Günaydın güzeller,
Estetik operasyonlar çeneye yapılmış sankimaşallahhhh hiç durmadan çalışmış çeneler :))
ben toprak senin de tarihin hayırlı uğurlu olsun, kgy, kgk inşallah
haftasonu acayip bi tempodaydım, üzerimden tır geçmiş gibi. Kendime bi geleyim, yine uğrarım topike. serabım doğrucu arkidişim benim
ay çok ayıp sen doktor beye kırmızı yanak mı diyorsun? çık çık çık şimdi beste gider ispiyon yapar
Selamlar sevgiler coşkulu güzel gün diliyorum hepinize:)
Benim yokluğumda kaynamış buralar ben işten kafamı kaldıramıyorum,beste arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum...jelesec çok sevindim tarihini almışsın kafandaki olumsuz düşünceler cevabını buldu demek'ki :) çok güzel olacak boşuna soruların içinde boğulma sonuçlar ortada gün içinde aramaya çalışırım seni
Ben toprak merhaba, sende tarih almışsın hayırlısı olsun sana'da...
hepinize selamlar sevgiler tek tek:)
Beste düşecek kafana en sonunda yok yok ameliyattan sonra karnına düşsün bence ayagı takılıp
anam bi kaç gün topiğe giremedim, 20 sayfa geyiklemişsiniz. hepinizin çenesine maşallah. estetik gerekmeyen tek yerimiz çenemiz galiba. o kadar çok sayfayı okuyamadım vallaha. bu arada bende göbeğim için lazer lipo düşünüyorum. karın ameliyatına cesaret edemem. jelonun ameliyatından sonra buluşma tertip edelim kızlar.
anam bi kaç gün topiğe giremedim, 20 sayfa geyiklemişsiniz. hepinizin çenesine maşallah. estetik gerekmeyen tek yerimiz çenemiz galiba. o kadar çok sayfayı okuyamadım vallaha. bu arada bende göbeğim için lazer lipo düşünüyorum. karın ameliyatına cesaret edemem. jelonun ameliyatından sonra buluşma tertip edelim kızlar.
şekerim, biz jeleseci ameliyathaneye sokup, oradan kahvaltıya gececeğiz. Jelesecin karnı davul gibi gerilirken, biz açık büfe kahvaltıda davul gibi şişeceğiz :)
katılırsın sende bi aksilik olmazsa? muhtemelen şu ana kadar olanlar arasında en büyük buluşma olacak :))
Hayırdır ne toplantısı neler oluyor aloooooooooooooooo
şekerim, biz jeleseci ameliyathaneye sokup, oradan kahvaltıya gececeğiz. Jelesecin karnı davul gibi gerilirken, biz açık büfe kahvaltıda davul gibi şişeceğiz :)
katılırsın sende bi aksilik olmazsa? muhtemelen şu ana kadar olanlar arasında en büyük buluşma olacak :))
bebeyim,
beğen yapiim dedim ama "hata" veriyo. Sen bana memede denek oldun, ben de sana saçta :) saçlarım feda olsun sana
valla ya, resmen insanlara umut tacirliği yaptı. ben kendimden de ziyade orada çok büyük saç problemi yaşayan, fiber kullanma durumuna gelen kadınlar vardı, onlar için çok üzgünüm. Onların tüm umutlarını çaldı. Bu nasıl bi kişilik bölünmesidir. 5'e bölmüş kişiliğini, hepisine de ayrı ayrı hayat hikayesi yazmış ya. Acayip yaratıcı, bence forumlarda yazacağına, gitsin bi kitap yazsın. Kesin best seller olur.
ay sen fransız niye kaldın konuya bacım benim ameliyat günü kahvaltıya gidelim diyorlar develiye nasılda boğazlarından geçeceksehastanede beklemeyip günü değerlendirecekler
Hadi hayırlısı ben yeni ameliyatlı nasıl olur bilmem.Şunu herkesin gelebileceği ameliyatsız bir güne denk getiremiyormusunuz arkadaşlar.Daha keyifli olmazmı.Önümüz bayram ve tatil.Bir yere gidilmiyorsa toplanalım uygun bir günde.
vallahi hiç belli olmaz katılıma bağlı o gün kısmet olursa kıvanç yada kenan imirzalıoğluda gelebilir cevap bekliyorum gelirse ameliyat iptal bensiz olmaz o toplantı çatlarım
Gerçi 40.yaş sonrası kaportaları dağılmış estetikçiler tarafından toplanmaya çalışılmış bir k.k.topluluğu amma olsun hoş sohbet var bence kaçırmasın davet ettiğim kişi bu toplantıyı
aaaaa sensiz olmaz kuş sen 3.güne ayaktasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?