• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Canım sana resim göstermemem sözkonusu bile olamaz senin resimlerini görmesem verdiğin kiloya rağmen karnının sımsıkı oldugunu ögrenmesem 41 kere maşallah :nazar: o kadar rahat karar veremezdim :) o yüzden bu ilk resim dırdır kafamı yiyen jelesec e sussun diyeydi :1: sana albüm yapar yollarım :) u

Jelesec kadar başına taş düşsün emi :57: ulen sana bilmeden yaptığım iyiliğimin hatrına he he de her dırdırıma :33: ne var sen benden önce olmasan ben olsam bende sana gönderirdim foto hiçde güzel olmamış aldım önceki iltifatlarımı:36:

Kızlar evim pürü pak tertemiz oldu :8:oh oh temizlik gibisi yok vallahi

Panterim olmadı mı hala netin canım? Yokluğun çok belli

Son düzenleme:
Kendi düşen aglamazmış :33:bende senin için izleri çekmiştim yakınen avcunu yala dur :19::19: haha iltifatlarını al tabi canım sen nasılsa gerçek :51:
Jelesec kadar başına taş düşsün emi :57: ulen sana bilmeden yaptığım iyiliğimin hatrına he he de her dırdırıma :33: ne var sen benden önce olmasan ben olsam bende sana gönderirdim foto hiçde güzel olmamış aldım önceki iltifatlarımı:36:

Kendi düşen aglamazmış :33:bende senin için izleri çekmiştim yakınen avcunu yala dur :19::19: haha iltifatlarını al tabi canım sen nasılsa gerçek :51:

hadi ya ne istiyon karşılık olarak söyle künefe kebap hadi hadi gönder bakim demek ki iyi böyle yazdığına göre :nazar:adam sana torpil geçmiş yok bunun başka yolu erken evrede iz iyi olur mu şaştım kaldım:51:

Ne künefe yerim ne kebab hiç işim olmaz valla cnm iyimi kötümü bilmem sen istedin diye çekmiştim ;)
hadi ya ne istiyon karşılık olarak söyle künefe kebap hadi hadi gönder bakim demek ki iyi böyle yazdığına göre :nazar:adam sana torpil geçmiş yok bunun başka yolu erken evrede iz iyi olur mu şaştım kaldım:51:

Yolladım yufka yüregime yenildim yine benim ufaklık çekiştirip duruyor nldglp yede yolla tamam mı yazın sonra bana gelip okuyacagım :)

öncelikle o yufka yüreğinden öpüyorum seni:54::54:

yalnız bu fotoda hile mi var açep diye düşünmedim değil:44: kapatıcı mı sürdün doğru de?

pardon ya 2.inci resme bakmadan yazmışım evet 2.incide daha belirgin iz bebem ama 17 güne göre iyi :nazar:

Sadece iz olanı zoom yaptım cnm özellikle iyileşmesine ne bakıyorsun sen inceliğini merak etmiyormuydun :)

abi bide dövseydin bari:1:tamam bişey demedik :ssz: ben baycanın dikiş tekniğine ince dikmesine hiç laf söylemem çarpılırım :))) adam dikiyor incecik ben ne yorğan diker gibi dikişler gördüm:(( çok başarılı canım ama senin tenin güzel iyileşiyor buda gerçek sezaryan izinden pay biçerek söylüyorum

Back