• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

vallahi bentoprakcım; ben şu biyopsi için salladım gün işini amma şimdi gün olmazsa bayram sonrası şansıma artık yarın beste gittiğinde bi sorsun bakalım ben bu hafta gideceğim mutlaka tahlillerimi bir götüreceğim baksın bakalım o ne diyecek yarın pazar asistanı olmaz orada canım

Tarihmi değiştirdin biyobsi için.

merhaba arkadaslar,

karin topiginde kimse yok günlerden beri, ben de buraya yaziyorum, meme kücültmek istemesemde :-)

bestemelodi, canim, nasilsin? sislikler varmi karninda hala?

nldglp, kizimin adi, agzimin tadi :-) nasilsin?

jelesec, bentoprak :3:

hafta ici döndüm eve. cok sükür. istedigim gibi kalkip yatiyorum artik. pek yattigimda yokda aslinda..

ameliyat olan arkadaslar: resimlerinize bakmak istedim tekrar, kaldirmissiniz :-( biraz motive olmak istiyordum, cünkü karnin hala cok sis ve cirkin su anda. ameliyattan önce büyük gelen kiyafetlerim bile dar geliyor. bir arkadas eve ziyarete geldi ve ilk söyledigi sey: "tatilde iyi kilo aldin herhalde". lipo ve karin germe ameliyat olduktan sonra böyle seyler duymak istemiyor insan tabii :20:

bir de bazi yerlerde sertlikler var, sizde de varmiydi? benim yasadigim ülkede bitkisel ilac varmis, karin germe ameliyatindan sonra kullaniliyormus ve sisliklere karsi cok etkiliymis. siparis verdim, bekliyorum.
selam limoncum; karın konusunda tecrübeli arkadaşlar cevap yazmış canım ben ne yazsam boş bende sıramı bekliyorum ameliyat için :) doktor sana söylemiştir mutlaka ödem bazı kişilerde uzun sürebiliyor,şu karışımı doktora bir sor istersen zararı olmasın sonra
limon canim bende karin germe bölümüne ayni yaziyi yazdim bende ayni durumdayim yaaaaa valla eski elbiselerim bile dar geliyor kendimi donbili donbili hisediyorum yaaaa hangi ilaci siparis verdin merak ettim bu ne ben niye amaliyat oldum karnim davul gibi hisediyorum

iyiki önümüzde örneksiniz :29:bekleme süresi şart ameliyat sonrası ben eşofman alacağım 2.takım ameliyat sonrası 3.4.ayı onlarla geçireceğim

Son düzenleme:
Resimleri silip tekrarmı yüklüyorsun.Burda kalsa görünmez yapsak benim başka yerde kayıtlı değilde malum.Nasıl kaldırabilirim silmeden bilen varmı.

Ay bende vazgeçtin sandım bir an.Tüm tahlillerin güzel çıkacak merak etme sen.Yeni yıla yeni karınla gireceksin.

Ağzından bal damlıyor inşallah canım benimde dileğim o sizleri görünce heveslendim iyice canlı örnek en iyi örnek, rahatlıyor insan hım tamam diyorsun:)

canım ciğerim ağzımla isteyeyim neremle yiyeyim(anneciğimin lafı) :ssz:zorla kendimi davet ettirdim :9:bu şarkı sana çok severim çok demlendim bu şarkıda :7:

kapın her çalındığında jelesec mi diyeceksin ?beni kaybettin artık sen çok bekliyeceksin :63: ogltkne hanımı çağır bana ben değince gel de:37:

unutmadan o yüz kırışıklığı topiğinde gezen sen değildin :19:kendisi açıklasın yoksa ben büyük harflerle yazacağım adını:30:

Vallahi Ercan bey bile size daha gerek yok dediğine göre yüzüm daşş gibim maşallah:nazar:

Kız jelesec zikzag yapacam ona göreee:20: Sen çok oldun bu aralar kes sesini otur yerine kuzu kuzu meeeee :33:

Vallahi Ercan bey bile size daha gerek yok dediğine göre yüzüm daşş gibim maşallah:nazar:

Kız jelesec zikzag yapacam ona göreee:20: Sen çok oldun bu aralar kes sesini otur yerine kuzu kuzu meeeee :33:

ya bebeğim canım ciğerim karamela sepetim senin yüzün taş zaten :nazar:o topikde gezinen sen değilsin bak o topikde gezen özelden bana ne yazmış atım da oku belki ileride lazım olur o formül sana :60:

ya bebeğim canım ciğerim karamela sepetim senin yüzün taş zaten :nazar:o topikde gezinen sen değilsin bak o topikde gezen özelden bana ne yazmış atım da oku belki ileride lazım olur o formül sana :60:

Bende sana bebek yüzümün en son halini atiim maille de bak o zaman;)))

Şişlik meselesini sorma canım aynen bende de yer yer taş gibi sertlikler ve ciddi şişlik var bazen patlayacagım sanıyorum o yüzden günde 3 kez dr un verdiği çayları mutlaka içiyorum ve yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum böyle olunca daha rahat oluyor bende kendi kendime zorlayarak da olsa yatıp kalkabiliyorum ama sürekli ayakta kalamıyorum hemen yoruluyorum dr bey bunların çok normal oldugunu genel durumumum oldukça iyi oldugunu söylüyor aslında mecburiyetten de olsa operasyon sonrası dr u sık sık görmek beni oldukça rahatlatıyor sanırım nasılsa dr sürekli kontrol ediyor birşey olsa hemn farkeder diyorum bende sürekli eşofman giyiyorum üst kıyafetlerde sorun yok korseye ve şişliğe rağmen daha düzgün duruyor ama şuana dek pantolonları heleki kotları denemeye cesaret edemdim açıkcası :)
merhaba arkadaslar,

karin topiginde kimse yok günlerden beri, ben de buraya yaziyorum, meme kücültmek istemesemde :-)

bestemelodi, canim, nasilsin? sislikler varmi karninda hala?

nldglp, kizimin adi, agzimin tadi :-) nasilsin?

jelesec, bentoprak :3:

hafta ici döndüm eve. cok sükür. istedigim gibi kalkip yatiyorum artik. pek yattigimda yokda aslinda..

ameliyat olan arkadaslar: resimlerinize bakmak istedim tekrar, kaldirmissiniz :-( biraz motive olmak istiyordum, cünkü karnin hala cok sis ve cirkin su anda. ameliyattan önce büyük gelen kiyafetlerim bile dar geliyor. bir arkadas eve ziyarete geldi ve ilk söyledigi sey: "tatilde iyi kilo aldin herhalde". lipo ve karin germe ameliyat olduktan sonra böyle seyler duymak istemiyor insan tabii :20:

bir de bazi yerlerde sertlikler var, sizde de varmiydi? benim yasadigim ülkede bitkisel ilac varmis, karin germe ameliyatindan sonra kullaniliyormus ve sisliklere karsi cok etkiliymis. siparis verdim, bekliyorum.

Doğru ya sorma valla hemencik nasıl gitsin canım hiç gitmedi birde şişdi gerildi iyice sorma ya napim ben şimdi bu dr u gel beraber musluğu açıp kafasını soğuk suya tutalım sonra o kadar okuduk takip ettik tecrübelendik gözümüz kapalı karın bile gereriz gözümüzü baglayıp biz onu gerelim azcık ögrensin değil mi :35: ya ben şimdi düşündümde gerçekten burda herkes epey tecrübelendi gel bak seni biz gerelim hem daha masrafsız olur hemde bize canlı tecrübe olursun:1::1: bak bu işlerde iyi kazanç var baksana ne yapsan kapı baca farketmiyor en ufak sızıntıdan girip nemalanmaya çalışıyor bazıları :)
dur arkadaşım hemencecik nassi gitti o göbek o bel? ödemin ne oldu bacım senin? yazma bak nazar değer görürsün gününü:ssz:

Bende merak ettim bu mesajı :35: birde malum konuyu oku bak gecen sana bahsettiğim kişinin beni haklı çıkaracak yazıları var :):35:

canım senin terbiyen bozulur içerik müstehcen biraz mesajın:52: ay okudum inan şok oldum kapı baca kaçarı yok illa doktoru da kendini de sokacak insanları da alet ederek yazık :ssz:sen zaten haklısın bana kanıtladın canım çok sefer :29:
Doğru ya sorma valla hemencik nasıl gitsin canım hiç gitmedi birde şişdi gerildi iyice sorma ya napim ben şimdi bu dr u gel beraber musluğu açıp kafasını soğuk suya tutalım sonra o kadar okuduk takip ettik tecrübelendik gözümüz kapalı karın bile gereriz gözümüzü baglayıp biz onu gerelim azcık ögrensin değil mi :35: ya ben şimdi düşündümde gerçekten burda herkes epey tecrübelendi gel bak seni biz gerelim hem daha masrafsız olur hemde bize canlı tecrübe olursun:1::1: bak bu işlerde iyi kazanç var baksana ne yapsan kapı baca farketmiyor en ufak sızıntıdan girip nemalanmaya çalışıyor bazıları :)
yok ya acemiler sizi ya ben doktoru eşeliyorum nasıl olur benim karın diye size mi güveneceğim:33: benim önümden çok karın ameliyatı oldu neredeyse hepsini gördüm varmı sizin canlı örneğiniz yok :19:
Ay şimdi farkettim :52::52::52: sen hala sigaramı içiyorsun :20::20:

bana diyene bak ameliyat dan birgün önce unuttun galiba içtiğini:ssz::1: ne yaptın gittin doktora gelince hemen yaz gününü bacım senin eşin evdedir rahatsız etmeyeyim diye aramıyorum :23:

Son düzenleme:
Back