Kiz o gun saclarimi yaptirirken aslinda anladim o arkadasi
berattiii sen ne güzelsiiiinnndur atım sana resmini beronun
Kaldık güzellerin arasında de haydi çişim geldiberattiii sen ne güzelsiiiinnnvolvolar sana gurba a a a a a neeeyyy
Sende guzelsin bence tahminimberattiii sen ne güzelsiiiinnnvolvolar sana gurba a a a a a neeeyyy
Senin ağzına gurban iyiki varsın fistuğumfitne fesat jelocandemez dünya güzeli zuzucan
fitne fesat jelocandemez dünya güzeli zuzucan
Senin ağzına gurban iyiki varsın fistuğum
beratti zuzu ikisi de harika saçları
Ayol batırdı yine beni yerin dibine gidip biraz trileçe yiyeyim bari :)) strese soktu beni hatunla sen ne cabuk bu dımbılcı dan yana oldun
ercü ona torpil geçmiş bak diyim aynı parayı verdik senle ben ondan 7 litre çekmiş bak biz hala şişkoyuz sevme o zuzuyu
Sende guzelsin bence tahminim
sivridil ,haset ...bak açtırmadı ikili watsapp bize...kendini de kattı dedikoduları kaçırmasın diyeSenin ağzına gurban iyiki varsın fistuğum
Hahaaa sağol açıklaman için Yürekli hatun :))hadi çöplüğüne kız yürü karın germeye geyikte işin yok çıkardım seni arkadaşlıktan bak gizli saklı değil söyledim çıkarmadan
Ayol batırdı yine beni yerin dibine gidip biraz trileçe yiyeyim bari :)) strese soktu beni hatun
Sende guzelsin bence tahminim[/QUOTE
bende seni ruyamda Gordum gecenberatti zuzu ikisi de harika saçlarıcok hos hatunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?