Hafif enstrumental sakin dinlendirici güzel bir parça.Cem de iyi yorumlamış.Benden tam puan ogltkn cim:)
beğenmedim desene sıkıysa,gebertsin seni tekirdağ koyunu bu mahveder seni
aferin sana kk.dan madalya verirler sana
ha haa
mor menekşe diyelim mi sana? hatta varsa sana nilüferden mor menekşeyi gönderiim şimdi
şarkıyı cem adrian yazmış, bestelemiş, aranje etmiş falan. 10 parmağında 10 marifet kısaca :) çk seviyorum kendisini. çok değişik bi ses, dinlerken insan duygu seklinde boğuluyor. Geçen sene konserine gitmiştim, o zaman daha da sevmiştim. Bu sene de yeni albümle yeni konserini kaçırmayacağım
krizantem misin, kaktüsmüsün ne sin hatırlamıyorumen iyisi ben sana jelesec diim sen beğendin mi?
sor bakiim k.valide sevmişmi?
Merhabaa:)hoşgeldin burayaa
kaktüsüm ve kaynana diliyimdilim sivri yanlışın üzerine giderim birgün uğur mumcu gibi kim vurdu ya gideceğim bak iyice merak ettim bu şarkıcıyı dinleyeceğim söz, kayın valide dinlenmeye çekildi haşlama siparişi vardi şu anda ilği alanı yemek canım
kaktüsüm ve kaynana diliyimdilim sivri yanlışın üzerine giderim birgün uğur mumcu gibi kim vurdu ya gideceğim bak iyice merak ettim bu şarkıcıyı dinleyeceğim söz, kayın valide dinlenmeye çekildi haşlama siparişi vardi şu anda ilği alanı yemek canım
Baloncuklu gazoz açıver hamam sonrası kadına.Harareti gitsin sana baka baka
Amanııın ters gitmeyelim biz bu Jelesec hatununa,sayıverir sonra biiir,ikiii aklımızı alıverir ogületakane valla.''Ogltkn inin Jelesec ce açılımı ogületakane''koptum koptum burda...
resmen ekranın karşısında kıkırdayarak okuyorum.
hahaa haa deve tabanı
ssoeil selam
ay gözümden yaş geldi haa haaaa
anam vallahi kadın sürekli laf sokmada; oturduğu yerde komşusunun gelini netten koca bulmuş kaçmış bunu oturmuş benimkine anlatıyorbu karılar azmış 1.tane kocan var daha ne kocası diye birde sinirleniyor ay akşam koptum
selam :) araştırma yapıyordum da sizi buldum :) burda
Amanııın ters gitmeyelim biz bu Jelesec hatununa,sayıverir sonra biiir,ikiii aklımızı alıverir ogületakane valla.''Ogltkn inin Jelesec ce açılımı ogületakane''koptum koptum burda...
ben sana dün demedimmi, bilgisayarda takılmana neden söyleniyordur diye.
al işte bak bugün aynılarını söylemiş :))
müneccim gibi kadınım vesselam
yada yada, 6.his diyelim biz buna :))
yok canım desinler hiç umrum değil gördük diyenleride :) gerçi ismi lazım degil biriside bana demişti ama :) kendi başına iş aldı :) artık one bune sürekli sorulara cevap vermek durumunda kalıyor napalım artık kendi etti kendi buldu yakında elinden çikolatalarını da alırım :) az kaldı kandırmayagel gel, sen bizdensin artık :) ( doktorun kim olursa olsun)
bak sonra sürü falan derler , sakın alınma, biz sallamıyoz o tür lafları, sende kulak arkası yap :))