Allah senin tependen baksın emi gülmekten koptumhasta asistanı süper ya tuttum vay vay tabi ya ben çikolata künefe yedim iyice şiştim iyi fikir kıyafet tamam bebem alırız yalnız öyle burberry ,tommy olmaz yani kusura bamya
Yok kuzum azucuk hava atim barim yarın hastane bana açık :) dedim ya cnm pazt yok salı yok gitmeden önce bakmak lazım dedi malum durumdan ötürükız senin yüzünden adımı çıkartacaklar dr amı hastalara mı çalışıyor diye ben hasta asistanıyım Ona göre :) buarada bunu da ögrenmiş olduk neymiş takip edilmesi gereken durum varsa dr için çalışma saati ve günlerinin önemi olmayabiliyormuş :) ü
Baktım sitede dr asistanı çok ama hasta asistanı yok hiç dedim bende en iyisi hastaların sesi olayım öhöm öhöm itinayla isteklerinizi iletirim tabikide önce benim komisyonu konuşalımöyle çikolota künefe kanmam hiç dün dr dedi yakında tüm dolabı değiştirmen gerekecek :) ona göre gönlünüzden ne koparsa artık :)
Pazt salı dr yok bu haftadan sonrada yanlış anlamadıysam 15 gün kadar yok gide gele herşeyi ögreniyorum artık :) ajandayı kapıp aralara sizlere randevumu kondursam acaba :):):)
Maşallah Allah nazarlardan saklasın.İyileşmiş gelmiş geyik muhabbetine.Çok sevindim.
Hakikatten doktor yokmu,yoksa yoğunmu.Salı veya çarşamba düşünüyordum.Şimdi gördüm msajı.Gündüz göreydim alırdım bugün randevu.Yarın Ezgi ordamıdır.Pazar pazar rahatsız etmiyim.Pazartesi ilk iş çarşambaya randevu almak.
aaa bu hafta kuzenim gelecekti Ercan bey e kontrole.İyi ki öğrenmiş oldum.Yarın bir arayayım asistanını.
Tşk :) pazt salı yok yurtdışındaymış cnm çarşamba ya çagırdı yarından sonrası için ya yarım tümgün orada olacagını sanmıyorum bende şaşırdım pazardamı çalışıyosunuz diye yok 2 gün olmayacagım için gitmeden göreyim dedi neden çağırdığından burda çok bahsetmek istemiyorum sonra yazarım özelden
merhaba arkadaslar,
karin topiginde kimse yok günlerden beri, ben de buraya yaziyorum, meme kücültmek istemesemde
bestemelodi, canim, nasilsin? sislikler varmi karninda hala?
nldglp, kizimin adi, agzimin tadinasilsin?
jelesec, bentoprak
hafta ici döndüm eve. cok sükür. istedigim gibi kalkip yatiyorum artik. pek yattigimda yokda aslinda..
ameliyat olan arkadaslar: resimlerinize bakmak istedim tekrar, kaldirmissiniz :-( biraz motive olmak istiyordum, cünkü karnin hala cok sis ve cirkin su anda. ameliyattan önce büyük gelen kiyafetlerim bile dar geliyor. bir arkadas eve ziyarete geldi ve ilk söyledigi sey: "tatilde iyi kilo aldin herhalde". lipo ve karin germe ameliyat olduktan sonra böyle seyler duymak istemiyor insan tabii
bir de bazi yerlerde sertlikler var, sizde de varmiydi? benim yasadigim ülkede bitkisel ilac varmis, karin germe ameliyatindan sonra kullaniliyormus ve sisliklere karsi cok etkiliymis. siparis verdim, bekliyorum.
merhaba arkadaslar,
karin topiginde kimse yok günlerden beri, ben de buraya yaziyorum, meme kücültmek istemesemde
bestemelodi, canim, nasilsin? sislikler varmi karninda hala?
nldglp, kizimin adi, agzimin tadinasilsin?
jelesec, bentoprak
hafta ici döndüm eve. cok sükür. istedigim gibi kalkip yatiyorum artik. pek yattigimda yokda aslinda..
ameliyat olan arkadaslar: resimlerinize bakmak istedim tekrar, kaldirmissiniz :-( biraz motive olmak istiyordum, cünkü karnin hala cok sis ve cirkin su anda. ameliyattan önce büyük gelen kiyafetlerim bile dar geliyor. bir arkadas eve ziyarete geldi ve ilk söyledigi sey: "tatilde iyi kilo aldin herhalde". lipo ve karin germe ameliyat olduktan sonra böyle seyler duymak istemiyor insan tabii
bir de bazi yerlerde sertlikler var, sizde de varmiydi? benim yasadigim ülkede bitkisel ilac varmis, karin germe ameliyatindan sonra kullaniliyormus ve sisliklere karsi cok etkiliymis. siparis verdim, bekliyorum.
Valla artık nerden oldugunun önemi yok nasılsa göbek yok bel yok :)
Maşallah Allah nazarlardan saklasın.İyileşmiş gelmiş geyik muhabbetine.Çok sevindim.
Hakikatten doktor yokmu,yoksa yoğunmu.Salı veya çarşamba düşünüyordum.Şimdi gördüm msajı.Gündüz göreydim alırdım bugün randevu.Yarın Ezgi ordamıdır.Pazar pazar rahatsız etmiyim.Pazartesi ilk iş çarşambaya randevu almak.
aaa bu hafta kuzenim gelecekti Ercan bey e kontrole.İyi ki öğrenmiş oldum.Yarın bir arayayım asistanını.
Yok kuzum azucuk hava atim barim yarın hastane bana açık :) dedim ya cnm pazt yok salı yok gitmeden önce bakmak lazım dedi malum durumdan ötürükız senin yüzünden adımı çıkartacaklar dr amı hastalara mı çalışıyor diye ben hasta asistanıyım Ona göre :) buarada bunu da ögrenmiş olduk neymiş takip edilmesi gereken durum varsa dr için çalışma saati ve günlerinin önemi olmayabiliyormuş :) ü
yarın olmaz bacım orada hiç arama kadının bebeği var pazar işi yok hastaneye gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?