• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Bu topiğin tatlı güzel bayanları,uyku geldi bedene :) sizlerden ayrılmak zor olsa da,tekrar görüşmek üzere sevgiyle huzurla mutlulukla kalın:16::16::16:

Selamlar sevgiler coşkulu güzel gün diliyorum hepinize:)

Benim yokluğumda kaynamış buralar ben işten kafamı kaldıramıyorum,beste arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum...jelesec çok sevindim tarihini almışsın kafandaki olumsuz düşünceler cevabını buldu demek'ki :) çok güzel olacak boşuna soruların içinde boğulma sonuçlar ortada gün içinde aramaya çalışırım seni:16:

Ben toprak merhaba, sende tarih almışsın hayırlısı olsun sana'da...

hepinize selamlar sevgiler tek tek:)

Ah benim yokluğumda kimler kimler gelmiş,neler neler olmuş :8: İlkönce Sevimlii nin gelmesine aramıza dönmesine çok sevindim.Canım benim nasılsın? çok uzun zaman oldu görüşmeyeli.Memişler ne durumda? artık iyice iyileşmişlerdir.

iyiyim canım evet uzun zaman oldu geçen ay kontrole gittim görüşürü belki diye aradım ama ulaşamadım memişler gayet güzel maşallah.meme uclarım okadar yukarıdaki tatilde saklamak için az uğraşmadım:1:

Günaydın güzeller,
Estetik operasyonlar çeneye yapılmış sanki:1: maşallahhhh hiç durmadan çalışmış çeneler :))

ben toprak senin de tarihin hayırlı uğurlu olsun, kgy, kgk inşallah

haftasonu acayip bi tempodaydım, üzerimden tır geçmiş gibi. Kendime bi geleyim, yine uğrarım topike. serabım doğrucu arkidişim benim:54:

Selamlar sevgiler coşkulu güzel gün diliyorum hepinize:)

Benim yokluğumda kaynamış buralar ben işten kafamı kaldıramıyorum,beste arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum...jelesec çok sevindim tarihini almışsın kafandaki olumsuz düşünceler cevabını buldu demek'ki :) çok güzel olacak boşuna soruların içinde boğulma sonuçlar ortada gün içinde aramaya çalışırım seni:16:

Ben toprak merhaba, sende tarih almışsın hayırlısı olsun sana'da...

hepinize selamlar sevgiler tek tek:)

Günaydın ogltkn, selam vermeden kaçmış olmayayım:) İyi çalışmalar doğrucu davut arkadaşım.)

günaydın canım, sanada iyi çalışmalar olumsuz düşünce benim soyadım dermişim:ssz: tamam konuşuruz öptüm ...

doğrucu davut birgün kim vurduya gidecek:126:

Ah benim yokluğumda kimler kimler gelmiş,neler neler olmuş :8: İlkönce Sevimlii nin gelmesine aramıza dönmesine çok sevindim.Canım benim nasılsın? çok uzun zaman oldu görüşmeyeli.Memişler ne durumda? artık iyice iyileşmişlerdir.

iyiyim canım evet uzun zaman oldu geçen ay kontrole gittim görüşürü belki diye aradım ama ulaşamadım memişler gayet güzel maşallah.meme uclarım okadar yukarıdaki tatilde saklamak için az uğraşmadım:1:

canım ciğerim ucları hep yukarıda olsun aşağıda durmasından çok daha iyi:29:

Back