• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

hahhahah hahhaha de de bunları sen bak ben o yanakları ameliyat öncesi ne yapacam:p aradı heee seni, bende aradım bir gün dedim hocam benim iz 5 parmak pazen donda yukarı da nasıl bikini giyineceğim kapadı bana öncesi sonrası yaptı :KK61: dedi bide böyle bakın baktım öküz gibi göbek :KK61: inecek o iziniz ödem dedi aramadı bile :KK59:
Hihiiiiii demek before after yapıp seni başından savdı öylemi :D

he yok tabi nanik yemem ben bana en pahalısın dan 2 kilo kestane balı getirdin hediye parası olmayan getiremez az çay kaşığı ile verir:p:p:phemi de jetta bende yok at arabası en fakiri benim beeeeeeee:KK23::KK23::KK23:
Biraz daha aglarsan nerdeyse uzulcem kiz :KK19::KK61::KK61:

ben demiyorum ya ben estetiğe karşıyım hep dedim kadın dediğin doğal olacak :KK53: yani yaş 40 demi 25 olmaya çalışmak niye :rolleyes: allah çarpar diyim uzak durun :KK14:

6 ayda bir narkoz almadan yasayamayan hatun kisisi tespitlerinle guldurdun beni sabah sabah

Kardeşim alacakta biraz kilosu var o yuzden sordum o zaman bi tadina bakmak lazım

kaç gündür nldglp nldglp arkadaşımın yakının vefat haberinin üüzntüsü var buraya girmedim allahım sabır versin sevdiklerine erken kayıp beni hep yıkmıştır :KK14:

Back