- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin dilin çok uzadı:76::76::76: koca göbeğin gitti diye mi bu tafran merak etme sende o boğaz varken geri gelir o göbek
nldglp sen olmasan bunlar beni bi kaşık suda boğar bu beste her gittiği topiği karıştırıyor zaten bak buraya geldi aramızı açtı...bak bide tehdit ediyor doktora taktığınız isimleri söylersem diye çok fena bu çok:18:
Yok yok acımıştım cok ağladın diye vazgeçtim bittin sen bak bağırdıkca karnım acyor kizdirma benii. Dr izne çıkıyor diyemem diye kendini garantide sanma tlf denen bir cihaz var i
Tmm artik şart oldu bu ara sık sık buluşalım senle sana sınırsız kunefe daha aklına gelen herturlu tatli hamurisi :)
ha haaaay kim korkar hain kurttan ameliyata kadar yemek yok öyle şeyler amma bayramdan sonra başlıyacağım diyete adamla arandaki muhabbet taktire şayan telde de arar dedikodu yaparsın sen
sen şu son halini bi çekte gönderiver hele durumun nasıl? bi görek daha zamanım var kötü ise derim doktora bestenin ki kötü vazgeçtim diye
Yok cnm nazar edersin sen neme lazım azcık hava atayım diyet işe yarıyor şişler iniyor 4 cm incelmiş durumdayım kötü olsa en son sana yollarım hiç kurtarırmıyım seni :)
sen nassi hasta asistanısın yahu :44: ameliyat olacak hastaya yardım bahhabında gönder bi resim video ne olcek nazarım değmez merak etme bende gerdireceğim
uzaklardan pozitif enerjini o kadar güzel hissediyorum ki anlatamam karşılıklı tanışmadan telde katılarak gülmemiz süperdi ya sorun çözülsün hemen netindeki sensiz olmaz canım
ogltkne merak et bakalım neye güldük?
Yok canım istifa ettim ben dr un ajanda kabarık hanginizi temsil edeyim ben :) en iyisi kendime çalışayım anca yol alırım daha işlem çok bende:)
NEYE GÜLDÜNÜZ? Bir merak,bir merak...
ne çabuk istifa ettin ya millet asistanlığı kapıdan bacadan girip yine devam ediyor sen tembel çıktın bencil kendine çalış tabi benim ki olana kadar sonrasında da 3.ay hergün (senin gibi) kontrollerim bitene kadar işlerini hallet doktoru bana bırak
ne çabuk istifa ettin ya millet asistanlığı kapıdan bacadan girip yine devam ediyor sen tembel çıktın bencil kendine çalış tabi benim ki olana kadar sonrasında da 3.ay hergün (senin gibi) kontrollerim bitene kadar işlerini hallet doktoru bana bırak
Sana büyük bir torpil yapmış bulunmaktayım mailine bak gel :)
abi hadi ya öldüm heyecandan :18::18:acele et biraz
Nasıl açılmıyor ya yolladım işte bakıyorum
ya vallahi gri birşey var açılmıyo yazın var AL CANIM ÇATLA DİYE...alta bu gri pencere
Şimdi bak bakalım
şunları döşeyeyim başta sonra birşey olur doktorunda nazardan korkuyor bana patlarsınız ikinizde
erken evrede gördüğüm ve beğendiğim karın tek senin karın senin karnın şişlik var ama az morluk yok dikişler banttan görebildiğim kadarıyla ince sence nasıl? sana bu baycan torpil geçmiş aynısını istiyom diyeceğim
diğer kızlar alınmasın yanlış anlamasın:)) 15.günde ödem az morluk yok diye şey ettim.)))