Alırım ,alyanağıma gurban...Sülalecek güzelleştirdi bizi...Varrrrrmı bizden daha güzeliii
Dımbılll ama pek marifetli ...doğruya doğru denir şimdi...zuzu53 yokluğundan yararlanmaya çalıştı ama yok be sana yetiişemez dımbılll
sen teksin k.k da yerin dolmaz tüylümmmmmm
kocam,ben,kuzenler,yeğenler...hepimiz daşız daaaşşşkocanda oldu demi yaaa hakket ha aileniizn hekimiiiwolvo alsan yeridir be yaa
kimse beni kâle almadı vallaen süperi benim demi @soocutebak bunlar uğraşıp da bu kız ne sormuş dememişler
kimse beni kâle almadı valla
benim memelerim sallanmıyo fazla ne hevesim vardı zıplatacaktım onları anca halay çekerken zıplıyo
kocam,ben,kuzenler,yeğenler...hepimiz daşız daaaşşş
hadi bunca çene yeter,yarın armut nokta kom dan kezbanım gelcek...
soocute ağlanma fazla,buldu jelocan işte ,lafmı çarpıtıyon sen bağa yoksa
Buyur güzellikjelocaaaan,zuzuuu.soocuteee,berattiii,ve daha niceleriiii...hu huuuu
Gııııı bende diyorumki nerden geliyor bu lacoste tutkusuAlırım ,alyanağıma gurban...Sülalecek güzelleştirdi bizi...Varrrrrmı bizden daha güzeliii
Pek bir dımbılım hımbılım fake'im fluyum :)) peh pehDımbılll ama pek marifetli ...doğruya doğru denir şimdi...
Kezbanın olayım :))hadi bunca çene yeter,yarın armut nokta kom dan kezbanım gelcek...
Sardunyamın şaftı kaydı artık bacım.nasılda bildin ama çok alınganım çooookk.
Mersi süslüm tüylümsardunyammmm,bidenemmm,cağnımmmm,en birinçççç
ultrason u yarın çektireyim bakalım böbrek değil galiba ama neyim ağrıyo anlamadım sağ ol canım güzel olacağına inanıyorum güzel olursa dr umun boynuna sarılcam
sağ ol canım yok stres sıkıntı allaha şükür yok her şey güzel şFAZLANAZLI bi kaç ay önce bende bu sıkıntıları yaşadım.sonuç strese bağlı ağrılarmış.seninde canının sıkıldığı,kafaya taktığın sorunlar varsa belki o yüzden ağrıyor olabilir.dr.kas gevşeltici verdi oda beni leyla gibi yaptı.üç tane içtikten sonra bıraktım.
Geçmiş olsun tekrar
Kız milletin ne özel hayatını deşifre ediyonhadi ya zedelenmiş mi gerçekten kız ben kaçırmışım bıraksın onu yenisine baksınn amsterdam12 adam mı yokkk
he kız özelden derim sana firma adı açık etmeyek sonra oradan ulaşır millet
ha ne oldu sonuç yapacak mı yoksa sen uzaylıısn sana dokunmam mı dedikötü gözler oluyor yıldızım düşük be ya aha bu nldglp pis nazarı değiyor bana
bende ikna etmedim ya hatta senin dr ye olduğumda bilmiyordu bile dedim kardeş ameliyat olacak yanında refekatci kalacağımsonrakilerde de ben karar verdim oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?