senin de bele lazer lipo oldu demi? bana demedi ama yapar demi ? bel o koca koca garip simitlerin nasıl gitmiş vallahi şaştım kaldım:26:
Tsk ederim cnm darısı sana valla çok erken henüz sarhoşluga kapılmak istemiyorum ama dogrusu bende beklemiyordum dr mla aramıza girme şeker napsan yapmaz sana yaka silltirmişsin dr a
Bana liposuction la lazer lipo birarada yapacagını söyledi ama nasıl bir oran kullandı bilmiyorum hiç sormadım size güvenşyorum dedim girdim ameliyata :) naptı ne etti hiç merak etmiyorum sonuç ortada
yok tamamen iyi hasta olacağım he he herşeyeya ben huyumu sevmiyorum aslında bakma bazen fevri davranabiliyorum doktora çok sivri çıkışlarım olmadı amma biraz sabırsız davrandığım olmuştu ne leeeen benim hakım da dedikodumu yaptınız o mu dedi yaka silktim diye yaz bak hemen meşhur doktora giderim
bana niye demedi açep baştan savmasın beni dur ben ameliyat öncesi yine bi zıplayayım yanına diyeyim beste hnma böyle yapılmış diye
bende güveniyom doktoruma tam gözü kapalı olamıyom
Yok cnm be ne dedikodusu aksine övdüm seni o kadar hakkımı yeme valla sen bilirsin meşhuramı assılistemi gidersin bilmem ben halinden memnunum
o kadar övdün arada arkadaşıma indirim yapın karnı için deseydinanladın sen onu millet 15.kişi için indirim istiyor sen bi bana isteyecektin
Benim durum senden çok vahimdi biliyosun adım kadar eminim sende daha iyi sonuç çıkaracak bunu sana hep söyledim çünkü sende sadece sarkma problemi var sen dr una güven
He o iş yaş iş bana gelmez kendime bile istemem utanırım ki şunuda ekleyim daha fazlasını hak ediyor bence an itibariyle zam yapmalı
Canım ben kaçar ufaklığı uyutayım erken dalarsa gelirim yine :)
Yaaa biz niye göremiyoruz resimleri??bestee sana soruyorum he niye niye ?
sen ne yapacan görüp ? oldun bittin ben göreyim yetergüzel olmuş sana özel gönderir belki
ya banane ben de istiyorum.Ama sana gelirse o zaman da görebilirim.Seçim beste nin
ay canım ciğerim ne güzel yazmışsıninşallah ya tek dakika pişmanlık yaşamayayım tek korkum bu bakma benim de içimde ki ses iyi olacak diyor ama bazen şeytan bi dürtüyor sana çok teşekkür ederim ilk görüntülerin ve bugün ki için inan bana çooooook iyi geldi.Benim önümden olman bana büyük şans oldu sagol bebem
Yaaa biz niye göremiyoruz resimleri??bestee sana soruyorum he niye niye ?
gögüs küçültmek mi? büyük göğüsler daha çok tutulmuyor mu :)
Rica ederim cnm ne demek sende o kadar kafamda soru varken arkadaşları tek tek arayıp sorularıma cevap bulmuştun hatta beni krize sokup yolumu değiştirmeme sebeb olmuştunşimdi gülüyorumda bak gerçekten her işte bir hayır var sende saol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?