Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Nazar etme ne olur,çalışş senin de olur diyelim mi? ya da nazar etme ne olur ,hemen gel baycan a senin de olur)))

süpersin yaaa, baycan banada yapacak elbette aynIsInI, bendemi saclarIda sarIya boyatsam ne? amanin kocam artIk bilemem.... Sey buyasa kadar idare ettin buyastan sonra silikon falan nereden cIktI diyo. Birde silikondan sonra ne gelecegini merak ediyo?? gercekten bosluga düsecegim hepsi bitince.....

Bulusalim canim, eve de beklerim :) burda da bulusalim kismet olursa, nasil olsa Sen de Nldp de calismiyorsunuz, ameliyatin yakinda o zaman, hadi hayirlisi..kolayca atlatmani dilerim simdiden..

siz kollari gerdirin bakim güzel olursa arkanizda bende gelemmmmm
tabiki adami kandira bilirsemmmm

sen boşluğa düşmezsin bulursun bi şeyler kulak,kaş popo gider böyle

Bulusalim canim, eve de beklerim :) burda da bulusalim kismet olursa, nasil olsa Sen de Nldp de calismiyorsunuz, ameliyatin yakinda o zaman, hadi hayirlisi..kolayca atlatmani dilerim simdiden..

burada buluşup bi kaynaşalım seneye kadar daha çok var

Vallaha bu kollar gözüme gün geçtikce daha çok batıyor ama Ocak dan önce olmaz benimkisi.Ya bilmiyorum ya gözüme büyüyo.Belki jelesec in karın germesinde hevese gelir bende gün alırım.Iyyy aklıma geldikce içim ürperiyor.Şimdi dikişler alınırken kravatını da çekememki kollar zaten bandajlı.Dişlerim o zaman hihoyyyt

evet popo dedinde aklIma getirdin valla unutmusum bak görüyosun, akIlda kalmadI busIra :44:. YaslandImmI ne, krizlere girecegim zaten, baycana söylesem beynimide genclestirsemi ne

canım ya inan gülmekten yaş geldi gözümden sende alıştın baycana sen popaya takmışsın taş yapıcan illa onu

ocak iyi canım anca ben seneye olurum kol zatenbakayım nassi yapıyor kolu bende pek hevese geleceğini zannetmiyorum kimsenin beni baz almayın ben garibim uyuzum :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…