Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öhöm öhömm, kırmızı yerlerde sen bana mı laf geçirdin:44:
seydacım geçmiş olsun canım.
ben nelegelepe diyorum arkadaşa, çok da kolay geliyo bana. Halbuki çok daha fazla karakter yazmış oluyorum
sana kolay geliyorda bize gelmiyor
bebeyyiiim, işte o çalışma hayatı icinde dim dik duran, işinin layıkıylan yapan bir iş kadınıyım ben. Ne sandın? Toplantıları bitirdim, talimatları verdim, raporları okudum, artık seninim
sana gönderdiğim linki dinledin mi?
sen süpermensin
dövme mi? bak gör sende hiiççç gerek kalmicak. Mübarek insan, öyle bi tene sahipsin ki, bi zamanlarki visitors gibi yenileniveriyor tenin.
yok canım sana değil nlglpye anam o kadar ataşehir gittik toplandık ahanda evim şurası gelin kahveleride bende içelim demedi çok cimri belli
evini de temizletmişti halbuki hani ben ev dağınık ise pek ağırlamak istemem misafir...
anladın mı şimdi işte bunu diyorum aralara yazdım amma karışık birşey oldu bak bunları öğretmedin bana
anladın mı şimdi işte bunu diyorum aralara yazdım amma karışık birşey oldu bak bunları öğretmedin bana
deneme denemeseydacım geçmiş olsun canım.
ben nelegelepe diyorum arkadaşa, çok da kolay geliyo bana. Halbuki çok daha fazla karakter yazmış oluyorum hım böylemi?
bebeyyiiim, işte o çalışma hayatı icinde dim dik duran, işinin layıkıylan yapan bir iş kadınıyım ben. Ne sandın? Toplantıları bitirdim, talimatları verdim, raporları okudum, artık seninim
sana gönderdiğim linki dinledin mi? deneme deneme
dövme mi? bak gör sende hiiççç gerek kalmicak. Mübarek insan, öyle bi tene sahipsin ki, bi zamanlarki visitors gibi yenileniveriyor tenin.
kızım bi cevap versene, nerdesin? mutfaktamısın? neyi sorduğunu anlayamadım diye HIRS yaptım resmen
aaa, çok şaşırdım bak şimdi. Oysa bana telefonda "geldiğinde muhakkak kahvaltıya bana geleceksin hayatta bırakmam" dedi. Sana mı kıl acaba
kıl olabilir ondan daha genç ve güzelim :103::119:
öyle olsa, beni de çaaarmazdı
kimle konuşuyon bebeeem?
Al benden de o kadar.Hissizlik hala devam.17 Ekim de 1 yılım dolacak:) Ama karnımdaki hissizlik olayı devam.Özellikle dikiş hattının üzeri ve 4 parmak yukarısı Ben toprak ın dediği gibi kaşındığını anlıyorum ama kaşıdığımı ya da elimin oraya değdiğini anlamıyorum ve içim bir hoş oluyor.Bir gördüğümde ben de sorayım gerçekten ne zaman geçecek acaba bu durum?Ha aşırı rahatsız oluyormusun diye sorarsanız.Pek önemsemiyorum diyebilirim:)
birtek sizler yoksunuz bacım benim hayatımda tamam ara müsaitim
Selam nldglp,
benim karnımın bazı yerlerinde var his ama doktor test ettiğinde daha çok hissediyorum:) Geçen'ki görüşmede kişiden kişiye değiştiğini söyledi bu durumun ama geç'de mutlaka hissediliyor dedi. Ben bu güzelliği yaşadıktan sonra çok takmıyorum aslında kalıcı bir durum'mu diye merak etmiştim?