• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Gördüm yakaladım seni :9: selam cnm iyi gidiyo valla 2.aya girdim max lara başladım çok zor o halimi görmelisin kan ter içinde kalıyorum:17: büyük oğlumda gülüyo bana anne boşuna uğraşma sen o bacakları eritemezsin diyo ben pes edermiyim hiç.Bağımlılık yaptı valla bende yapmazsam çatlarım.

yakaladın valla:17: senin azmini takdir ediyorum canım. yılmadan bıkmadan yapıyosun. 3-5 gün yapıp yapıp bırakanlara gitsin bu laf:33:

Yesin yesin :56:helal olsun afiyet olsun zaten tığ gibi olmuş zayıflayacağı yeri de kalmamış ki hatunun hadi kilolu olsa :20:sopa geliyodu da :125:Aman dikkat ogltkn fazlasıda zarar.

ben de zayıflığıma güvenerek yedim valla:39: öyle güzeldi ki, tazecikti. istesem de böylesini bulamayabilirim dedim, hadi bu son olsun, tamam bu kez son derken yarım kilo manda kaymalklı sultan lokumunu mideye indirdim:56:

yakaladın valla:17: senin azmini takdir ediyorum canım. yılmadan bıkmadan yapıyosun. 3-5 gün yapıp yapıp bırakanlara gitsin bu laf:33:

ben de zayıflığıma güvenerek yedim valla:39: öyle güzeldi ki, tazecikti. istesem de böylesini bulamayabilirim dedim, hadi bu son olsun, tamam bu kez son derken yarım kilo manda kaymalklı sultan lokumunu mideye indirdim:56:

3.5.gün mü topla bacım hepsini ilk başlamamla hepsi 45.gün olmuştur:60: adam biraz kankasına ayırır hastane ziyaretine getirir nerde sende yol yordam:37:ben eli kolu dulu gelmiştim sana :30:

adı lazım değil birisi yüz dolgusu yüz yogası topiğinde geziniyor yakaladım:51:

ben şimdi kaçıyorum büyük oğlanın dolap içlerini düzelteceğim gelirim sonra:)

Son düzenleme:
3.5.gün mü topla bacım hepsini ilk başlamamla hepsi 45.gün olmuştur:60: adam biraz kankasına ayırır hastane ziyaretine getirir nerde sende yol yordam:37:ben eli kolu dulu gelmiştim sana :30:

valla elin kolun doluydu.:16: ama en güzeli senin gelişindi:54:

bu arada, bi dur bi sabret, sabırsız, gelirken en güzel tekirdağ peynir helvasından getircem sana. Aldırdığın yağlarının yerine hemencik yenileri olsun diye:1:

adı lazım değil birisi yüz dolgusu yüz yogası topiğinde geziniyor yakaladım:51:

kim o kız, topiğin en yaşlısı nelegelepe mi yoksam? foruma girmiş de oralarda mı takılıyo:1:

ayy bu kez kesin öldürcek beni:18:

bu arada, bi dur bi sabret, sabırsız, gelirken en güzel tekirdağ peynir helvasından getircem sana. Aldırdığın yağlarının yerine hemencik yenileri olsun diye:1:

kim o kız, topiğin en yaşlısı nelegelepe mi yoksam? foruma girmiş de oralarda mı takılıyo:1:

Ben anladım siz beni hiç sevmiyosunuz:14: ne yaşlılığım kaldı ne kırışıklığım:43: Ama benim aklım hep sizde.Ne derseniz deyin ister cimri,ister yaşlı kırışık. Cadılar, sizi çok seviyoluuum:29::13::48:

Söz jelesec im haftaya ameliyattan önce kahvaltıya geliyorsun bana;)

Ben anladım siz beni hiç sevmiyosunuz:14: ne yaşlılığım kaldı ne kırışıklığım:43: Ama benim aklım hep sizde.Ne derseniz deyin ister cimri,ister yaşlı kırışık. Cadılar, sizi çok seviyoluuum:29::13::48:

Söz jelesec im haftaya ameliyattan önce kahvaltıya geliyorsun bana;)

canım ciğerim ağzımla isteyeyim neremle yiyeyim(anneciğimin lafı) :ssz:zorla kendimi davet ettirdim :9:bu şarkı sana çok severim çok demlendim bu şarkıda :7:

kapın her çalındığında jelesec mi diyeceksin ?beni kaybettin artık sen çok bekliyeceksin :63: ogltkne hanımı çağır bana ben değince gel de:37:

unutmadan o yüz kırışıklığı topiğinde gezen sen değildin :19:kendisi açıklasın yoksa ben büyük harflerle yazacağım adını:30:

Son düzenleme:

getir de yiyelim iyice merak ettim meşhuuuuur peyniri?

nasılda masumu oynuyorsun senden korkulur:18: nekegelpenin yüzü taş gibi :nazar:yanakları dudak kenarları senin ki gibi değil bacım:9:

sanada günaydın şeker :29:ne zaman gidiyorsun doktora? O gün çekildiğimiz toplu resim mi göndermedi mi nlglpdedde sana?

Göndermedi şekerim sabah baktım şimdi yine bakarım.Doktora ilk fırsatta gidicem zaman yetmiyor ki şu sıralar.

Baktım resim yok canım.

Son düzenleme:
O resimden bende de yok :) banada yollayın :) arkadaşlar bugün misafir gelecek yarında yine dr a gitmem lazım ilk fırsatta sürecimi paylaşacagım artık :) arada da kimin neye ihtiyacı var kim ne yaptırmiş yazarım artık :)

Pazt salı dr yok bu haftadan sonrada yanlış anlamadıysam 15 gün kadar yok gide gele herşeyi ögreniyorum artık :) ajandayı kapıp aralara sizlere randevumu kondursam acaba :):):)
Göndermedi şekerim sabah baktım şimdi yine bakarım.Doktora ilk fırsatta gidicem zaman yetmiyor ki şu sıralar.

Baktım resim yok canım.

Baktım resim yok canım.

bizim ataşehirli unutmuştur göndermeyi:) ayarla yurt dışına gidecekmiş bestemelodi dedi bende bu hafta gidip tarih kesinleştireceğim ortada kalmayayım bayram sonrası dolu gibi görünüyor kasımın ilk haftası yazdırayım adımı bari
O resimden bende de yok :) banada yollayın :) arkadaşlar bugün misafir gelecek yarında yine dr a gitmem lazım ilk fırsatta sürecimi paylaşacagım artık :) arada da kimin neye ihtiyacı var kim ne yaptırmiş yazarım artık :)

yeter anam hergün doktora gidilir mi adam senle uğraşmaktan diğer hastalarıyla ilgilenemiyor:))) ayarlada haftaya denk getirelim develide kebap üzerine künefe yeriz:56::9:

Son düzenleme:
Pazt salı dr yok bu haftadan sonrada yanlış anlamadıysam 15 gün kadar yok gide gele herşeyi ögreniyorum artık :) ajandayı kapıp aralara sizlere randevumu kondursam acaba :):):)

ya sen gittiğinde yazdır benim adımı bacım bi iyilik yap :ssz: bayram sonrası kasımın ilk haftası ön rezerve yaptır :29:ya ciddi sen ne zaman yok ne zaman gelecek sor bakalım gittiğinde ona göre yanına gidelim...bentoprak ararsan sende sor bu hafta uygun mu?

Baktım sitede dr asistanı çok ama hasta asistanı yok hiç dedim bende en iyisi hastaların sesi olayım öhöm öhöm itinayla isteklerinizi iletirim tabikide önce benim komisyonu konuşalım :1::1: öyle çikolota künefe kanmam hiç dün dr dedi yakında tüm dolabı değiştirmen gerekecek :) ona göre gönlünüzden ne koparsa artık :)
ya sen gittiğinde yazdır benim adımı bacım bi iyilik yap :ssz: bayram sonrası kasımın ilk haftası ön rezerve yaptır :29:ya ciddi sen ne zaman yok ne zaman gelecek sor bakalım gittiğinde ona göre yanına gidelim...bentoprak ararsan sende sor bu hafta uygun mu?

Baktım sitede dr asistanı çok ama hasta asistanı yok hiç dedim bende en iyisi hastaların sesi olayım öhöm öhöm itinayla isteklerinizi iletirim tabikide önce benim komisyonu konuşalım :1::1: öyle çikolota künefe kanmam hiç dün dr dedi yakında tüm dolabı değiştirmen gerekecek :) ona göre gönlünüzden ne koparsa artık :)

Allah senin tependen baksın emi gülmekten koptum:60:hasta asistanı süper ya tuttum:29: vay vay tabi ya ben çikolata künefe yedim iyice şiştim iyi fikir kıyafet tamam bebem alırız yalnız öyle burberry ,tommy olmaz yani kusura bamya :9:

Son düzenleme:
yarın doktora nasıl gidiyon bacı sen :44:yarın pazar günlerden :9: gide gele günleride karıştırdın:34:

Yok kuzum azucuk hava atim barim yarın hastane bana açık :) dedim ya cnm pazt yok salı yok gitmeden önce bakmak lazım dedi malum durumdan ötürü ;) kız senin yüzünden adımı çıkartacaklar dr amı hastalara mı çalışıyor diye :20:ben hasta asistanıyım Ona göre :) buarada bunu da ögrenmiş olduk neymiş takip edilmesi gereken durum varsa dr için çalışma saati ve günlerinin önemi olmayabiliyormuş :) ü
yarın doktora nasıl gidiyon bacı sen :44:yarın pazar günlerden :9: gide gele günleride karıştırdın:34:

Back