydim baktım al yanak arıyor bi sesinizi duyayım dedim demezmi ahhhh o ne manidAr bir Yürektir :))

hahhahah hahhaha de de bunları sen bak ben o yanakları ameliyat öncesi ne yapacam:p aradı heee seni, bende aradım bir gün dedim hocam benim iz 5 parmak pazen donda yukarı da nasıl bikini giyineceğim kapadı bana öncesi sonrası yaptı :KK61: dedi bide böyle bakın baktım öküz gibi göbek :KK61: inecek o iziniz ödem dedi aramadı bile :KK59:

Jelibon çok doğru söylüyor eğerki ben senin şu anki formunda olsaydım inan böyle bir ameliyatı asla ve asla dü şün mez dim

yok ya bilirim fitifit fitifit takıntıısnı bende ilk ameliyatta inceydim taş gibi hattundum 36 bedendim ama bacaklarım garipti futbolcu bacağı gibi herkes yok dedi ama ben oldum kendini iyi hisssdecekse olsun tabiii :KK19:

Back