• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ultrason u yarın çektireyim bakalım böbrek değil galiba ama neyim ağrıyo anlamadım sağ ol canım güzel olacağına inanıyorum güzel olursa dr umun boynuna sarılcam :p :KK70:
FAZLANAZLI FAZLANAZLI bi kaç ay önce bende bu sıkıntıları yaşadım.sonuç strese bağlı ağrılarmış.seninde canının sıkıldığı,kafaya taktığın sorunlar varsa belki o yüzden ağrıyor olabilir.dr.kas gevşeltici verdi oda beni leyla gibi yaptı.üç tane içtikten sonra bıraktım.
Geçmiş olsun tekrar

FAZLANAZLI FAZLANAZLI bi kaç ay önce bende bu sıkıntıları yaşadım.sonuç strese bağlı ağrılarmış.seninde canının sıkıldığı,kafaya taktığın sorunlar varsa belki o yüzden ağrıyor olabilir.dr.kas gevşeltici verdi oda beni leyla gibi yaptı.üç tane içtikten sonra bıraktım.
Geçmiş olsun tekrar
sağ ol canım yok stres sıkıntı allaha şükür yok her şey güzel ş
idrar tahlili falan kan tahlili yaptım böbrek ile ilgili şüphelendi enfeksiyon varmış iki antibiyotik verdi onlar yaptı beni böyle sanki bugün belli olur artık eskiden de olmuştu böyle kum demişlerdi

:KK74::KK74::KK74::KK74:

Kız milletin ne özel hayatını deşifre ediyon :KK12::63: :KK53::KK45: hadi ya zedelenmiş mi gerçekten kız ben kaçırmışım bıraksın onu yenisine baksınn:KK70: amsterdam12 amsterdam12 adam mı yokkk :KK15:

he kız özelden derim sana firma adı açık etmeyek sonra oradan ulaşır millet :KK54::KK54::KK54::KK8::p

ha ne oldu sonuç yapacak mı yoksa sen uzaylıısn sana dokunmam mı dedi:KK70: kötü gözler oluyor yıldızım düşük be ya aha bu nldglp nldglp pis nazarı değiyor bana :-):-):-)

bende ikna etmedim ya hatta senin dr ye olduğumda bilmiyordu bile dedim kardeş ameliyat olacak yanında refekatci kalacağım :KK48::KK48: sonrakilerde de ben karar verdim oldum :KK8:

hahahaha kızlar ben bayağı geriden geldim kusura bakmayın.evet başında çok tartıştık hatta ayrılırım senden falan diye beni tehdit etmişti.ama ben dinlemedim tabi oldum operasyonu ve geldi beni hastaneden çıkardı,ilaçlarımı aldı,ilk dışarı çıktığımda yanımdaydı falan..ama sonra aramız eskisi gibi olmadı tabi arada başka sorunlar da vardı su an arkadaşız diyebilirim spora gittiğimde karşılaşıyoruz.arada kahve içiyoruz tek sebep ameliyat olmadı ama tuzu biberi oldu diyebilirim..şimdi mart başı ya da şubat sonu gibi meme ameliyatı olmak istiyorum muhtemelen evdekilerden gizli olcam ve lipo bakalım ne olcak bu sefer gelip hastaneden çıkarıcak kimsem de yok :D :D :D

Back