• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Günaydın güzeller,
Estetik operasyonlar çeneye yapılmış sanki:1: maşallahhhh hiç durmadan çalışmış çeneler :))

ben toprak senin de tarihin hayırlı uğurlu olsun, kgy, kgk inşallah

haftasonu acayip bi tempodaydım, üzerimden tır geçmiş gibi. Kendime bi geleyim, yine uğrarım topike. serabım doğrucu arkidişim benim:54:

hep bu Besteden sonra oldu yoksa biz az çene yapıyorduk:37:

Tesekkürler serap cım geçti gitti şükür sabırla son alacagı şekli bekliyorum artık :)
Selamlar sevgiler coşkulu güzel gün diliyorum hepinize:)

Benim yokluğumda kaynamış buralar ben işten kafamı kaldıramıyorum,beste arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum...jelesec çok sevindim tarihini almışsın kafandaki olumsuz düşünceler cevabını buldu demek'ki :) çok güzel olacak boşuna soruların içinde boğulma sonuçlar ortada gün içinde aramaya çalışırım seni:16:

Ben toprak merhaba, sende tarih almışsın hayırlısı olsun sana'da...

hepinize selamlar sevgiler tek tek:)

anam bi kaç gün topiğe giremedim, 20 sayfa geyiklemişsiniz. hepinizin çenesine maşallah. estetik gerekmeyen tek yerimiz çenemiz galiba. o kadar çok sayfayı okuyamadım vallaha. bu arada bende göbeğim için lazer lipo düşünüyorum. karın ameliyatına cesaret edemem. jelonun ameliyatından sonra buluşma tertip edelim kızlar.

anam bi kaç gün topiğe giremedim, 20 sayfa geyiklemişsiniz. hepinizin çenesine maşallah. estetik gerekmeyen tek yerimiz çenemiz galiba. o kadar çok sayfayı okuyamadım vallaha. bu arada bende göbeğim için lazer lipo düşünüyorum. karın ameliyatına cesaret edemem. jelonun ameliyatından sonra buluşma tertip edelim kızlar.

bende hep çene kuvvetliydi malum meleğim pahalı kozmetik satmak ve sattırmak idi bir dönem :32:güzelim gel sık sık arayı çok açma :29:

Günaydın kızlar:3:

kusura bakmayın bu topiği ihmal ettim biraz:ssz: burası gibi yok vallahi gırgır şamata damardan şarkılar:21:

bizim doğrucu davut hafiye arkadaşımız OGLTKN:16: kandırılmış garibim depresyonda onunla ilgilendim :29: hafiyelik işe yaramamış bu sefer:37:

nlglpde neredesin ayol??? dün mürvet vardı iyimisin aney bi alo de:)))))))))))

Son düzenleme:
ha unutmadan canım ciğerim güzel seksü kadın ogltkne:) benim için denek oldun çoooooook teşekkürler bebeğim

bebeyim,
beğen yapiim dedim ama "hata" veriyo. Sen bana memede denek oldun, ben de sana saçta :) saçlarım feda olsun sana:37:

valla ya, resmen insanlara umut tacirliği yaptı. ben kendimden de ziyade orada çok büyük saç problemi yaşayan, fiber kullanma durumuna gelen kadınlar vardı, onlar için çok üzgünüm. Onların tüm umutlarını çaldı. Bu nasıl bi kişilik bölünmesidir. 5'e bölmüş kişiliğini, hepisine de ayrı ayrı hayat hikayesi yazmış ya. Acayip yaratıcı, bence forumlarda yazacağına, gitsin bi kitap yazsın. Kesin best seller olur.

şekerim, biz jeleseci ameliyathaneye sokup, oradan kahvaltıya gececeğiz. Jelesecin karnı davul gibi gerilirken, biz açık büfe kahvaltıda davul gibi şişeceğiz :)
katılırsın sende bi aksilik olmazsa? muhtemelen şu ana kadar olanlar arasında en büyük buluşma olacak :))

şekerim, biz jeleseci ameliyathaneye sokup, oradan kahvaltıya gececeğiz. Jelesecin karnı davul gibi gerilirken, biz açık büfe kahvaltıda davul gibi şişeceğiz :)
katılırsın sende bi aksilik olmazsa? muhtemelen şu ana kadar olanlar arasında en büyük buluşma olacak :))

vallahi hiç belli olmaz katılıma bağlı o gün kısmet olursa Kıvanç yada Kenan imirzalıoğluda gelebilir cevap bekliyorum gelirse ameliyat iptal bensiz olmaz o toplantı çatlarım:19:

gerçi 40.yaş sonrası kaportaları dağılmış estetikçiler tarafından toplanmaya çalışılmış bir k.k.topluluğu amma olsun hoş sohbet var bence kaçırmasın davet ettiğim kişi bu toplantıyı:34:

hım senin gelemediğin telde katılım yaptığın en kalabalık olduğumuz kahvaltıydı bebeğim :29:

bebeyim,
beğen yapiim dedim ama "hata" veriyo. Sen bana memede denek oldun, ben de sana saçta :) saçlarım feda olsun sana:37:

valla ya, resmen insanlara umut tacirliği yaptı. ben kendimden de ziyade orada çok büyük saç problemi yaşayan, fiber kullanma durumuna gelen kadınlar vardı, onlar için çok üzgünüm. Onların tüm umutlarını çaldı. Bu nasıl bi kişilik bölünmesidir. 5'e bölmüş kişiliğini, hepisine de ayrı ayrı hayat hikayesi yazmış ya. Acayip yaratıcı, bence forumlarda yazacağına, gitsin bi kitap yazsın. Kesin best seller olur.

Saç kısmı beni ilgilendiriyor arkadaşım banada bi el atsan :40:

ay sen fransız niye kaldın konuya bacım benim ameliyat günü kahvaltıya gidelim diyorlar develiye nasılda boğazlarından geçecekse:51: hastanede beklemeyip günü değerlendirecekler:29:

Hadi hayırlısı ben yeni ameliyatlı nasıl olur bilmem.Şunu herkesin gelebileceği ameliyatsız bir güne denk getiremiyormusunuz arkadaşlar.Daha keyifli olmazmı.Önümüz bayram ve tatil.Bir yere gidilmiyorsa toplanalım uygun bir günde.

Hadi hayırlısı ben yeni ameliyatlı nasıl olur bilmem.Şunu herkesin gelebileceği ameliyatsız bir güne denk getiremiyormusunuz arkadaşlar.Daha keyifli olmazmı.Önümüz bayram ve tatil.Bir yere gidilmiyorsa toplanalım uygun bir günde.

aaaaa sensiz olmaz kuş sen 3.güne ayaktasın

vallahi hiç belli olmaz katılıma bağlı o gün kısmet olursa kıvanç yada kenan imirzalıoğluda gelebilir cevap bekliyorum gelirse ameliyat iptal bensiz olmaz o toplantı çatlarım:19:

Gerçi 40.yaş sonrası kaportaları dağılmış estetikçiler tarafından toplanmaya çalışılmış bir k.k.topluluğu amma olsun hoş sohbet var bence kaçırmasın davet ettiğim kişi bu toplantıyı:34:

34 yaşında bir çıtır olduğumu, ve sizlerin yaş ortalamasını düşürdüğümü belirtmeden edemiciiim:30:

Kıvanç geliyosa, bi de botoks yaptiriim bari o güne kadar:32:

aaaaa sensiz olmaz kuş sen 3.güne ayaktasın

Heee ayakta olmak başka kış günü bantlı bantlı çıkmak başka şekerim.Korumak lazım o kadar eziyetini çekeceğiz.Bence cümlemizin olacağı bir toplantı en güzeli.Biri ameliyatlı,diğeri ameliyatta vs sıkıntılı bir gün olur gibi geldi bana.İsteyen ameliyat günü ziyaret etsin yinede.Nacizane fikrim.

Back