Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Of ya topikten topiğe yoruldum.Olduğunuz yerde duramıyorsunuz.Bir oraya cevap bir buraya bir kendi açtığım topiğe diğer topikleri okumaya fırsat kalmıyor.
Hani bana hani bana bana şarkı yok muuuu?
yaşlılık canım çok normal gerdirde bak o zaman nasıl düz duvara tırmanacan
Ha ha ha güleyim bari bi kerem doktorum germeye gerek yok didi taammı şekerim.
Antalya daydim.. birkac gun once donduk...benim ev var orda , yazlari orda kaliyoruz.. evin tamirat bakim vs isleri vs son haftalarda biraz yogun gecti ama havalar da yeniden tam guzellesmisti, pastirma yazi gibi, biraz zor geldim valla buralara, gerci Istanbul da da hava iyiymis... Sizlerin keyifler nasil, ne yapiyorsunuz?bacım nerelerdesin sen yahu?
Merhaba Adaa hoşgeldiin nerelerdesin sen ??
Hani bana hani bana bana şarkı yok muuuu?
Antalya daydim.. birkac gun once donduk...benim ev var orda , yazlari orda kaliyoruz.. evin tamirat bakim vs isleri vs son haftalarda biraz yogun gecti ama havalar da yeniden tam guzellesmisti, pastirma yazi gibi, biraz zor geldim valla buralara, gerci Istanbul da da hava iyiymis... Sizlerin keyifler nasil, ne yapiyorsunuz?
selam canIm nerelerde degilimki birbilsen.....profil resmini kIskandIm, bazen iki sütyen üst üste takIyorum biliyomusun:)))
yalan söylemiş65 yaş bence gere için ideal yaş sen bana inan doktor bilmiyor bu işleri
Bütün güzel şarkılar yellowrose a gitsin bu gece nerelerdesin sen?
ya kaçak nerelerdesin ? ameliyat tarihimi aldım sen gelmeden girmem ameliyata ona göre
yeni okudum arkadasIm, hayIrlIsI olsun, yetisrim amel. hic merak etme. AsistanlIkta yaparIz el birliginle.....nasIl olsa herseyi ögrendik.....
yeni okudum arkadasIm, hayIrlIsI olsun, yetisrim amel. hic merak etme. AsistanlIkta yaparIz el birliginle.....nasIl olsa herseyi ögrendik.....
ya göndersene tarkandan benzemez kimse sanayı bentoprak bekliyoooo