Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Haydaa karıncanın kardeşine bak sen ya.Ogülatakane duy duyy serap38, Jelesec hanıma sabır diliyor ...

bence bayağı bi bilgin vardır da sen tevazu gösteriyorsundur. Ne güzel şeyler yapıyorsun; insanları özellikle de yaşlıları mutlu ederek. Bi kez daha çok sevdim seni

izmir köfteye bayılırım ama önce kızartılıp sonra fırınlanırsa. o zaman da çok kalorili oluyor :/ yarına başka bi menü bulmak gerek.

Ama ben hepsini actifry da hallediyorum.Sigara böreği gayet güzel bir kaşık yağ ile kızarıyor.Köfteleri de buzluktan çıkartıp actifry a yallah... ben gitar çalıp şarkı söylerken actifry yemeklerimi pişiriyor:))

Tefal e danışmanlık hizmeti mi versem ne?

bence bayağı bi bilgin vardır da sen tevazu gösteriyorsundur. Ne güzel şeyler yapıyorsun; insanları özellikle de yaşlıları mutlu ederek. Bi kez daha çok sevdim seni

Evet biraz sevgi böcüğü hallerim vardır esasında.Yaşlıları da,çocukları da çok seviyorum.Onlarla beraberken kendimi unutuyorum.Akşama nefis bir enerji ile evime dönüyorum.

Haydaa karıncanın kardeşine bak sen ya.Ogülatakane duy duyy serap38, Jelesec hanıma sabır diliyor ...

haa haa hakikaten ben bu mesajı görmemişim, kaçmış gözümden
kıs serap, ne sabrı bea ?

haaa, tam gönderirken anladım...kaynanadan dolayıdır nldglp'cim o sabır dileği

Bravo şekerim.Kaynanayı unutmuş idim.Serapımdan özür özür özür

ver tabi, hatta actfry için bi de şarkı yap :))
ben eve actifry alsam, çocuklara patatesten başka bişi yediremem :) o yüzden yarına izmirin köftesini, ızgara köfteye çevirerek menümü oluşturuyorum :))

ver tabi, hatta actfry için bi de şarkı yap :))
ben eve actifry alsam, çocuklara patatesten başka bişi yediremem :) o yüzden yarına izmirin köftesini, ızgara köfteye çevirerek menümü oluşturuyorum :))

Hatta köfte piyaz da olabilii bi de turşu

amin canım sagol; öptüm seni
bizim oğlanın sünnetine de gel bacım çok para vermem ama:))
karınca mı????

doğrucu davut bak sen anlamışsın bu nlglpd ne anlamış acaba

Ah Jelesec ah takıldı kaynana dırdırına.:106: kesin bu kız gibi dinliyosundur şimdi sen onu.

karınca mı????

Ehh ne anladığımı sen bil artık...nickleri karıştırır,donkişotluk yapar,olur olmadık cevaplar verir...say say bitmez:)

karınca mı????

Deve tabanını kabullendin de bi karıncamı çok geldi sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…