- 23 Mayıs 2011
- 3.731
- 3.979
- 158
şimdi çıktım dr dan böbrekte taş varmış bi de kum ve taş döküyormuşum ilaç verdi.FAZLANAZLI bi kaç ay önce bende bu sıkıntıları yaşadım.sonuç strese bağlı ağrılarmış.seninde canının sıkıldığı,kafaya taktığın sorunlar varsa belki o yüzden ağrıyor olabilir.dr.kas gevşeltici verdi oda beni leyla gibi yaptı.üç tane içtikten sonra bıraktım.
Geçmiş olsun tekrar
şimdi çıktım dr dan böbrekte taş varmış bi de kum ve taş döküyormuşum ilaç verdi.
ben dışımı güzelleştireyim diyorum içim çürüyo
Jelesec sanada
yazmış olayım
Geçmiş olsun tatlım, rabbim şifa versinşimdi çıktım dr dan böbrekte taş varmış bi de kum ve taş döküyormuşum ilaç verdi.
Jelesec sanada yazmış olayım
Hatta sana lahmacun bile ısmarlamıştı çok iyi Hatırlıyorumhahahaha kızlar ben bayağı geriden geldim kusura bakmayın.evet başında çok tartıştık hatta ayrılırım senden falan diye beni tehdit etmişti.ama ben dinlemedim tabi oldum operasyonu ve geldi beni hastaneden çıkardı,ilaçlarımı aldı,ilk dışarı çıktığımda yanımdaydı falan..ama sonra aramız eskisi gibi olmadı tabi arada başka sorunlar da vardı su an arkadaşız diyebilirim spora gittiğimde karşılaşıyoruz.arada kahve içiyoruz tek sebep ameliyat olmadı ama tuzu biberi oldu diyebilirim..şimdi mart başı ya da şubat sonu gibi meme ameliyatı olmak istiyorum muhtemelen evdekilerden gizli olcam ve lipo bakalım ne olcak bu sefer gelip hastaneden çıkarıcak kimsem de yok
Geçmiş olsun canım.bol su iç.biraz zor olucak ama kum dökmek için bol bol hareket.ha bide yoğurdun suyuda çok iyi geliyor.şimdi çıktım dr dan böbrekte taş varmış bi de kum ve taş döküyormuşum ilaç verdi.
Hatta sana lahmacun bile ısmarlamıştı çok iyi Hatırlıyorum
çok sağ ol canım valla benim yıllardır ağrım var ama hep bel ağrısı demişlerdi meğerAaa geçmiş olsun soocute...İnşallah çabucak atlatırsın,çok sancılı bir şey,çok ağrı olursa serum bağlattır,abimden bilirim ,allah biran önce şifa bulursun inşallah...
sağ ol canım dr da bol su iç dedi valla tuvaletten çıkamıyorrum hamile gibiyim valla :) yoğurtta yiyim tavsiyene uyacağım suyunu da ayran yaparımGeçmiş olsun canım.bol su iç.biraz zor olucak ama kum dökmek için bol bol hareket.ha bide yoğurdun suyuda çok iyi geliyor.
çok teşekkür ederim zuzucum inş amin diyelimGeçmiş olsun tatlım, rabbim şifa versin
ist da değil misin canım senhahahahaha vallahi hafızan süper kuzum.meme ameliyatından sonra bişey ısmarlayacağını pek sanmıyorum yalnızım çooook yalnızım
Gııııı bende diyorumki nerden geliyor bu lacoste tutkusueşimle Pişti olmuşlardı bir kere
Pek bir dımbılım hımbılım fake'im fluyum :)) peh peh
Kezbanın olayım :))
Sardunyamın şaftı kaydı artık bacım.nasılda bildin ama çok alınganım çooookk.unutmayın beni
Ayrıca sana özel bi şiir yazdım bacım.sabahlar olmayınca benim kafa başka çalışıyor
Mersi süslüm tüylüm
Hayır yoğurt deyil,yoğurt kabında birken yoğurdun kendi suyunu,sabahları aç karnına iç.çok faydası oluyor.denenmiş bi tariftir.ben hazır yoğurt kullanmıyorum kendim mayalıyorum.hazırların faydası olurmu bilemiyorum.tabiki ayranda iç.sonuçta hepsi sıvı faydası olur tabiki.ama yoğurt suyu kum için çok faydalı.bide taş için bi akrabam bişey denemişti öğreneyim yazarım sanaçok sağ ol canım valla benim yıllardır ağrım var ama hep bel ağrısı demişlerdi meğer
değilmiş kum döküyor muşum bende evdekilere ilaçlardan sonra ağrım arttı diyorum psikolojik diyorlardı meğer hızlandırmak içinmiş :)
dayanılmayacak bi ağrım yok şükür
sağ ol canım dr da bol su iç dedi valla tuvaletten çıkamıyorrum hamile gibiyim valla :) yoğurtta yiyim tavsiyene uyacağım suyunu da ayran yaparım
çok teşekkür ederim zuzucum inş amin diyelim
benim opr ertelenir mi acaba onu bi sormam lazım dr a
hahahaha kızlar ben bayağı geriden geldim kusura bakmayın.evet başında çok tartıştık hatta ayrılırım senden falan diye beni tehdit etmişti.ama ben dinlemedim tabi oldum operasyonu ve geldi beni hastaneden çıkardı,ilaçlarımı aldı,ilk dışarı çıktığımda yanımdaydı falan..ama sonra aramız eskisi gibi olmadı tabi arada başka sorunlar da vardı su an arkadaşız diyebilirim spora gittiğimde karşılaşıyoruz.arada kahve içiyoruz tek sebep ameliyat olmadı ama tuzu biberi oldu diyebilirim..şimdi mart başı ya da şubat sonu gibi meme ameliyatı olmak istiyorum muhtemelen evdekilerden gizli olcam ve lipo bakalım ne olcak bu sefer gelip hastaneden çıkarıcak kimsem de yok
kızlar soğuktan mıdır nedir kesi izimin olduğu yere ve kasıklarıma bide drenlerin çekildiği yerlere ara ara çok fena sancı giriyor sizde de oluyor mu?bu arada ciddi ciddi meme ameliyatını düşünmeye başladım ama öncesinde mutlaka 6 lı rakamları görmem lazım yine 74 lere çıktım çünkü stresten durmadan yiyorum ama sporumu ihmal etmiyorum :) dikleştirme düşünüyorum sadece protezin acısını kaldıramam çok mıy mıy ım hatırladığınız üzereşimdiden ameliyat moduna girdim sayılır yandınız artık sorularımdan bıktırabilirim yeniden sizi hazır mısınız?
şimdi çıktım dr dan böbrekte taş varmış bi de kum ve taş döküyormuşum ilaç verdi.
boşver hayatım gençsin güzelsin arada çocuk da yok yol alırsa alsın önündeki maçlara bak bacım takılma bileeeameliyat bahane olmuş işte arada başlamış kopmalar son sözler kapıya aemeliyat sonrası daynamış fnişh olmuş ben bulurum sana zengin düzgün aile çocuğu bak bu nldglp yakışıklı oğlu var bekar ailede zengin kaçırma yanaş tüylü teyzecim diyeee
hımmm o duygu iğrenç ya bende de oluyordu kalın giyin üşütme benim göbek deliğim bile sızlıyordudurmadan yiyorum sözünü daha dün gece yazdık whatsupdan bize öyle yaa biri durdursun bende indim kilo verdim ama yok bir gezmeye gittik yediim canım lakı da istiyor
sen ölmüşsün be yaaa heryerin dağılmış
bak kendine bak bırak estetiği evrene yönel
limonu duymuştumHayır yoğurt deyil,yoğurt kabında birken yoğurdun kendi suyunu,sabahları aç karnına iç.çok faydası oluyor.denenmiş bi tariftir.ben hazır yoğurt kullanmıyorum kendim mayalıyorum.hazırların faydası olurmu bilemiyorum.tabiki ayranda iç.sonuçta hepsi sıvı faydası olur tabiki.ama yoğurt suyu kum için çok faydalı.bide taş için bi akrabam bişey denemişti öğreneyim yazarım sana
Jelibon takmışlar adını k.k.datüylüden geliyor al yanağın dolabındaki lacosteler tüylüye aitben bir kutu cikolata götürdüm anam yeter o kadar para veriyoz bedava yapsa alırım lacostenin serisini
amanın amanın yandannn
saçların benziyor zaten kezbana hahhahahboyundan kes bana tüylüye ver biraz
Bana özel şiirmibacım kimse yazmamıştı en sevdiğim sensin bundan gayrı
ben unutmam seni
bu süslüye çok yüz vermeyin poz üstüne poz verir diyim selfileri ile sosyal medyayı salladı
boşver hayatım gençsin güzelsin arada çocuk da yok yol alırsa alsın önündeki maçlara bak bacım takılma bileeeameliyat bahane olmuş işte arada başlamış kopmalar son sözler kapıya aemeliyat sonrası daynamış fnişh olmuş ben bulurum sana zengin düzgün aile çocuğu bak bu nldglp yakışıklı oğlu var bekar ailede zengin kaçırma yanaş tüylü teyzecim diyeee
hımmm o duygu iğrenç ya bende de oluyordu kalın giyin üşütme benim göbek deliğim bile sızlıyordudurmadan yiyorum sözünü daha dün gece yazdık whatsupdan bize öyle yaa biri durdursun bende indim kilo verdim ama yok bir gezmeye gittik yediim canım lakı da istiyor
sen ölmüşsün be yaaa heryerin dağılmış
bak kendine bak bırak estetiği evrene yönel
Jelibon takmışlar adını k.k.da
Elit hatundur nede olsada
Lipo lipo diye tutturur arada sırada
Ellemek ister zuzuyu karşılaşınca
Süslüm,tüylüm der nldglp arkadaşına
En sevdiğim üyelerdendir kendisi
Candır can o, kk,nın en harbisi
hhahaha jelocan güldürdün beni vallahi moralim de bozuktu ne iyi oldu :) tezceiğim nerdesinayrıca başımıza ne geldiyse o rakı sofralarından geldi :)
Vayyyyy bu güne kadar hiç akrostiş şiir yazanım olmadı havan batsınJelibon takmışlar adını k.k.da
Elit hatundur nede olsada
Lipo lipo diye tutturur arada sırada
Ellemek ister zuzuyu karşılaşınca
Süslüm,tüylüm der nldglp arkadaşına
En sevdiğim üyelerdendir kendisi
Candır can o, kk,nın en harbisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?