ay sen fransız niye kaldın konuya bacım benim ameliyat günü kahvaltıya gidelim diyorlar develiye nasılda boğazlarından geçeceksehastanede beklemeyip günü değerlendirecekler
hım senin gelemediğin telde katılım yaptığın en kalabalık olduğumuz kahvaltıydı bebeğim
Saç kısmı beni ilgilendiriyor arkadaşım banada bi el atsan
Hadi hayırlısı ben yeni ameliyatlı nasıl olur bilmem.Şunu herkesin gelebileceği ameliyatsız bir güne denk getiremiyormusunuz arkadaşlar.Daha keyifli olmazmı.Önümüz bayram ve tatil.Bir yere gidilmiyorsa toplanalım uygun bir günde.
34 yaşında bir çıtır olduğumu, ve sizlerin yaş ortalamasını düşürdüğümü belirtmeden edemiciiim
Kıvanç geliyosa, bi de botoks yaptiriim bari o güne kadar
ay ne çıtır ne çıtır memeleri dağılmış çıtırneyse toplattırdın şeker şimdi iyi oldular
ay amma yaş takıntınız var besteye de dedim telde aaaa ben 30.lu yaşlardayım dediben 42.yaşındayım hepinizi cebimden çıkarırım ben sizin yaşlardayken değil estetik 0 makyajla gezer gezdiğim yerlerde de trafiği altüst ederdim
Yazık şöförlere koca memelerle görüş alanını kaparsan tabi trafik altüst oluriyiki avrupa yakasındayım yolda önüme çıkıp görüşümü daraltsaydın bi tanpon dokundururdum sana operasyonada gerek kalmaz düzleşirdin biz senin gibi çevreye rahatsızlık vermeyelim diye erken aldık önlemimizi
güzelim fesat kıskanç arkadaşım benimyazıyı iyi okumadın galiba 30.lu yaşlarda dedim ne koca memesi 35.yaşına kadar 80.b.takıyordum ben şişko
ogltkn şu arkadaşa haddini bildir lütfensana gönderdim bikinili fotoyu anlat yaz lütfen görsün şişko
Haha hiç çıkarmayalım eski fotoları :) bana şişko diyene bak sana inat senin tarihe kadar 10 kilo vercem sırrımıda anlatmayacagımçatla dur
eski derken senin şimdiki yaşların bebem20.li yaşları hiiiiiiiiç demiyorum o fotoları koysam dibin düşer
vereceğine eminim kiloyu mantıya kestaneye hayır dediysen olay bitmiştir
Anladım canım kısmet diyelim o zaman.Saç topiğine baktım biraz denek olmuşunuz şekerim.İnsancıklar çoğalmış.Bir umut paylaşıyoruz insancıklarda umut tacirliği yapıyorlar üzüldüm.Neyse dolgun saç formülünü bende isterim bilgine
Koysana görelimaz gözümüz gönlümüz açılsın :) neyse bugünde yasak birşey yemem gazımı aldım :) tşk canım öptüm seni
Yalın - Kasma (2012) | İzlesene.com Video
zıpla zıpla hepimiz genciz güzeliz ,hayat güzel,sizlerle daha da şen şakrak güzel hadi bakaılım hoplamayan kalmasın haydeeeeeeeeeee hop hop hopppp:118:
Yalın - Kasma (2012) | İzlesene.com Video
zıpla zıpla hepimiz genciz güzeliz ,hayat güzel,sizlerle daha da şen şakrak güzel hadi bakaılım hoplamayan kalmasın haydeeeeeeeeeee hop hop hopppp:118:
sarı şekerim, hoş geldin..
neşe getirdin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?