Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Of ya topikten topiğe yoruldum.Olduğunuz yerde duramıyorsunuz.Bir oraya cevap bir buraya bir kendi açtığım topiğe diğer topikleri okumaya fırsat kalmıyor.

yaşlılık canım çok normal gerdirde bak o zaman nasıl düz duvara tırmanacan

bacım nerelerdesin sen yahu?
Antalya daydim.. birkac gun once donduk...benim ev var orda , yazlari orda kaliyoruz.. evin tamirat bakim vs isleri vs son haftalarda biraz yogun gecti ama havalar da yeniden tam guzellesmisti, pastirma yazi gibi, biraz zor geldim valla buralara, gerci Istanbul da da hava iyiymis... Sizlerin keyifler nasil, ne yapiyorsunuz?

seneye kesin buluşalım ben yine antalya da olacağım kısmetse tatil için ay hiç otele para vermesem mi acep k.k.dan arkadaşımın evi var nede olsa

ben iyiyim canım ameliyat günümü aldım kurbanlık koyun gibi bekliyorum

yalan söylemiş65 yaş bence gere için ideal yaş sen bana inan doktor bilmiyor bu işleri

Yok şekerim 65 yaş üstü yapılıyormuş da bana gerek yokmuş.Doktorum yapacağım işlem seni ölene kadar götürür dedi.Genetiğim güzel şanslıyım çok şükür.

Bütün güzel şarkılar yellowrose a gitsin bu gece nerelerdesin sen?

Sagol canim. ahhh sarkilar icin tesekkurler :) Antalya daydik, temmuz baslarindan bu yana, biraz yuzmece dinlenmece...biraz kosturmaca, sayili gunler cabuk gecti, dondum, insallah toplaniriz bir ara, sizlerde hayat nasil? umarim hersey yolundadir..

yeni okudum arkadasIm, hayIrlIsI olsun, yetisrim amel. hic merak etme. AsistanlIkta yaparIz el birliginle.....nasIl olsa herseyi ögrendik.....

seni seviyorum ya sen yetiş oralardan bu arkadaşına doktora hepiniz değin çok güzel karın yapın bu arkadaşımıza yoksa kafayı sıyırır diye

senin memeleri biz yaparız sen gel hiç para almayız söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…