• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

günaydın can:16:

panteriçem, özelden sana resmen kitaplaştırılabilecek olan mesajımı gönderiyorum birazdan....bi değerlendirsen acayip mutlu olurum:16:

jelesec panteri sıkıştırma ne yazdı diye, hayattta söylemiciiiz sana:21:

jelesec'cim, bu pro üyelik çok değiştirdi seni :) Sık sık giremesem'de dışarıdan okuyorum paylaşımları süpersiniz neşeniz bol olsun.

Hepinize sevgiler ve saygılar.

vay vay anam sizler adamı hemen satarsınız:37: ne kartmış aney aldım k.k sallandı:kkk: sagol bebem gel sık sık özletme kendini neşe gırgır bol :23:senin durumlarıda paylaş yabancı yok aramızda :30:

ogltkne hnm; beğeni yapmışsın neresini beğendin bu yazının? değiştiğim bölümünü mü?

günaydın can:16:

panteriçem, özelden sana resmen kitaplaştırılabilecek olan mesajımı gönderiyorum birazdan....bi değerlendirsen acayip mutlu olurum:16:

jelesec panteri sıkıştırma ne yazdı diye, hayattta söylemiciiiz sana:21:

çok komiksin sen, panterle daha samimi değilken biz koklaşıyorduk canım benim:37: hem teli var bir alo derim dökör konuyu bana :29:amma benim 6.his ne yazdığını söyledi bana b:34:

Son düzenleme:
Sizlerle hesaplaşmamızı daha sonraya bıraktım.Zira,şu anda saat gecenin yarısı.Anca girip okuyabildim.Haftaya daha boşum yazdıklarınızın tek tek hesabını vereceksiniz.Yarın sabah 10 da Denizli den gelen misafirimize sabah kahvaltısı,gezdirme tozdurma...haşat bir vaziyette hafta sonunu bulmaca.Çok yorgunum çook:(

hem suçlu hemde masumu oynuyor :63: yazdı işte tekirdağlı ona kahvaltıya gel jelesece bi kahve yok:19:

nlglpd hanım...
kapın her çalındıkça jelesec mi diyeceksin ? beni kaybettin artık sen çok bekleyeceksin :9:

Sizlerle hesaplaşmamızı daha sonraya bıraktım.Zira,şu anda saat gecenin yarısı.Anca girip okuyabildim.Haftaya daha boşum yazdıklarınızın tek tek hesabını vereceksiniz.Yarın sabah 10 da Denizli den gelen misafirimize sabah kahvaltısı,gezdirme tozdurma...haşat bir vaziyette hafta sonunu bulmaca.Çok yorgunum çook:(

kim korkar hain kurttan:33:

ogltkne dikkat bu şimdi açığımızı arar:51: baksana hesaplaşacağım yazmış:18:

Son düzenleme:
vay vay anam sizler adamı hemen satarsınız:37: ne kartmış aney aldım k.k sallandı:kkk: sagol bebem gel sık sık özletme kendini neşe gırgır bol :23:senin durumlarıda paylaş yabancı yok aramızda :30:
ogltkne hnm; beğeni yapmışsın neresini beğendin bu yazının? değiştiğim bölümünü mü?

evet evet, tam da o bölümü beğenmiştim:17:

çok komiksin sen, panterle daha samimi değilken biz koklaşıyorduk canım benim:37: hem teli var bir alo derim dökör konuyu bana :29:amma benim 6.his ne yazdığını söyledi bana b:34:

son b yazmışsın bırakmışsın. ne yazacaktın :1: b ile başlayan 3 harfli bişi mi yoksa:1:

ogltkne dikkat bu şimdi açığımızı arar:51: baksana hesaplaşacağım yazmış:18:

senin şu 6. his beni ürkütmeye başladı artık. bi tahmin et bakalım nelegelepe'nin hesaplaşmasını..gerçi sen daha yakınsın ona, komşun sayılır. fiziksel hesaplaşması seninle olur :23:

evet evet, tam da o bölümü beğenmiştim:17:

son b yazmışsın bırakmışsın. ne yazacaktın :1: b ile başlayan 3 harfli bişi mi yoksa:1:

senin şu 6. his beni ürkütmeye başladı artık. bi tahmin et bakalım nelegelepe'nin hesaplaşmasını..gerçi sen daha yakınsın ona, komşun sayılır. fiziksel hesaplaşması seninle olur :23:

hım o bölümü demek :ssz:

anam ne için fesat seni b.. nereden çıkardım yanlış basmışımdır klavyeye

bu nlglpd ; fiziksel şiddet uygulayacak biri değil bacım ya çok kırılgan hassas narin gördün suratını melek gibi melek:16: cimri amma olsun

Son düzenleme:
hım o bölümü demek :ssz:

anam ne için fesat seni b.. nereden çıkardım yanlış basmışımdır klavyeye

bu nlglpd ; fiziksel şiddet uygulayacak biri değil bacım ya çok kırılgan hassas narin gördün suratını melek gibi melek:16: cimri amma olsun

bu mesajının %90'ınında yıkama yağlama var..Köpeklerini üstüne salar diye mi korktun lennnn?

bu mesajının %90'ınında yıkama yağlama var..Köpeklerini üstüne salar diye mi korktun lennnn?

aynen öyle bak senin 6.his de fena sayılmaz :29:kızım sen uzaksın ben yakın risk almayayım hiç:32:

bir görünmez var kim bakalım bul,panter mi? beste mi?

hımmm bu konuda farklı bi tahminim var, anlamışsındır sen :))

jelesecim yaa, sabahtan beri 1,5lt su içtim, hala kanmadım....İçim yanıyo içim, neden acep:1::1:

bu arada neleglepe ile sana, 2.balayından fotolar gönderiyorum simdi..Özlemişsinizdir beni :))

hımmm bu konuda farklı bi tahminim var, anlamışsındır sen :))

jelesecim yaa, sabahtan beri 1,5lt su içtim, hala kanmadım....İçim yanıyo içim, neden acep:1::1:

bu arada neleglepe ile sana, 2.balayından fotolar gönderiyorum simdi..Özlemişsinizdir beni :))

anladım anladım :)) görmemiş gibi yersen olacağı bu:51: tamam gönder bakim

ayh var ya, hala ağzıma kaymak tadı geliyo:56:

bu yazdığımı spor topiğindekiler görmesin:52:

lion görmüş bile:1:

selam canım:3: nassı gidiyo insanity

helal lion yakalamışsın :42: bak gördün sürekli tıkınıyor:125::125::125: ceza ver buna:9: unuttum sonrada bağırsaklarım diye kıvranıyor:))))

Son düzenleme:
lion görmüş bile:1:

selam canım:3: nassı gidiyo insanity
Gördüm yakaladım seni :9: selam cnm iyi gidiyo valla 2.aya girdim max lara başladım çok zor o halimi görmelisin kan ter içinde kalıyorum:17: büyük oğlumda gülüyo bana anne boşuna uğraşma sen o bacakları eritemezsin diyo ben pes edermiyim hiç.Bağımlılık yaptı valla bende yapmazsam çatlarım.

helal lion yakalamışsın :42: bak gördün sürekli tıkınıyor:125::125::125: ceza ver buna:9: unuttum sonrada bağırsaklarım diye kıvranıyor:))))
Yesin yesin :56:helal olsun afiyet olsun zaten tığ gibi olmuş zayıflayacağı yeri de kalmamış ki hatunun hadi kilolu olsa :20:sopa geliyodu da :125:Aman dikkat ogltkn fazlasıda zarar.

Yesin yesin :56:helal olsun afiyet olsun zaten tığ gibi olmuş zayıflayacağı yeri de kalmamış ki hatunun hadi kilolu olsa :20:sopa geliyodu da :125:Aman dikkat ogltkn fazlasıda zarar.

ay senin sopan da pek acıtır sportmen hatunsun:29: evet incecik oldu maşallah sizlere azimle devam ediyorsunuz :13:

Back