• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ay sen fransız niye kaldın konuya bacım benim ameliyat günü kahvaltıya gidelim diyorlar develiye nasılda boğazlarından geçecekse:51: hastanede beklemeyip günü değerlendirecekler:29:

bebeğim o gün sabahtan akşama kadar ercan bey seninle uğraşacak, işin çok:51: ameliyathanenin önünde bekleşip naapçaz? yiyip içip muhabbetin dibine vurur, develiden kahkahalarımızı ameliyathaneye kadar ulaştırırız sen merak etme:52:

hım senin gelemediğin telde katılım yaptığın en kalabalık olduğumuz kahvaltıydı bebeğim :29:

ahh, gözünü sevdiğimin istanbulu...insan uzakta yaşayınca her buluşmaya katılamıyo naparsın, ama bence bu kez en afillisi olacak:32:

Saç kısmı beni ilgilendiriyor arkadaşım banada bi el atsan :40:

Hadi hayırlısı ben yeni ameliyatlı nasıl olur bilmem.Şunu herkesin gelebileceği ameliyatsız bir güne denk getiremiyormusunuz arkadaşlar.Daha keyifli olmazmı.Önümüz bayram ve tatil.Bir yere gidilmiyorsa toplanalım uygun bir günde.

ben toprakçım, sen benden haber bekle. şu an saçına bişi yapma.. bana öyle bi el attılar ki:50: sana atmadıkllarına sevin:31:

34 yaşında bir çıtır olduğumu, ve sizlerin yaş ortalamasını düşürdüğümü belirtmeden edemiciiim:30:

Kıvanç geliyosa, bi de botoks yaptiriim bari o güne kadar:32:

ay ne çıtır ne çıtır memeleri dağılmış çıtır:60: neyse toplattırdın şeker şimdi iyi oldular:30:

ay amma yaş takıntınız var besteye de dedim telde aaaa ben 30.lu yaşlardayım dedi:37: ben 42.yaşındayım hepinizi cebimden çıkarırım ben sizin yaşlardayken değil estetik 0 makyajla gezer gezdiğim yerlerde de trafiği altüst ederdim:27::33::32:

Son düzenleme:
Her yer kaynıyor desene.Ben henüz bir şey yapmadım.Sadece okuyorum bir kişiyle mesajlaştım bilgi için.Zaten içime sinmeden mantıklı olmayan hiç bir şey yapmam arkadaşım teşekkürler.Kendi uyguladığım şeyler var onlara devam ediyorum.İyi gidiyor şimdilik.İnşallah görüşür detayları konuşuruz.Hem görmüş olursun saçlarımı.

Yazık şöförlere koca memelerle görüş alanını kaparsan tabi trafik altüst olur :21: iyiki avrupa yakasındayım yolda önüme çıkıp görüşümü daraltsaydın bi tanpon dokundururdum sana operasyonada gerek kalmaz düzleşirdin :33: biz senin gibi çevreye rahatsızlık vermeyelim diye erken aldık önlemimizi :1:
ay ne çıtır ne çıtır memeleri dağılmış çıtır:60: neyse toplattırdın şeker şimdi iyi oldular:30:

ay amma yaş takıntınız var besteye de dedim telde aaaa ben 30.lu yaşlardayım dedi:37: ben 42.yaşındayım hepinizi cebimden çıkarırım ben sizin yaşlardayken değil estetik 0 makyajla gezer gezdiğim yerlerde de trafiği altüst ederdim:27::33::32:

Bentoprakcım,
alıntıladım ama acil iş gelince yazamadan gönderdim mesajı. Toplantı için değil de, ben jelesec'in ameliyatında mutlaka yanında olmayı çok istiyorum. O sağolsun sabahın köründen, gece ben uyuyana kadar hep yanımdaydı destekti. Bi parça da olsa vefa borcumu ödemek, arkadaşımın yanında olma niyetindeyim. İstanbul dışından geliyorum biliyorsun, gelmişken de buluşalım dedik ;)

beste gençse, o gelmesin o zaman:33: en genç ben olmalıyım aranızda:32::9::1: ayh jelesec, kıskançlık senden bana geçti sanırım. Zaten kandırıldım da hüüü hüüüüü,zırrrrrr:5::5:

panteriçem, saç fışkırtan tarifi al, en kısa zamanda da bana ulaştır lütfen. Buluşmaya kadar bonus olmam lazımmm, kaşlarıma kadar saçlarım olsun mümkünse:35:

kenan yada kıvanç dedim amma behzat ç dizindeki karakter (akbaba da) gelebilir şansınıza artık ne çıkarsa:37:

dizide akboboş derler tipsiz amma :ssz:

Yazık şöförlere koca memelerle görüş alanını kaparsan tabi trafik altüst olur :21: iyiki avrupa yakasındayım yolda önüme çıkıp görüşümü daraltsaydın bi tanpon dokundururdum sana operasyonada gerek kalmaz düzleşirdin :33: biz senin gibi çevreye rahatsızlık vermeyelim diye erken aldık önlemimizi :1:

güzelim fesat kıskanç arkadaşım benim:22: yazıyı iyi okumadın galiba 30.lu yaşlarda dedim ne koca memesi 35.yaşına kadar 80.b.takıyordum ben şişko :33:

ogltkn şu arkadaşa haddini bildir lütfen :29: sana gönderdim bikinili fotoyu anlat yaz lütfen görsün şişko

Haha hiç çıkarmayalım eski fotoları :) bana şişko diyene bak sana inat senin tarihe kadar 10 kilo vercem sırrımıda anlatmayacagım :19: çatla dur :52:
güzelim fesat kıskanç arkadaşım benim:22: yazıyı iyi okumadın galiba 30.lu yaşlarda dedim ne koca memesi 35.yaşına kadar 80.b.takıyordum ben şişko :33:

ogltkn şu arkadaşa haddini bildir lütfen :29: sana gönderdim bikinili fotoyu anlat yaz lütfen görsün şişko

Haha hiç çıkarmayalım eski fotoları :) bana şişko diyene bak sana inat senin tarihe kadar 10 kilo vercem sırrımıda anlatmayacagım :19: çatla dur :52:

eski derken senin şimdiki yaşların bebem :33: 20.li yaşları hiiiiiiiiç demiyorum o fotoları koysam dibin düşer:30::17:

vereceğine eminim kiloyu mantıya kestaneye hayır dediysen olay bitmiştir

Son düzenleme:
Koysana görelim :33::35: az gözümüz gönlümüz açılsın :) neyse bugünde yasak birşey yemem gazımı aldım :) tşk canım öptüm seni
eski derken senin şimdiki yaşların bebem :33: 20.li yaşları hiiiiiiiiç demiyorum o fotoları koysam dibin düşer:30::17:

vereceğine eminim kiloyu mantıya kestaneye hayır dediysen olay bitmiştir

Anladım canım kısmet diyelim o zaman.Saç topiğine baktım biraz denek olmuşunuz şekerim.İnsancıklar çoğalmış.Bir umut paylaşıyoruz insancıklarda umut tacirliği yapıyorlar üzüldüm.Neyse dolgun saç formülünü bende isterim bilgine :34:

Anladım canım kısmet diyelim o zaman.Saç topiğine baktım biraz denek olmuşunuz şekerim.İnsancıklar çoğalmış.Bir umut paylaşıyoruz insancıklarda umut tacirliği yapıyorlar üzüldüm.Neyse dolgun saç formülünü bende isterim bilgine :34:

ay sorma canım arkadaşımın morali çok bozuldu o olaya

ameliyata güvenip homini gırtlak takılma bebeeem:20:

beste senin yaş kaç? benden gençsen gelmicem de toplantıya:19: şimdiden bahane uydurmaya çalışayım:33:

Bu kulübün en güzel hatunları,enn tatlı hanımları,ballar,şekerler, canlar,seksi hatunlar,dünya güzelleri hepinize selam olsuuun sefiyom sizi leyyyn:16::16: ben bir sevgi böcüğü siz de papatyalar,nergisler,lilyumlar yuppiii öpücük hepinize

Back