• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

kız o teyze burada nldglp nldglp kayınvalide adayın:KK70: bak estetik de sever sanada iyi bakar :KK70: yanaş öp elini wolvosuda var :KK70: zengin aday de hadi:KK49:

sorma yaa ne pis boğasız ya iç ye sonrada git lipo ol gerdir :oops:

ay bu sefer dicem heryerime lipo yap ercoo :D :D 1 haftada işe dönebilir miyim sence Jelo meme dikleştirme ve lipo ile protez olmazsa ya da olursa da :)

Vayyyyy bu güne kadar hiç akrostiş şiir yazanım olmadı havan batsın Jelesec Jelesec
:KK70:
Bekle canım sanada gelicek.severim şiir yazmayı.benim çocuklar kompozisyondan,şiirden hep tam not alırlar.severim bu işleri.kendi çapımda bişeyler karalıyorum işte..
Eee sabahlara kadar nöbet tutunca bunlar çıkıyo..
İlham geliyo ilham :KK70:

Vayyyyy bu güne kadar hiç akrostiş şiir yazanım olmadı havan batsın Jelesec Jelesec

Ne kıskançsın sen :63::63::63:

özeliz, dedik sana beybi:-):KK25:
ay bu sefer dicem heryerime lipo yap ercoo :KK70: :KK70: 1 haftada işe dönebilir miyim sence Jelo meme dikleştirme ve lipo ile protez olmazsa ya da olursa da :)

hahhaha ben yaptırıcam lipo göz kapağı bide gel beraber olalım :KK60:

:KK70:
Bekle canım sanada gelicek.severim şiir yazmayı.benim çocuklar kompozisyondan,şiirden hep tam not alırlar.severim bu işleri.kendi çapımda bişeyler karalıyorum işte..
Eee sabahlara kadar nöbet tutunca bunlar çıkıyo..
İlham geliyo ilham :KK70:

Kimseye şiir yazma başka gebertirrimmm:KK12::KK25:

Back