E hadi bu da burdaki,bu topikdeki herkese gelsinNilüfer - Dertler Benim Olsun / 2012 Orijinal Şarkı / "Orhan Gencebay İle Bir Ömür" - YouTube Dertler benim olsun,bütün güzellikler sizin olsun güzellikler
nlgpdecim buda benim şarkım link gönder bakimsibel can söylüyor... orhan babadan Bilmesin o felek
Al sevgili Jelesec.Jelesec buraya yumruk havaya.Sibel Can Bilmesin O Felek Orhan Gencebay İle Bir Ömür Orjinal 2012 - YouTube
çok güzel söylemiş ya
Al sevgili Jelesec.Jelesec buraya yumruk havaya.Sibel Can Bilmesin O Felek Orhan Gencebay İle Bir Ömür Orjinal 2012 - YouTube
Ben sana ameliyata girerken çalarım şeker sen hiç merak etme.Bir moral bir moral:))
atlayın gelin bana peynir tabağı ve şarap hazır çabuk
Alacağımız olsun:)))
okey beybi şarap ve rakı vardır her daim gel bilmesin o feleği çalar küfelik oluruz
behlül kaçar öptüm hepinizi :)))[/QUOTE
süper oluuuuuur.
Biliyormusunuz uzun zamandır müzik dinlemiyordum nldglp sayesinde kulaklarımın pası silindi
Ah benim yokluğumda kimler kimler gelmiş,neler neler olmuşİlkönce Sevimlii nin gelmesine aramıza dönmesine çok sevindim.Canım benim nasılsın? çok uzun zaman oldu görüşmeyeli.Memişler ne durumda? artık iyice iyileşmişlerdir.
iyiyim canım evet uzun zaman oldu geçen ay kontrole gittim görüşürü belki diye aradım ama ulaşamadım memişler gayet güzel maşallah.meme uclarım okadar yukarıdaki tatilde saklamak için az uğraşmadım
Selamlar sevgiler coşkulu güzel gün diliyorum hepinize:)
Benim yokluğumda kaynamış buralar ben işten kafamı kaldıramıyorum,beste arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum...jelesec çok sevindim tarihini almışsın kafandaki olumsuz düşünceler cevabını buldu demek'ki :) çok güzel olacak boşuna soruların içinde boğulma sonuçlar ortada gün içinde aramaya çalışırım seni
Ben toprak merhaba, sende tarih almışsın hayırlısı olsun sana'da...
hepinize selamlar sevgiler tek tek:)
Günaydın ogltkn, selam vermeden kaçmış olmayayım:) İyi çalışmalar doğrucu davut arkadaşım.)
Ah benim yokluğumda kimler kimler gelmiş,neler neler olmuşİlkönce Sevimlii nin gelmesine aramıza dönmesine çok sevindim.Canım benim nasılsın? çok uzun zaman oldu görüşmeyeli.Memişler ne durumda? artık iyice iyileşmişlerdir.
iyiyim canım evet uzun zaman oldu geçen ay kontrole gittim görüşürü belki diye aradım ama ulaşamadım memişler gayet güzel maşallah.meme uclarım okadar yukarıdaki tatilde saklamak için az uğraşmadım
canım ciğerim ucları hep yukarıda olsun aşağıda durmasından çok daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?