- 23 Mayıs 2011
- 3.731
- 3.979
- 158
ay bu sefer dicem heryerime lipo yap ercoo 1 haftada işe dönebilir miyim sence Jelo meme dikleştirme ve lipo ile protez olmazsa ya da olursa da :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vayyyyy bu güne kadar hiç akrostiş şiir yazanım olmadı havan batsın Jelesec
Vayyyyy bu güne kadar hiç akrostiş şiir yazanım olmadı havan batsın Jelesec
ay bu sefer dicem heryerime lipo yap ercoo 1 haftada işe dönebilir miyim sence Jelo meme dikleştirme ve lipo ile protez olmazsa ya da olursa da :)
Bekle canım sanada gelicek.severim şiir yazmayı.benim çocuklar kompozisyondan,şiirden hep tam not alırlar.severim bu işleri.kendi çapımda bişeyler karalıyorum işte..
Eee sabahlara kadar nöbet tutunca bunlar çıkıyo..
İlham geliyo ilham
selam kızlarr
napıyon bacımselammm canımmmm
ayyy ama ben zuzuma kıyamamki..Ne kıskançsın sen
özeliz, dedik sana beybi
hahhaha ben yaptırıcam lipo göz kapağı bide gel beraber olalım
Kimseye şiir yazma başka gebertirrimmm
ahahhahah nerde be Ajda olmam için daha 10 sene estetik olmam lazım bendekiler mimik rutuş beybi estetik bile sayılmaz hem daha .... ameliyatım var ilerde 55 yaşındanapıyon bacım
hala estetik diyorsun ajda mı olucan
ayyy ama ben zuzuma kıyamamki..
Dün dışardaydım Can'ım eve gelince koltukta uyuklamışım bu sabahda bir çıktım , yeni geldim imaj değişikliği yaptımberatti nerdesin villanda partimi var sesin çıkmıyor
Kankilerim çoğaldıvillasımı vaaarrr en iyi kankim artık beratti
Dün dışardaydım Can'ım eve gelince koltukta uyuklamışım bu sabahda bir çıktım , yeni geldim imaj değişikliği yaptım
Kankilerim çoğaldı
Hahaha yok sarı yada kızıl değil Arap oldumİmaj he ne yaptın sarımı oldun kızıl mı:))))))))) iki arada bir derede estetik mi oldun hele detay ver
Hahaha yok sarı yada kızıl değil Arap oldum
Benim gönlüm zengin para pul boş isler hiç sevmemparan varsa vezirsin paran yoksa .... anla para kimde villa kimde wolvo kimde kanka o
Atıcam sana bi foto birazdaneminim yakışmıştır beybi arap marap sen hoş hatunsun gördük mihrabını
Atıcam sana bi foto birazdan
Banada banada banada please pleaseAtıcam sana bi foto birazdan
Benim gönlüm zengin para pul boş isler hiç sevmem