Yok adacım asistanlık falan karar verdik biz gerecez jeleseci
Nazar etme ne olur,çalışş senin de olur diyelim mi? ya da nazar etme ne olur ,hemen gel baycan a senin de olur)))
Yüz için kobay benim sanırım vazmı geçsem acep
seneye kesin buluşalım ben yine antalya da olacağım kısmetse tatil içinay hiç otele para vermesem mi acep k.k.dan arkadaşımın evi var nede olsa
ben iyiyim canım ameliyat günümü aldım kurbanlık koyun gibi bekliyorum
yok bebem yok ben uyuzum başınıza bela olurum bi yanlışta
süpersin yaaa, baycan banada yapacak elbette aynIsInI, bendemi saclarIda sarIya boyatsam ne? amanin kocam artIk bilemem.... Sey buyasa kadar idare ettin buyastan sonra silikon falan nereden cIktI diyo. Birde silikondan sonra ne gelecegini merak ediyo?? gercekten bosluga düsecegim hepsi bitince.....
Bulusalim canim, eve de beklerim :) burda da bulusalim kismet olursa, nasil olsa Sen de Nldp de calismiyorsunuz, ameliyatin yakinda o zaman, hadi hayirlisi..kolayca atlatmani dilerim simdiden..
ay sen doktoru çooooook seviyon ne var kobay olsan
ben nlglpdeyi bekliyom bacak ve kol için
sen boşluğa düşmezsin bulursun bi şeylerkulak,kaş popo gider böyle
evet popo dedinde aklIma getirdin valla unutmusum bak görüyosun, akIlda kalmadI busIra :44:. YaslandImmI ne, krizlere girecegim zaten, baycana söylesem beynimide genclestirsemi ne
Yok ya her seven kobay oluyorsa burda bir benmiyim bir sürü ameliyat olan var.Bekle bekle çok beklersin.
evet popo dedinde aklIma getirdin valla unutmusum bak görüyosun, akIlda kalmadI busIra :44:. YaslandImmI ne, krizlere girecegim zaten, baycana söylesem beynimide genclestirsemi ne
nevar sanki insan arkadaslarI icin neler yapmazki...
Vallaha bu kollar gözüme gün geçtikce daha çok batıyor ama Ocak dan önce olmaz benimkisi.Ya bilmiyorum ya gözüme büyüyo.Belki jelesec in karın germesinde hevese gelir bende gün alırım.Iyyy aklıma geldikce içim ürperiyor.Şimdi dikişler alınırken kravatını da çekememki kollar zaten bandajlı.Dişlerim o zaman hihoyyyt
Ben bi de iri cüsse.yapıştırıım duvara şlaaaak diye ahahahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?