Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ha haa
mor menekşe diyelim mi sana? hatta varsa sana nilüferden mor menekşeyi gönderiim şimdi

şarkıyı cem adrian yazmış, bestelemiş, aranje etmiş falan. 10 parmağında 10 marifet kısaca :) çk seviyorum kendisini. çok değişik bi ses, dinlerken insan duygu seklinde boğuluyor. Geçen sene konserine gitmiştim, o zaman daha da sevmiştim. Bu sene de yeni albümle yeni konserini kaçırmayacağım

krizantem misin, kaktüsmüsün ne sin hatırlamıyorum en iyisi ben sana jelesec diim sen beğendin mi?
sor bakiim k.valide sevmişmi?

kaktüsüm ve kaynana diliyim dilim sivri yanlışın üzerine giderim birgün uğur mumcu gibi kim vurdu ya gideceğim bak iyice merak ettim bu şarkıcıyı dinleyeceğim söz, kayın valide dinlenmeye çekildi haşlama siparişi vardi şu anda ilği alanı yemek canım

Baloncuklu gazoz açıver hamam sonrası kadına.Harareti gitsin sana baka baka

resmen ekranın karşısında kıkırdayarak okuyorum.

hahaa haa deve tabanı

ssoeil selam

Amanııın ters gitmeyelim biz bu Jelesec hatununa,sayıverir sonra biiir,ikiii aklımızı alıverir ogületakane valla.''Ogltkn inin Jelesec ce açılımı ogületakane'' koptum koptum burda...

Baloncuklu gazoz açıver hamam sonrası kadına.Harareti gitsin sana baka baka

anam vallahi kadın sürekli laf sokmada; oturduğu yerde komşusunun gelini netten koca bulmuş kaçmış bunu oturmuş benimkine anlatıyor bu karılar azmış 1.tane kocan var daha ne kocası diye birde sinirleniyor ay akşam koptum

Amanııın ters gitmeyelim biz bu Jelesec hatununa,sayıverir sonra biiir,ikiii aklımızı alıverir ogületakane valla.''Ogltkn inin Jelesec ce açılımı ogületakane'' koptum koptum burda...

ay gözümden yaş geldi haa haaaa

ben sana dün demedimmi, bilgisayarda takılmana neden söyleniyordur diye.
al işte bak bugün aynılarını söylemiş :))
müneccim gibi kadınım vesselam

yada yada, 6.his diyelim biz buna :))

ben sana dün demedimmi, bilgisayarda takılmana neden söyleniyordur diye.
al işte bak bugün aynılarını söylemiş :))
müneccim gibi kadınım vesselam

yada yada, 6.his diyelim biz buna :))

ya yok nete mi düştük koca bulmak için allah korusun; bekar olsam biriç partileri, golf oynanan yerlere takılırım zengin koca oralarda nette ne gezer

ay senin bu 6.hissin ne oldu iş hala tık yok bak bakalım ne olacak durum

gel gel, sen bizdensin artık :) ( doktorun kim olursa olsun)
bak sonra sürü falan derler , sakın alınma, biz sallamıyoz o tür lafları, sende kulak arkası yap :))
yok canım desinler hiç umrum değil gördük diyenleride :) gerçi ismi lazım degil biriside bana demişti ama :) kendi başına iş aldı :) artık one bune sürekli sorulara cevap vermek durumunda kalıyor napalım artık kendi etti kendi buldu yakında elinden çikolatalarını da alırım :) az kaldı kandırmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…