Gördüm yakaladım seniselam cnm iyi gidiyo valla 2.aya girdim max lara başladım çok zor o halimi görmelisin kan ter içinde kalıyorum büyük oğlumda gülüyo bana anne boşuna uğraşma sen o bacakları eritemezsin diyo ben pes edermiyim hiç.Bağımlılık yaptı valla bende yapmazsam çatlarım.
Yesin yesinhelal olsun afiyet olsun zaten tığ gibi olmuş zayıflayacağı yeri de kalmamış ki hatunun hadi kilolu olsa sopa geliyodu da :125:Aman dikkat ogltkn fazlasıda zarar.
yakaladın vallasenin azmini takdir ediyorum canım. yılmadan bıkmadan yapıyosun. 3-5 gün yapıp yapıp bırakanlara gitsin bu laf
ben de zayıflığıma güvenerek yedim vallaöyle güzeldi ki, tazecikti. istesem de böylesini bulamayabilirim dedim, hadi bu son olsun, tamam bu kez son derken yarım kilo manda kaymalklı sultan lokumunu mideye indirdim
3.5.gün mü topla bacım hepsini ilk başlamamla hepsi 45.gün olmuşturadam biraz kankasına ayırır hastane ziyaretine getirir nerde sende yol yordam ben eli kolu dulu gelmiştim sana
adı lazım değil birisi yüz dolgusu yüz yogası topiğinde geziniyor yakaladım
valla elin kolun doluydu.ama en güzeli senin gelişindi
bu arada, bi dur bi sabret, sabırsız, gelirken en güzel tekirdağ peynir helvasından getircem sana. Aldırdığın yağlarının yerine hemencik yenileri olsun diye
kim o kız, topiğin en yaşlısı nelegelepe mi yoksam? foruma girmiş de oralarda mı takılıyo
ayy bu kez kesin öldürcek beni:18:
Ben anladım siz beni hiç sevmiyosunuzne yaşlılığım kaldı ne kırışıklığım Ama benim aklım hep sizde.Ne derseniz deyin ister cimri,ister yaşlı kırışık. Cadılar, sizi çok seviyoluuum :13:
Söz jelesec im haftaya ameliyattan önce kahvaltıya geliyorsun bana
valla elin kolun doluydu.ama en güzeli senin gelişindi
bu arada, bi dur bi sabret, sabırsız, gelirken en güzel tekirdağ peynir helvasından getircem sana. Aldırdığın yağlarının yerine hemencik yenileri olsun diye
kim o kız, topiğin en yaşlısı nelegelepe mi yoksam? foruma girmiş de oralarda mı takılıyo
ayy bu kez kesin öldürcek beni:18:
nldglp resimlerimi gönderdin msn baktım şimdi yok banada gönder şekerim.
sanada günaydın şekerne zaman gidiyorsun doktora? O gün çekildiğimiz toplu resim mi göndermedi mi nlglpdedde sana?
Göndermedi şekerim sabah baktım şimdi yine bakarım.Doktora ilk fırsatta gidicem zaman yetmiyor ki şu sıralar.
Baktım resim yok canım.
Göndermedi şekerim sabah baktım şimdi yine bakarım.Doktora ilk fırsatta gidicem zaman yetmiyor ki şu sıralar.
Baktım resim yok canım.
O resimden bende de yok :) banada yollayın :) arkadaşlar bugün misafir gelecek yarında yine dr a gitmem lazım ilk fırsatta sürecimi paylaşacagım artık :) arada da kimin neye ihtiyacı var kim ne yaptırmiş yazarım artık :)
Pazt salı dr yok bu haftadan sonrada yanlış anlamadıysam 15 gün kadar yok gide gele herşeyi ögreniyorum artık :) ajandayı kapıp aralara sizlere randevumu kondursam acaba :):):)
ya sen gittiğinde yazdır benim adımı bacım bi iyilik yapbayram sonrası kasımın ilk haftası ön rezerve yaptır ya ciddi sen ne zaman yok ne zaman gelecek sor bakalım gittiğinde ona göre yanına gidelim...bentoprak ararsan sende sor bu hafta uygun mu?
Baktım sitede dr asistanı çok ama hasta asistanı yok hiç dedim bende en iyisi hastaların sesi olayım öhöm öhöm itinayla isteklerinizi iletirim tabikide önce benim komisyonu konuşalımöyle çikolota künefe kanmam hiç dün dr dedi yakında tüm dolabı değiştirmen gerekecek :) ona göre gönlünüzden ne koparsa artık :)
yarın doktora nasıl gidiyon bacı sen :44:yarın pazar günlerdengide gele günleride karıştırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?