Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Jelesec kadar başına taş düşsün emi ulen sana bilmeden yaptığım iyiliğimin hatrına he he de her dırdırıma ne var sen benden önce olmasan ben olsam bende sana gönderirdim foto hiçde güzel olmamış aldım önceki iltifatlarımı

Kızlar evim pürü pak tertemiz oldu oh oh temizlik gibisi yok vallahi

Panterim olmadı mı hala netin canım? Yokluğun çok belli

Son düzenleme:
Kendi düşen aglamazmış bende senin için izleri çekmiştim yakınen avcunu yala dur haha iltifatlarını al tabi canım sen nasılsa gerçek

Kendi düşen aglamazmış bende senin için izleri çekmiştim yakınen avcunu yala dur haha iltifatlarını al tabi canım sen nasılsa gerçek

hadi ya ne istiyon karşılık olarak söyle künefe kebap hadi hadi gönder bakim demek ki iyi böyle yazdığına göre adam sana torpil geçmiş yok bunun başka yolu erken evrede iz iyi olur mu şaştım kaldım

Ne künefe yerim ne kebab hiç işim olmaz valla cnm iyimi kötümü bilmem sen istedin diye çekmiştim

Yolladım yufka yüregime yenildim yine benim ufaklık çekiştirip duruyor nldglp yede yolla tamam mı yazın sonra bana gelip okuyacagım :)

öncelikle o yufka yüreğinden öpüyorum seni

yalnız bu fotoda hile mi var açep diye düşünmedim değil:44: kapatıcı mı sürdün doğru de?

pardon ya 2.inci resme bakmadan yazmışım evet 2.incide daha belirgin iz bebem ama 17 güne göre iyi

Sadece iz olanı zoom yaptım cnm özellikle iyileşmesine ne bakıyorsun sen inceliğini merak etmiyormuydun :)

abi bide dövseydin baritamam bişey demedik ben baycanın dikiş tekniğine ince dikmesine hiç laf söylemem çarpılırım :))) adam dikiyor incecik ben ne yorğan diker gibi dikişler gördüm( çok başarılı canım ama senin tenin güzel iyileşiyor buda gerçek sezaryan izinden pay biçerek söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…