Valla gondereyim mi kizbu eziyete hazır misiniz
Hihiiiiii demek before after yapıp seni başından savdı öylemihahhahah hahhaha de de bunları sen bak ben o yanakları ameliyat öncesi ne yapacamaradı heee seni, bende aradım bir gün dedim hocam benim iz 5 parmak pazen donda yukarı da nasıl bikini giyineceğim kapadı bana öncesi sonrası yaptı dedi bide böyle bakın baktım öküz gibi göbek inecek o iziniz ödem dedi aramadı bile
Hihiiiiii demek before after yapıp seni başından savdı öylemi
Kiz yarismada basi cekiyorum ben ercanin son harikasi benim ama henuz tam hareket edemiyorumNeden ? sende mi gireceksin yarismayabu arada cok gecmis olsun :)
Biraz daha aglarsan nerdeyse uzulcem kizhe yok tabi nanik yemem ben bana en pahalısın dan 2 kilo kestane balı getirdin hediye parası olmayan getiremez az çay kaşığı ile verirhemi de jetta bende yok at arabası en fakiri benim beeeeeeee
ben demiyorum ya ben estetiğe karşıyım hep dedim kadın dediğin doğal olacakyani yaş 40 demi 25 olmaya çalışmak niye allah çarpar diyim uzak durun
Valla sen bu mercimege sor ihtiyaç mi keyfi mi kız şok oldu
Ben onu yiyemedim birde içerek deneyeceğim bakalım ne olacakzuzu53 cnm sen goji berry kullanacaktin ne yaptın işe yarayan birşey mi
Neden cnm tadi çok mu kötüBen onu yiyemedim birde içerek deneyeceğim bakalım ne olacak
Benim damak zevkime uymadı bu yüzden suda demleyerek tüketeceğimNeden cnm tadi çok mu kötü
Kötü diyemem fakat ben sevemedim ama suda tüketilebilir, yarın suda demleyip içeceğimKardeşim alacakta biraz kilosu var o yuzden sordum o zaman bi tadina bakmak lazım
Ben cevap vereyim sana tatlim tadi hem eksi hem tatli ben oyle yiyorum ara ogunlerde ceviz badem kara uzun kurusu detox karisimi aldim ben yani bence tadi guzelNasıl ekşi mi tatlı mi
Sağol tatlımBen cevap vereyim sana tatlim tadi hem eksi hem tatli ben oyle yiyorum ara ogunlerde ceviz badem kara uzun kurusu detox karisimi aldim ben yani bence tadi guzel
Nasıl ekşi mi tatlı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?