Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

kızlar soğuktan mıdır nedir kesi izimin olduğu yere ve kasıklarıma bide drenlerin çekildiği yerlere ara ara çok fena sancı giriyor sizde de oluyor mu?bu arada ciddi ciddi meme ameliyatını düşünmeye başladım ama öncesinde mutlaka 6 lı rakamları görmem lazım yine 74 lere çıktım çünkü stresten durmadan yiyorum ama sporumu ihmal etmiyorum :) dikleştirme düşünüyorum sadece protezin acısını kaldıramam çok mıy mıy ım hatırladığınız üzere şimdiden ameliyat moduna girdim sayılır yandınız artık sorularımdan bıktırabilirim yeniden sizi hazır mısınız?

şimdi çıktım dr dan böbrekte taş varmış bi de kum ve taş döküyormuşum ilaç verdi.
ben dışımı güzelleştireyim diyorum içim çürüyo
Jelesec sanada yazmış olayım

şimdi çıktım dr dan böbrekte taş varmış bi de kum ve taş döküyormuşum ilaç verdi.
Jelesec sanada
yazmış olayım

Aaa geçmiş olsun soocute...İnşallah çabucak atlatırsın,çok sancılı bir şey,çok ağrı olursa serum bağlattır,abimden bilirim ,allah biran önce şifa bulursun inşallah...

Hatta sana lahmacun bile ısmarlamıştı çok iyi Hatırlıyorum

Geçmiş olsun canım.bol su iç.biraz zor olucak ama kum dökmek için bol bol hareket.ha bide yoğurdun suyuda çok iyi geliyor.

Aaa geçmiş olsun soocute...İnşallah çabucak atlatırsın,çok sancılı bir şey,çok ağrı olursa serum bağlattır,abimden bilirim ,allah biran önce şifa bulursun inşallah...
çok sağ ol canım valla benim yıllardır ağrım var ama hep bel ağrısı demişlerdi meğer
değilmiş kum döküyor muşum bende evdekilere ilaçlardan sonra ağrım arttı diyorum psikolojik diyorlardı meğer hızlandırmak içinmiş :)
dayanılmayacak bi ağrım yok şükür
Geçmiş olsun canım.bol su iç.biraz zor olucak ama kum dökmek için bol bol hareket.ha bide yoğurdun suyuda çok iyi geliyor.
sağ ol canım dr da bol su iç dedi valla tuvaletten çıkamıyorrum hamile gibiyim valla :) yoğurtta yiyim tavsiyene uyacağım suyunu da ayran yaparım
Geçmiş olsun tatlım, rabbim şifa versin
çok teşekkür ederim zuzucum inş amin diyelim
benim opr ertelenir mi acaba onu bi sormam lazım dr a

Gııııı bende diyorumki nerden geliyor bu lacoste tutkusu eşimle Pişti olmuşlardı bir kere

tüylüden geliyor al yanağın dolabındaki lacosteler tüylüye ait ben bir kutu cikolata götürdüm anam yeter o kadar para veriyoz bedava yapsa alırım lacostenin serisini

Pek bir dımbılım hımbılım fake'im fluyum :)) peh peh

amanın amanın yandannn

Kezbanın olayım :))

saçların benziyor zaten kezbana hahhahah boyundan kes bana tüylüye ver biraz

Sardunyamın şaftı kaydı artık bacım.nasılda bildin ama çok alınganım çooookk.unutmayın beni
Ayrıca sana özel bi şiir yazdım bacım.sabahlar olmayınca benim kafa başka çalışıyor

Bana özel şiirmi bacım kimse yazmamıştı en sevdiğim sensin bundan gayrı

ben unutmam seni

Mersi süslüm tüylüm

bu süslüye çok yüz vermeyin poz üstüne poz verir diyim selfileri ile sosyal medyayı salladı

Hayır yoğurt deyil,yoğurt kabında birken yoğurdun kendi suyunu,sabahları aç karnına iç.çok faydası oluyor.denenmiş bi tariftir.ben hazır yoğurt kullanmıyorum kendim mayalıyorum.hazırların faydası olurmu bilemiyorum.tabiki ayranda iç.sonuçta hepsi sıvı faydası olur tabiki.ama yoğurt suyu kum için çok faydalı.bide taş için bi akrabam bişey denemişti öğreneyim yazarım sana

boşver hayatım gençsin güzelsin arada çocuk da yok yol alırsa alsın önündeki maçlara bak bacım takılma bileee ameliyat bahane olmuş işte arada başlamış kopmalar son sözler kapıya aemeliyat sonrası daynamış fnişh olmuş ben bulurum sana zengin düzgün aile çocuğu bak bu nldglp yakışıklı oğlu var bekar ailede zengin kaçırma yanaş tüylü teyzecim diyeee

hımmm o duygu iğrenç ya bende de oluyordu kalın giyin üşütme benim göbek deliğim bile sızlıyordu durmadan yiyorum sözünü daha dün gece yazdık whatsupdan bize öyle yaa biri durdursun bende indim kilo verdim ama yok bir gezmeye gittik yediim canım lakı da istiyor

sen ölmüşsün be yaaa heryerin dağılmış

bak kendine bak bırak estetiği evrene yönel

ay deme ya ben ağrım var dedikçe inanan olmuyodu bana aha elimde sonuçlar :))
taş gibi hatunum taş döküyorum sende nasiplensen fena olmazdı hani ahahah

limonu duymuştum
bide bira iyi gelyormuş ama onu içmem
bende yoğurdumu kendim mayalamaya başladım yarın gelicek Sütçüm :) maya mı da kendim yaptım tamamen organik :) mayalar mayalamaz içicem benim yoğurdum zaten sulu oluyo niyeyse ilk mayalar öyle olurmuş

Jelibon takmışlar adını k.k.da
Elit hatundur nede olsada
Lipo lipo diye tutturur arada sırada
Ellemek ister zuzuyu karşılaşınca
Süslüm,tüylüm der nldglp arkadaşına
En sevdiğim üyelerdendir kendisi
Candır can o, kk,nın en harbisi

hhahaha jelocan güldürdün beni vallahi moralim de bozuktu ne iyi oldu :) tezceiğim nerdesin ayrıca başımıza ne geldiyse o rakı sofralarından geldi :)

bunca zaman k.k nın aslarındanım aha böyle adıma şiir yazan olmadı bide çete olacaklar sildim reelde de hepisni tek dotum sardunyam16
harika olmuş be yaaa bayıldımmm evde duvara asım bunu eşimde görsün

hhahaha jelocan güldürdün beni vallahi moralim de bozuktu ne iyi oldu :) tezceiğim nerdesin ayrıca başımıza ne geldiyse o rakı sofralarından geldi :)

kız o teyze burada nldglp kayınvalide adayın bak estetik de sever sanada iyi bakar yanaş öp elini wolvosuda var zengin aday de hadi

sorma yaa ne pis boğasız ya iç ye sonrada git lipo ol gerdir

Vayyyyy bu güne kadar hiç akrostiş şiir yazanım olmadı havan batsın Jelesec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…