• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Son düzenleme:
sen avatar resmin ile ve şu hayda hop hop halinla bana çok sevdiğim birini hatırlatıyorsun :1:bil bakalım kiiiiiim?:37::33:

Kim bilemedimmm:44: hem cevaplarım hem oynarım.Bittimi hadeeee tekrar dinlee:)))) güzel memeler hop hop havaya,taş karınlar tımbırı tımbırı bir ki bir ki :8:

Jelesec im seni bu şarkıyla ameliyata göndermeyen...Ercan bey odaya seni çizmeye geldiğinde hoppa hoppa :9: zıplamayan ne olsun:33:

Kim bilemedimmm:44: hem cevaplarım hem oynarım.Bittimi hadeeee tekrar dinlee:)))) güzel memeler hop hop havaya,taş karınlar tımbırı tımbırı bir ki bir ki :8:

hayırdır sarı şeker bu ne enerji patlaması böyle:44: kol bacak bedava gerdirecen galiba ?

şekerim, biz jeleseci ameliyathaneye sokup, oradan kahvaltıya gececeğiz. Jelesecin karnı davul gibi gerilirken, biz açık büfe kahvaltıda davul gibi şişeceğiz :)
katılırsın sende bi aksilik olmazsa? muhtemelen şu ana kadar olanlar arasında en büyük buluşma olacak :))

katılırım datlum. ayrıntıları masaj atın. süper olacak.

eski derken senin şimdiki yaşların bebem :33: 20.li yaşları hiiiiiiiiç demiyorum o fotoları koysam dibin düşer:30::17:

vereceğine eminim kiloyu mantıya kestaneye hayır dediysen olay bitmiştir

mantımıııı.... kestanemiiii.... ikisinede bayılırım. jelom ameliyattan önce bi mantı aç bebem. afiyetle yeriz. sevap işlersin.

herkese iyi bayramlar fıstıklar. erbiryerleriniz birbirinden güzel olsun. kendinize iyi bakın epinizi öptüm. sevgiler...

:119::118::122::129::124::111::116::103::87::79::66::62: çok sevindim ya seni çok merak ediyordum diğerlerini tanıdım zaten pek sevemedim o tayfayı biraz kıskançlar :9:

Son düzenleme:
Senden küçük değilimdir canım yaşım ımmm 18 :1: 35 yaşındayım :)
ohh, rahat bi nefes aldım, en genç benim:21::32:

aaa :52::52:ne ayıp :20::20::20: koca denir mi hiçççççç ayıp sana ben senin gibi olamammm :45::45: sana uyamam :37::37:
ben diyecektim, sen ağzımdan almışsın. Çk,çk, çk hiç öyle koca, sıpa falan denir mi:20: eşim diyeceksin evladım diyeceksin ki aptallar da anlasın:33:

ok. zaman yaklaşsın, organizasyon netleşsin haberdar ederim seni ;)

:119::118::122::129::124::111::116::103::87::79::66::62: çok sevindim ya seni çok merak ediyordum diğerlerini tanıdım zaten pek sevemedim o tayfayı biraz kıskançlar :9:

haa haa, kıskançmış ! :76:

not: bu ikonu hatırlatırım sana haa haaa

:76: :76: :76: :76: :76:

benim kafa çok kaşınıyo bi dillesene be kuş:33: tükrük iyi gelir belki:23::52:

yemek topiğinde ne işin var şişko daha yeni dünya para verdin koca göbeğinden ameliyat oldun :19::ssz: çık çık çık çok ayıp

ohh, rahat bi nefes aldım, en genç benim:21::32:

ben diyecektim, sen ağzımdan almışsın. Çk,çk, çk hiç öyle koca, sıpa falan denir mi:20: eşim diyeceksin evladım diyeceksin ki aptallar da anlasın:33:

ok. zaman yaklaşsın, organizasyon netleşsin haberdar ederim seni ;)

haa haa, kıskançmış ! :76:

not: bu ikonu hatırlatırım sana haa haaa

tamam kızım sen 18.lik çıtırsın :nazar:

Kabak salatası var cicim orda görmedin mi :19: tam diyetlik evde ben onları birbir diyete uyarlarım :1: yoksa öyle haşlama ızgara çekilmez diyet eh uslu durur gözüme az batarsan bu diyet tarifleri sanada veririm :) bu arada senin haberin yok elimde diyet çikolata tarifi bile var üstelik ev yapımı :56::33: avcunu yala sen yok sana :33:
yemek topiğinde ne işin var şişko daha yeni dünya para verdin koca göbeğinden ameliyat oldun :19::ssz: çık çık çık çok ayıp

Kabak salatası var cicim orda görmedin mi :19: tam diyetlik evde ben onları birbir diyete uyarlarım :1: yoksa öyle haşlama ızgara çekilmez diyet eh uslu durur gözüme az batarsan bu diyet tarifleri sanada veririm :) bu arada senin haberin yok elimde diyet çikolata tarifi bile var üstelik ev yapımı :56::33: avcunu yala sen yok sana :33:

ay çok pardon sazan gibi atladım bende :1: sen listeyi yap hazırla hatta yapar ameliyat sonrası bana kargo yaparsın eeeee arkadaş değilmiyiz şeker:29:

Back