- 31 Ağustos 2015
- 855
- 631
- 113
Desene geliyo seksi bi dudak dahaseninin fitfitlerin ve zuzularin kolllasin burayi jelcum . dudak estetigi yaptiracagim , bi sure bende konusamiycagim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Desene geliyo seksi bi dudak dahaseninin fitfitlerin ve zuzularin kolllasin burayi jelcum . dudak estetigi yaptiracagim , bi sure bende konusamiycagim
Maaşallah diyelim, poposuyla salladı ortalığı birde göbek yaptırıp kervana katılırsa ben buralardan çeker giderim komplekse gireceğim yoksa :))anam nerde gördün sende var yaa görmediğin karın meme kalmadı haaa hemide ameliyat olmadan korkulur sendennn
Aaaaa bak o konuda bende çok iyiyim bak göbek dedim başka birşey dedimmi param yok paramBu estetiği saranların %90 sıyırmış diyimmm yani %10 normal biride benim sizlerle pek muhatap olmasam iyidir banada bulaşmasın
Desene geliyo seksi bi dudak daha
Maaşallah diyelim, poposuyla salladı ortalığı birde göbek yaptırıp kervana katılırsa ben buralardan çeker giderim komplekse gireceğim yoksa :))
Whatsapp diye bişey var datlum ben görürüm ahahah şimdi görüyorum yakinda da gostercem bıktık görmek istemiyoz diyeeksinizanam nerde gördün sende var yaa görmediğin karın meme kalmadı haaa hemide ameliyat olmadan korkulur sendennn
Aaaaa bak o konuda bende çok iyiyim bak göbek dedim başka birşey dedimmi param yok param
Kız niye öyle diyon bence sendede var popo ben o potansiyeli hissediyorumMaaşallah diyelim, poposuyla salladı ortalığı birde göbek yaptırıp kervana katılırsa ben buralardan çeker giderim komplekse gireceğim yoksa :))
Whatsapp diye bişey var datlum ben görürüm ahahah şimdi görüyorum yakinda da gostercem bıktık görmek istemiyoz diyeeksiniz
Estetik mestetik kızım biri görünce vuuhuuu çok seksi demiyor mu diyorBu k. k da var iyiki milletin egosu okşanıyor kendi dudağı değil orji değil seksi olsun yapma dudak nerede benim dudaklar orjinal başka fitimmm
sen bi yere gitme evrim geçiren yok senden say bir iki bebemmm ünvanını alamaz kimsee
Hahhhahah tövbe de kız biran öyle birşey yaptigimi hayal ettim de tövbe istifa etsem de yetmez vallahay maşşşalah bu whtatsup olmasa neylerdik bir gün şaşıp meme yi orayaı burayı şirrketten genel müdüre atacağım diye adranalin yaşıyorum
Estetik mestetik kızım biri görünce vuuhuuu çok seksi demiyor mu diyor
Gönlüm zengin diğerleri gelip geçici şeyler sevdikmi tam severiz. Şifa olsun derde derman olduysa ne mutlu bana bebeğimhe yok tabi nanik yemem ben bana en pahalısın dan 2 kilo kestane balı getirdin hediye parası olmayan getiremez az çay kaşığı ile verirhemi de jetta bende yok at arabası en fakiri benim beeeeeeee
Hahhhahah tövbe de kız biran öyle birşey yaptigimi hayal ettim de tövbe istifa etsem de yetmez valla
Gönlüm zengin diğerleri gelip geçici şeyler sevdikmi tam severiz. Şifa olsun derde derman olduysa ne mutlu bana bebeğim
gereksiz estetiğe bende karşıyım :))ben demiyorum ya ben estetiğe karşıyım hep dedim kadın dediğin doğal olacak yani yaş 40 demi 25 olmaya çalışmak niye allah çarpar diyim uzak durun
En iyisi müdürü sil sen neme lazım
gereksiz estetiğe bende karşıyım :))
Offfff ayıkla pirincin Taşı'nı vay anam vay haline o mesaj giderken tutup yakalayası gelir dimi insanın nolur gitme der gibi :))) aman Allah korusunvalla sana diyim benim teli görsen dersin pes jelesec bu kadar grubla nasıl yazışıyorsun benimde aklım almıyor yani daha gündüz endodan arkadaşa kardeşimin yatak fotosunu attım zuzuya atacakken hadi yabancı değil ya müdür olaydı