vallahi bentoprakcım; ben şu biyopsi için salladım gün işini amma şimdi gün olmazsa bayram sonrası şansıma artık yarın beste gittiğinde bi sorsun bakalım ben bu hafta gideceğim mutlaka tahlillerimi bir götüreceğim baksın bakalım o ne diyecek yarın pazar asistanı olmaz orada canım
selam limoncum; karın konusunda tecrübeli arkadaşlar cevap yazmış canım ben ne yazsam boş bende sıramı bekliyorum ameliyat için :) doktor sana söylemiştir mutlaka ödem bazı kişilerde uzun sürebiliyor,şu karışımı doktora bir sor istersen zararı olmasın sonramerhaba arkadaslar,
karin topiginde kimse yok günlerden beri, ben de buraya yaziyorum, meme kücültmek istemesemde
bestemelodi, canim, nasilsin? sislikler varmi karninda hala?
nldglp, kizimin adi, agzimin tadinasilsin?
jelesec, bentoprak
hafta ici döndüm eve. cok sükür. istedigim gibi kalkip yatiyorum artik. pek yattigimda yokda aslinda..
ameliyat olan arkadaslar: resimlerinize bakmak istedim tekrar, kaldirmissiniz :-( biraz motive olmak istiyordum, cünkü karnin hala cok sis ve cirkin su anda. ameliyattan önce büyük gelen kiyafetlerim bile dar geliyor. bir arkadas eve ziyarete geldi ve ilk söyledigi sey: "tatilde iyi kilo aldin herhalde". lipo ve karin germe ameliyat olduktan sonra böyle seyler duymak istemiyor insan tabii
bir de bazi yerlerde sertlikler var, sizde de varmiydi? benim yasadigim ülkede bitkisel ilac varmis, karin germe ameliyatindan sonra kullaniliyormus ve sisliklere karsi cok etkiliymis. siparis verdim, bekliyorum.
limon canim bende karin germe bölümüne ayni yaziyi yazdim bende ayni durumdayim yaaaaa valla eski elbiselerim bile dar geliyor kendimi donbili donbili hisediyorum yaaaa hangi ilaci siparis verdin merak ettim bu ne ben niye amaliyat oldum karnim davul gibi hisediyorum
Gönderdim canikom mail attım bak istersen:)
Tarihmi değiştirdin biyobsi için.
yok canım 20.sinde sabah 8.de alınacak parça
yok canım 20.sinde sabah 8.de alınacak parça
Hayırlı haberler inşallah Jelesec im
Ay bende vazgeçtin sandım bir an.Tüm tahlillerin güzel çıkacak merak etme sen.Yeni yıla yeni karınla gireceksin.
canım ciğerim ağzımla isteyeyim neremle yiyeyim(anneciğimin lafı)zorla kendimi davet ettirdim bu şarkı sana çok severim çok demlendim bu şarkıda
kapın her çalındığında jelesec mi diyeceksin ?beni kaybettin artık sen çok bekliyeceksinogltkne hanımı çağır bana ben değince gel de
unutmadan o yüz kırışıklığı topiğinde gezen sen değildinkendisi açıklasın yoksa ben büyük harflerle yazacağım adını
Vallahi Ercan bey bile size daha gerek yok dediğine göre yüzüm daşş gibim maşallah
Kız jelesec zikzag yapacam ona göreeeSen çok oldun bu aralar kes sesini otur yerine kuzu kuzu meeeee
ya bebeğim canım ciğerim karamela sepetim senin yüzün taş zateno topikde gezinen sen değilsin bak o topikde gezen özelden bana ne yazmış atım da oku belki ileride lazım olur o formül sana
Bende sana bebek yüzümün en son halini atiim maille de bak o zaman))
Bende sana bebek yüzümün en son halini atiim maille de bak o zaman))
merhaba arkadaslar,
karin topiginde kimse yok günlerden beri, ben de buraya yaziyorum, meme kücültmek istemesemde
bestemelodi, canim, nasilsin? sislikler varmi karninda hala?
nldglp, kizimin adi, agzimin tadinasilsin?
jelesec, bentoprak
hafta ici döndüm eve. cok sükür. istedigim gibi kalkip yatiyorum artik. pek yattigimda yokda aslinda..
ameliyat olan arkadaslar: resimlerinize bakmak istedim tekrar, kaldirmissiniz :-( biraz motive olmak istiyordum, cünkü karnin hala cok sis ve cirkin su anda. ameliyattan önce büyük gelen kiyafetlerim bile dar geliyor. bir arkadas eve ziyarete geldi ve ilk söyledigi sey: "tatilde iyi kilo aldin herhalde". lipo ve karin germe ameliyat olduktan sonra böyle seyler duymak istemiyor insan tabii
bir de bazi yerlerde sertlikler var, sizde de varmiydi? benim yasadigim ülkede bitkisel ilac varmis, karin germe ameliyatindan sonra kullaniliyormus ve sisliklere karsi cok etkiliymis. siparis verdim, bekliyorum.
posta girişin dolu çabuk temizle kaçırma kahkaha garantili mesajı
dur arkadaşım hemencecik nassi gitti o göbek o bel? ödemin ne oldu bacım senin? yazma bak nazar değer görürsün gününü
dur arkadaşım hemencecik nassi gitti o göbek o bel? ödemin ne oldu bacım senin? yazma bak nazar değer görürsün gününü
Bende merak ettim bu mesajıbirde malum konuyu oku bak gecen sana bahsettiğim kişinin beni haklı çıkaracak yazıları var :)
yok ya acemiler sizi ya ben doktoru eşeliyorum nasıl olur benim karın diye size mi güveneceğimDoğru ya sorma valla hemencik nasıl gitsin canım hiç gitmedi birde şişdi gerildi iyice sorma ya napim ben şimdi bu dr u gel beraber musluğu açıp kafasını soğuk suya tutalım sonra o kadar okuduk takip ettik tecrübelendik gözümüz kapalı karın bile gereriz gözümüzü baglayıp biz onu gerelim azcık ögrensin değil miya ben şimdi düşündümde gerçekten burda herkes epey tecrübelendi gel bak seni biz gerelim hem daha masrafsız olur hemde bize canlı tecrübe olursun bak bu işlerde iyi kazanç var baksana ne yapsan kapı baca farketmiyor en ufak sızıntıdan girip nemalanmaya çalışıyor bazıları :)
Ay şimdi farkettimsen hala sigaramı içiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?