• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Bana liposuction la lazer lipo birarada yapacagını söyledi ama nasıl bir oran kullandı bilmiyorum hiç sormadım size güvenşyorum dedim girdim ameliyata :) naptı ne etti hiç merak etmiyorum sonuç ortada :1:
senin de bele lazer lipo oldu demi? bana demedi ama yapar demi ? bel o koca koca garip simitlerin nasıl gitmiş vallahi şaştım kaldım:26:

Tsk ederim cnm darısı sana valla çok erken henüz sarhoşluga kapılmak istemiyorum ama dogrusu bende beklemiyordum dr mla aramıza girme şeker napsan yapmaz sana yaka silltirmişsin dr a :1:

yok tamamen iyi hasta olacağım he he herşeye :1: ya ben huyumu sevmiyorum aslında bakma bazen fevri davranabiliyorum:( doktora çok sivri çıkışlarım olmadı amma biraz sabırsız davrandığım olmuştu :ssz: ne leeeen benim hakım da dedikodumu yaptınız o mu dedi yaka silktim diye yaz bak hemen meşhur doktora giderim:37:

Son düzenleme:
Bana liposuction la lazer lipo birarada yapacagını söyledi ama nasıl bir oran kullandı bilmiyorum hiç sormadım size güvenşyorum dedim girdim ameliyata :) naptı ne etti hiç merak etmiyorum sonuç ortada :1:

bana niye demedi açep baştan savmasın beni dur ben ameliyat öncesi yine bi zıplayayım yanına diyeyim beste hnma böyle yapılmış diye :34:

bende güveniyom doktoruma tam gözü kapalı olamıyom :1::1:

Son düzenleme:
Yok cnm be ne dedikodusu aksine övdüm seni o kadar hakkımı yeme valla sen bilirsin meşhuramı assolistemi gidersin bilmem ben halinden memnunum
yok tamamen iyi hasta olacağım he he herşeye :1: ya ben huyumu sevmiyorum aslında bakma bazen fevri davranabiliyorum:( doktora çok sivri çıkışlarım olmadı amma biraz sabırsız davrandığım olmuştu :ssz: ne leeeen benim hakım da dedikodumu yaptınız o mu dedi yaka silktim diye yaz bak hemen meşhur doktora giderim:37:

Son düzenleme:
Benim durum senden çok vahimdi biliyosun adım kadar eminim sende daha iyi sonuç çıkaracak bunu sana hep söyledim çünkü sende sadece sarkma problemi var sen dr una güven
bana niye demedi açep baştan savmasın beni dur ben ameliyat öncesi yine bi zıplayayım yanına diyeyim beste hnma böyle yapılmış diye :34:

bende güveniyom doktoruma tam gözü kapalı olamıyom :1::1:

Yok cnm be ne dedikodusu aksine övdüm seni o kadar hakkımı yeme valla sen bilirsin meşhuramı assılistemi gidersin bilmem ben halinden memnunum

o kadar övdün arada arkadaşıma indirim yapın karnı için deseydin:1:anladın sen onu millet 15.kişi için indirim istiyor sen bi bana isteyecektin :33:

Son düzenleme:
He o iş yaş iş bana gelmez kendime bile istemem utanırım ki şunuda ekleyim daha fazlasını hak ediyor bence an itibariyle zam yapmalı :1:
o kadar övdün arada arkadaşıma indirim yapın karnı için deseydin:1:anladın sen onu millet 15.kişi için indirim istiyor sen bi bana isteyecektin :33:

Benim durum senden çok vahimdi biliyosun adım kadar eminim sende daha iyi sonuç çıkaracak bunu sana hep söyledim çünkü sende sadece sarkma problemi var sen dr una güven

ay canım ciğerim ne güzel yazmışsın :29:inşallah ya tek dakika pişmanlık yaşamayayım tek korkum bu bakma benim de içimde ki ses iyi olacak diyor ama bazen şeytan bi dürtüyor:ssz: sana çok teşekkür ederim ilk görüntülerin ve bugün ki için inan bana çooooook iyi geldi.Benim önümden olman bana büyük şans oldu sagol bebem:16:

He o iş yaş iş bana gelmez kendime bile istemem utanırım ki şunuda ekleyim daha fazlasını hak ediyor bence an itibariyle zam yapmalı :1:

yok ya az para mı len verdiklerimiz vereceğimiz tabi senin tuzun kuru bi çanta paran senin :37:ben ünüversite de çocuk okutuyorum güzelim zam yaparsa herkes sana saldırı topikte haberin olsun:22:

Rica ederim cnm ne demek sende o kadar kafamda soru varken arkadaşları tek tek arayıp sorularıma cevap bulmuştun hatta beni krize sokup yolumu değiştirmeme sebeb olmuştun :1: şimdi gülüyorumda bak gerçekten her işte bir hayır var sende saol :)
ay canım ciğerim ne güzel yazmışsın :29:inşallah ya tek dakika pişmanlık yaşamayayım tek korkum bu bakma benim de içimde ki ses iyi olacak diyor ama bazen şeytan bi dürtüyor:ssz: sana çok teşekkür ederim ilk görüntülerin ve bugün ki için inan bana çooooook iyi geldi.Benim önümden olman bana büyük şans oldu sagol bebem:16:

Canım sana resim göstermemem sözkonusu bile olamaz senin resimlerini görmesem verdiğin kiloya rağmen karnının sımsıkı oldugunu ögrenmesem 41 kere maşallah :nazar: o kadar rahat karar veremezdim :) o yüzden bu ilk resim dırdır kafamı yiyen jelesec e sussun diyeydi :1: sana albüm yapar yollarım :) u
Yaaa biz niye göremiyoruz resimleri?? :3: bestee sana soruyorum he niye niye ?

Rica ederim cnm ne demek sende o kadar kafamda soru varken arkadaşları tek tek arayıp sorularıma cevap bulmuştun hatta beni krize sokup yolumu değiştirmeme sebeb olmuştun :1: şimdi gülüyorumda bak gerçekten her işte bir hayır var sende saol :)

sen o krize çoktan girmiştin bebem:9:asistanın araması sokmuş seni krize :34: kesinlikle hayırlı iş olduğu kesin:29:

Back