Fırında İzmir küfte,peynirli sigara böreği,salata
vatana millete hayırlı olsun başlığın çok güzel düşünmüşsün
çok vaktim yok hızlı birkaç paylaşıma baktım eğlenceli ve çok samimi bir forum olacağı kesin,güzel paylaşımlar diliyorum hepinize...
jelesec'cim sabırlar diliyorum sana:) herkese sevgiler saygılar.
İsteyince olur tatlım.Ben de profesyonel değilim ama biraz işi götürecek kadar da bilgim var.Geçen sene de yaşlılar yurdunda gidiyordum küçük konserlere.Çok eğlenceli ve de enerji veren bir iş.Ben çok memnunum ogtkn cim:)
izmir köfteye bayılırım ama önce kızartılıp sonra fırınlanırsa. o zaman da çok kalorili oluyor :/ yarına başka bi menü bulmak gerek.
bence bayağı bi bilgin vardır da sen tevazu gösteriyorsundur. Ne güzel şeyler yapıyorsun; insanları özellikle de yaşlıları mutlu ederek. Bi kez daha çok sevdim seni
Haydaa karıncanın kardeşine bak sen ya.Ogülatakane duy duyy serap38, Jelesec hanıma sabır diliyor ...
haa haa hakikaten ben bu mesajı görmemişim, kaçmış gözümden
kıs serap, ne sabrı bea ?
haaa, tam gönderirken anladım...kaynanadan dolayıdır nldglp'cim o sabır dileği
Ama ben hepsini actifry da hallediyorum.Sigara böreği gayet güzel bir kaşık yağ ile kızarıyor.Köfteleri de buzluktan çıkartıp actifry a yallah... ben gitar çalıp şarkı söylerken actifry yemeklerimi pişiriyor:))
Tefal e danışmanlık hizmeti mi versem ne?
ver tabi, hatta actfry için bi de şarkı yap :))
ben eve actifry alsam, çocuklara patatesten başka bişi yediremem :) o yüzden yarına izmirin köftesini, ızgara köfteye çevirerek menümü oluşturuyorum :))
amin canım sagol; öptüm senivatana millete hayırlı olsun başlığın çok güzel düşünmüşsün
çok vaktim yok hızlı birkaç paylaşıma baktım eğlenceli ve çok samimi bir forum olacağı kesin,güzel paylaşımlar diliyorum hepinize...
jelesec'cim sabırlar diliyorum sana:) herkese sevgiler saygılar.
bizim oğlanın sünnetine de gel bacım çok para vermem ama:))İsteyince olur tatlım.Ben de profesyonel değilim ama biraz işi götürecek kadar da bilgim var.Geçen sene de yaşlılar yurdunda gidiyordum küçük konserlere.Çok eğlenceli ve de enerji veren bir iş.Ben çok memnunum ogtkn cim:)
karınca mı????Haydaa karıncanın kardeşine bak sen ya.Ogülatakane duy duyy serap38, Jelesec hanıma sabır diliyor ...
haa haa hakikaten ben bu mesajı görmemişim, kaçmış gözümden
kıs serap, ne sabrı bea ?
haaa, tam gönderirken anladım...kaynanadan dolayıdır nldglp'cim o sabır dileği
Bravo şekerim.Kaynanayı unutmuş idim.Serapımdan özür özür özür
yok yok önce kıza bo.... at sonra özür dilegelirsem senin o mini eteği yırtarım bak
amin canım sagol; öptüm seni
bizim oğlanın sünnetine de gel bacım çok para vermem ama:))
karınca mı????
doğrucu davut bak sen anlamışsınbu nlglpd ne anlamış acaba
Ah Jelesec ah takıldı kaynana dırdırına.:106: kesin bu kız gibi dinliyosundur şimdi sen onu.
amin canım sagol; öptüm seni
bizim oğlanın sünnetine de gel bacım çok para vermem ama:))
karınca mı????
doğrucu davut bak sen anlamışsınbu nlglpd ne anlamış acaba
Deve tabanını kabullendin de bi karıncamı çok geldi sana?
dur dur serap dalmalarıyla ün yaptı topikte sana bir dalsın:2:
karıncaları severim hepsi kabülsen oğlanın sünetinde sahne alacakmısın onu söyle??
Ayol Jelesec şu yanlardaki ikonları anladımda ortadaki hapşuran ın ne ilgisi var konuyla anlamadım şekerim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?