- 31 Ağustos 2015
- 855
- 631
- 113
Bende karşıyım ama bizimkiler hep ihtiyaçgereksiz estetiğe bende karşıyım :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende karşıyım ama bizimkiler hep ihtiyaçgereksiz estetiğe bende karşıyım :))
Abboowww kız valla bende senin pazen donunu atarım adama geleneksel anlar yasatirim
Pazartesi Yurtdışına gidiyor yarında yoğun gün :) benim kayınpeder falanda var kayınvalidede onlara atarım diyede paranoyak oldumal yanak okuyorsa der bunlar ekmeğimle oynuyor uyumuştur kesin sabah bas bas paraları leylaya cukka yapacaktır
Bende karşıyım ama bizimkiler hep ihtiyaç
HahaaaaBende karşıyım ama bizimkiler hep ihtiyaç
Görsem bendende bu layk alirdin kesin valla bizim müdür sever mi bilmem de ama kâbus olur ülkeyi terkederim o derece sert bu adamahahhahah kız benim pazeni görmeyen kalmadı sen en son pazenliyi görmedin ne layk aldım bir bilsen
hem bizim eski şirketin müdürü pazen sever
Pazartesi Yurtdışına gidiyor yarında yoğun gün :) benim kayınpeder falanda var kayınvalidede onlara atarım diyede paranoyak oldum
Valla sen bu mercimege sor ihtiyaç mi keyfi mi kız şok oldusendeki pek ihtiyaç gibi durmuyor paran çok belliii var bana da bir estetik olum endodaki kızlar diyor yüüzn yaşlanmış endo ol
Valla sen bu mercimege sor ihtiyaç mi keyfi mi kız şok oldu
Tamam o iş bende oldu bil, ameliyat günü defalarca aranıp hastanız nasıl oldu diye sorulmuş insanım asistanı pek sever beni hatta şaşırmış sen hiç böyle arayıp kimse için sormazdın demiş düşün ne ka torpilli olduğumuvay anam vayyy adamın ajandası zuzuda hele bak bi bana şubat sonu mart başı bir gün yaz hele göz kapağı, lipo, önceki lipoyu beğenmedim bu beleş olsun yalnız not al ha birde kol germede iizmin teki kabardı onlar hepsine 2 milyardan fazla vermem diyim al notu ilet
Göndersene tatlım çatladık ayol son durumun nasıl bak ben söyliyeyim sen bence mükemmelliyetçisin o yüzden çok takıyorsun yanılıyormuyumValla sen bu mercimege sor ihtiyaç mi keyfi mi kız şok oldu
Zaten kiyafetle gören bekar genç kız zannediyo kocamın yanında da diyolar geçen dedim şu karnimi görseler ne derler acaba diye ihh mihhh etti kivirdi ahahahnerene saklıyorsun bende anlamamdım bacım ya arkadan yandan fıstık atleti kaldırınca ıhhh durumu demek de o zaman ol günüde aldın ol kurtul hayırlısı ileee
Tamam o iş bende oldu bil, ameliyat günü defalarca aranıp hastanız nasıl oldu diye sorulmuş insanım asistanı pek sever beni hatta şaşırmış sen hiç böyle arayıp kimse için sormazdın demiş düşün ne ka torpilli olduğumu
Valla gondereyim mi kiz bu eziyete hazır misinizGöndersene tatlım çatladık ayol son durumun nasıl bak ben söyliyeyim sen bence mükemmelliyetçisin o yüzden çok takıyorsun yanılıyormuyum
Hahaaaa ya sana itiraz bile edemez eli masalı hatunsun bak birgün kuafördeydim baktım al yanak arıyor bi sesinizi duyayım dedim demezmi ahhhh o ne manidAr bir Yürektir :))havanı yesinler adam mercimekceku aramış nasılsınız diyeee adam bi beni aramadı dedi arıza bu ama hakkkımı yedirmem sayemde isim yaptı 2 milyardan fazla isterse özelden dolduruurm milleti memnun değilim diyeee
Zaten kiyafetle gören bekar genç kız zannediyo kocamın yanında da diyolar geçen dedim şu karnimi görseler ne derler acaba diye ihh mihhh etti kivirdi ahahah
Hazırız hazırızValla gondereyim mi kiz bu eziyete hazır misiniz
Jelibon çok doğru söylüyor eğerki ben senin şu anki formunda olsaydım inan böyle bir ameliyatı asla ve asla dü şün mez dim
Hahaaaa ya sana itiraz bile edemez eli masalı hatunsun bak birgün kuafördeydim baktım al yanak arıyor bi sesinizi duyayım dedim demezmi ahhhh o ne manidAr bir Yürektir :))
Jelibon çok doğru söylüyor eğerki ben senin şu anki formunda olsaydım inan böyle bir ameliyatı asla ve asla dü şün mez dim