• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

siz küçültmek için biz büyütmek için ameliyat oluyoruz yarın ameliyat olcam inş, ideal büyüklük ne olmalı sizce

oy oy oyyyy 5.ye dinliyorum çistak çistak çistak tutma tutma tutma elimden kayar bööle.....kasma kasma kasmadan da olur işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:118:

bende Yalından Kİ SEN dinliyorum:3:tavsiye ederim hemen dinle benden baycana gitsin:1:

siz küçültmek için biz büyütmek için ameliyat oluyoruz yarın ameliyat olcam inş, ideal büyüklük ne olmalı sizce

Çok başarılı bir ameliyat olur inşallah... bu ideal olayı kişiden kişiye değişiyor yarın ameliyat gününüz kafanızda hala sorular varsa ameliyata girmeden önce tekrar doktorunuzla konuşun :34:

Baktim son mesajlar buralara gelmis, herkes de burdaymis :) Umarim iyisinizdeir arkadaslar, ben Istanbul a dondum... nasil gecti yaz mevsiminiz, estetik sezonunu acan varmi? :) sevgiler gorusmek uzere ..

Of ya topikten topiğe yoruldum.Olduğunuz yerde duramıyorsunuz.Bir oraya cevap bir buraya bir kendi açtığım topiğe diğer topikleri okumaya fırsat kalmıyor.

Back