• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Valla artık nerden oldugunun önemi yok nasılsa göbek yok bel yok :)
Allah senin tependen baksın emi gülmekten koptum:60:hasta asistanı süper ya tuttum:29: vay vay tabi ya ben çikolata künefe yedim iyice şiştim iyi fikir kıyafet tamam bebem alırız yalnız öyle burberry ,tommy olmaz yani kusura bamya :9:

Yok kuzum azucuk hava atim barim yarın hastane bana açık :) dedim ya cnm pazt yok salı yok gitmeden önce bakmak lazım dedi malum durumdan ötürü ;) kız senin yüzünden adımı çıkartacaklar dr amı hastalara mı çalışıyor diye :20:ben hasta asistanıyım Ona göre :) buarada bunu da ögrenmiş olduk neymiş takip edilmesi gereken durum varsa dr için çalışma saati ve günlerinin önemi olmayabiliyormuş :) ü

Maşallah Allah nazarlardan saklasın.İyileşmiş gelmiş geyik muhabbetine.Çok sevindim.
Hakikatten doktor yokmu,yoksa yoğunmu.Salı veya çarşamba düşünüyordum.Şimdi gördüm msajı.Gündüz göreydim alırdım bugün randevu.Yarın Ezgi ordamıdır.Pazar pazar rahatsız etmiyim.Pazartesi ilk iş çarşambaya randevu almak.

Son düzenleme:
Baktım sitede dr asistanı çok ama hasta asistanı yok hiç dedim bende en iyisi hastaların sesi olayım öhöm öhöm itinayla isteklerinizi iletirim tabikide önce benim komisyonu konuşalım :1::1: öyle çikolota künefe kanmam hiç dün dr dedi yakında tüm dolabı değiştirmen gerekecek :) ona göre gönlünüzden ne koparsa artık :)

Vallahi kendi adıma konuşacak olursam.Aynı şeyi bana da demişti.Nldglp hanım size 2. bir masraf daha çıktı gardrop tümden değişecek demişti.Gerçekten de öyle oldu.46 bedenden 42 ye düşünce feldir feldir dolap yenileme peşine düştüm.İç çamaşırından tutun mayosuna,pantolonlardan eşofmanlara,elbiseler...her şey değişti gerçekten:)) Hele en komiği eski sütyenlerim ile yenileri yanyana koydum gülüp durdum:) Eski sütyenlerin bir tarafı sol ya da sağ tarafı ile herkese bir şapka çıkar:))pembeli fuşyalı leoparlı desen desen bir sürü şapka çıkar vallahi.

Merhaba kızlar.Resmi sormuşsunuz.Ben toprak cım ben msn kullanmıyorumki.Cep numarana göndersem olmazmı? ya da mail adresini ver oraya göndereyim.Bestemelodi sen de istersen cep numaranı yaz ya da mail adresini ver oraya atayım.

Pazt salı dr yok bu haftadan sonrada yanlış anlamadıysam 15 gün kadar yok gide gele herşeyi ögreniyorum artık :) ajandayı kapıp aralara sizlere randevumu kondursam acaba :):):)

aaa bu hafta kuzenim gelecekti Ercan bey e kontrole.İyi ki öğrenmiş oldum.Yarın bir arayayım asistanını.

Tşk :) pazt salı yok yurtdışındaymış cnm çarşamba ya çagırdı yarından sonrası için ya yarım tümgün orada olacagını sanmıyorum bende şaşırdım pazardamı çalışıyosunuz diye yok 2 gün olmayacagım için gitmeden göreyim dedi neden çağırdığından burda çok bahsetmek istemiyorum sonra yazarım özelden ;)
Maşallah Allah nazarlardan saklasın.İyileşmiş gelmiş geyik muhabbetine.Çok sevindim.
Hakikatten doktor yokmu,yoksa yoğunmu.Salı veya çarşamba düşünüyordum.Şimdi gördüm msajı.Gündüz göreydim alırdım bugün randevu.Yarın Ezgi ordamıdır.Pazar pazar rahatsız etmiyim.Pazartesi ilk iş çarşambaya randevu almak.

Tşk :) pazt salı yok yurtdışındaymış cnm çarşamba ya çagırdı yarından sonrası için ya yarım tümgün orada olacagını sanmıyorum bende şaşırdım pazardamı çalışıyosunuz diye yok 2 gün olmayacagım için gitmeden göreyim dedi neden çağırdığından burda çok bahsetmek istemiyorum sonra yazarım özelden ;)

Hadi yaz merak ettim şimdi.Özelden;)

merhaba arkadaslar,

karin topiginde kimse yok günlerden beri, ben de buraya yaziyorum, meme kücültmek istemesemde :-)

bestemelodi, canim, nasilsin? sislikler varmi karninda hala?

nldglp, kizimin adi, agzimin tadi :-) nasilsin?

jelesec, bentoprak :3:

hafta ici döndüm eve. cok sükür. istedigim gibi kalkip yatiyorum artik. pek yattigimda yokda aslinda..

ameliyat olan arkadaslar: resimlerinize bakmak istedim tekrar, kaldirmissiniz :-( biraz motive olmak istiyordum, cünkü karnin hala cok sis ve cirkin su anda. ameliyattan önce büyük gelen kiyafetlerim bile dar geliyor. bir arkadas eve ziyarete geldi ve ilk söyledigi sey: "tatilde iyi kilo aldin herhalde". lipo ve karin germe ameliyat olduktan sonra böyle seyler duymak istemiyor insan tabii :20:

bir de bazi yerlerde sertlikler var, sizde de varmiydi? benim yasadigim ülkede bitkisel ilac varmis, karin germe ameliyatindan sonra kullaniliyormus ve sisliklere karsi cok etkiliymis. siparis verdim, bekliyorum.

merhaba arkadaslar,

karin topiginde kimse yok günlerden beri, ben de buraya yaziyorum, meme kücültmek istemesemde :-)

hafta ici döndüm eve. cok sükür. istedigim gibi kalkip yatiyorum artik. pek yattigimda yokda aslinda..

ameliyat olan arkadaslar: resimlerinize bakmak istedim tekrar, kaldirmissiniz :-( biraz motive olmak istiyordum, cünkü karnin hala cok sis ve cirkin su anda. ameliyattan önce büyük gelen kiyafetlerim bile dar geliyor. bir arkadas eve ziyarete geldi ve ilk söyledigi sey: "tatilde iyi kilo aldin herhalde". lipo ve karin germe ameliyat olduktan sonra böyle seyler duymak istemiyor insan tabii :20:

bir de bazi yerlerde sertlikler var, sizde de varmiydi? benim yasadigim ülkede bitkisel ilac varmis, karin germe ameliyatindan sonra kullaniliyormus ve sisliklere karsi cok etkiliymis. siparis verdim, bekliyorum.

limon canim bende karin germe bölümüne ayni yaziyi yazdim bende ayni durumdayim yaaaaa valla eski elbiselerim bile dar geliyor kendimi donbili donbili hisediyorum yaaaa hangi ilaci siparis verdin merak ettim bu ne ben niye amaliyat oldum karnim davul gibi hisediyorum

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar,

Merhaba lemon:)) Canım daha çok erken sakın merak etme.Hepimiz yaşadık bu süreci.Şişmeler davul gibi gerilmeler olması çok normal.Bunların hepsi geçecek.Daha lohusasın yani;) Hatırladığım kadarı ile 3 ya da 4 ay sürecek bu şişlikler gerginlikler.Arada hastane yakın diye uğrardım doktorumuza.Sağolsun her seferinde rahatlatırdı içimi.Bunun bir sürecinin olduğunu biraz sabırla beklememi söylerdi hep.Çok şükür 17 Ekim tam senemi dolduracağım.1 yıl geçti aradan her şeyi unuttum çekilen sıkıntılar kocaman göbek kocaman göğüsler hepsi geride kaldılar.Sizlerde aynı şeyleri yaşayacaksınız.Mümkün olduğunca sık ama çok az yiyin.Özellikle akşam saatleri karın şişmesi ve gerilmesi şikayeti olur.Akşam 7 den sonra hiç bir şey yemeyin.Bunlar Ercan bey in bana tavsiyeleriydi.Bir de sebze ve çiğ meyveler çok gaz yapar.Bunları mümkünse öğlenleri tüketin.Akşam yemeklerinde bir parça et,balık,tavuk olabilir protein ağırlıklı beslenin.Gaz yapıcı yemekleri bu sıkıntılar geçene kadar rafa kaldırın.Mesela ben bir gece sadece mercimek çorbası içmiştim.Aman allahım bütün gece koridorda bir o yana bir bu yana yürümekten mahvolmuştum.Karnım patlayacak gibi olmuştu.Siz kendinize gaz yapan yemekleri bilirsiniz.Onları bir müddet yemeyin.Bir de mutlaka söylemiştir doktor bitki çaylarını sakın ihmal etmeyin.Özellikle kiraz sapını hergün için.

Sormak istediğin bir şey olursa burdan yazabilirsin.Kızlar hergün burda geyik muhabbetindeler.Mutlaka görüp cevaplar diğer arkadaşlarda.Sevgiler oralara...adaşımı öpüyorum;)

Yaprak cım ve lemontree için yeniden resimlerimi koydum fakat kısa bir müddet tutacağım.

vallahi bentoprakcım; ben şu biyopsi için salladım gün işini amma şimdi gün olmazsa bayram sonrası şansıma artık yarın beste gittiğinde bi sorsun bakalım ben bu hafta gideceğim mutlaka tahlillerimi bir götüreceğim baksın bakalım o ne diyecek yarın pazar asistanı olmaz orada canım

nldglp arkadaş gayet güzel açıklamış.Zaman bekliyeceksin ve dikkat ediceksin.Ben 3 aya yakın eşortman kullandım.Şimdi 6 ayı geçti çok şükür her şey yolunda ben çok memnunum dilerim sende sonucundan memnun kalırsın.Benim şiş olayı çok sürmedi gerçi.Eşortmanı rahat olduğu için o kadar süre kullandım.Hala zaman zaman kullanıyorum dışarıda.1,5 ay sonra normal kıyafetlerimi giydim ama pantolon kemeri beni rahatsız ediyordu.Sonuçta ameliyat yeni karında uyuşukluk var normal hepsi.

Son düzenleme:
Yok kuzum azucuk hava atim barim yarın hastane bana açık :) dedim ya cnm pazt yok salı yok gitmeden önce bakmak lazım dedi malum durumdan ötürü ;) kız senin yüzünden adımı çıkartacaklar dr amı hastalara mı çalışıyor diye :20:ben hasta asistanıyım Ona göre :) buarada bunu da ögrenmiş olduk neymiş takip edilmesi gereken durum varsa dr için çalışma saati ve günlerinin önemi olmayabiliyormuş :) ü

ay unutmuşum bugün ogltkneyle konuşunca telde hatırladım ben 2.gece kalmıştım pazar gelmiş beni yolcu etmişti yani sana özel değil şekerim:33::9: adın çıkmış dokuza inmez sekize yok yok sen bundan sonra hasta asistanı sın :29:

Back