Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gir içeri konuşank
Tatlım merhaba şirinem benim:) ben de o resmi beğendiğim için profil resmi yaptım.Bacaklar güzel çıkmışta sen bi de üst bacakların arasındaki tombulikleri gör bi de.
Pazartesi doktora kontrol için gittiğimde hafif mini etek vardı.Bacaklar düzgün dedi doktorumda ama Halk arasında ''apışarası'' denen bacak arası,hani çok yürüyünce terleyip pişen isilik olan yer...fecii bir yağ birikintim var orda ve yazları beni çok rahatsız ediyor tatilde eczaneden pudra alıp sürdüm hep sürtünmekten puf böreğe gibi kabardılar kendileri:105: İşte doktor da ordan bacak germe işlemi yapalım dedi.Kolumdan bile daha önemli gördü hatta.
Tatlım merhaba şirinem benim:) ben de o resmi beğendiğim için profil resmi yaptım.Bacaklar güzel çıkmışta sen bi de üst bacakların arasındaki tombulikleri gör bi de.
Pazartesi doktora kontrol için gittiğimde hafif mini etek vardı.Bacaklar düzgün dedi doktorumda ama Halk arasında ''apışarası'' denen bacak arası,hani çok yürüyünce terleyip pişen isilik olan yer...fecii bir yağ birikintim var orda ve yazları beni çok rahatsız ediyor tatilde eczaneden pudra alıp sürdüm hep sürtünmekten puf böreğe gibi kabardılar kendileri:105: İşte doktor da ordan bacak germe işlemi yapalım dedi.Kolumdan bile daha önemli gördü hatta.
ziyaretçileri korkutuyon bak, kimse gelemicek :))
zaten dahil olabilecek olanlar açık açık okurken, gelemecek olanlar ziyaretçi olarak takılacaklar :))
mini etek mi???? anam senin yaş kaç??? doktora giderken niye mini giyiniyorsun açep???? indirim alabilirim belki diye mi ???? ben paspal takılıyorum giderken kot tişört gariban gariban tabi adam almış senin huyunu meme, karın, lipo, bacak,kol, toto(popo) heryeri gerdireceğin belli potansiyel hasta
anneciğim banyoda:))) yok daha yaptırmadım hafta sonu ailece inşallah...ay inşallah ya kış beni korkutuyor çok hasta olmasalar bariamanın jelesec de k.valideden yakayı kurtarıp gelmiş haa haaa
kız jelesec, naaptın küçüğe grip aşısı yaptırdın mı?
ben dün ikisini de aşılattım, hatta kendimi de :)
hastalıksız bi yıl olsun inşallah
jelesec,
peki sen dinledin mi şarkıyı?
biri bana acilen "BEĞENDİM" yazsın lüftennnnnnn
haa haaa
delüü yaaa
bence asıl strateji sende, seni uyanık seniii!
paspal giyinip, kot tshirt takılıp " ben ev hanımıyım, çalışmıyorum, indirim yapın" diyosun dimiii
anneciğim banyoda:))) yok daha yaptırmadım hafta sonu ailece inşallah...ay inşallah ya kış beni korkutuyor çok hasta olmasalar bari
yok daha dinlemedim söz neyse fikrim yazacağım
ercan bey önemli gördüyse, sen kol derken, o bacak dediyse, bişi diyemiiciiim. çünkü o gerekli olana tamam derken, gerekmeyene hayır diyor rahatlıkla...sırf para kazanmak için gereksiz operasyonlara girmiyor.
benim seni yakından bi göresim var, net yorumlar için :)
mail attım şarkıyı dinleyebildin mi?
ercan bey önemli gördüyse, sen kol derken, o bacak dediyse, bişi diyemiiciiim. çünkü o gerekli olana tamam derken, gerekmeyene hayır diyor rahatlıkla...sırf para kazanmak için gereksiz operasyonlara girmiyor.
benim seni yakından bi göresim var, net yorumlar için :)
mail attım şarkıyı dinleyebildin mi?
yakından görsen kızarsın geyet hoş hiç gerek yok ameliyata falan tabi bu estetiğe saranlar biraz takıntılı insanlar oluyor benim gibibiz ne desek boş o taktıysa yatacak ameliyata
tabi kızım tam takım gitmek olmaz 300.500.indirim nasıl isteyeceksin adam bakacak çanta marka ayakkabı marka 10.binden kapıyı açacak yermisin yemezmisin
haa haaa
delüü yaaa
bence asıl strateji sende, seni uyanık seniii!
paspal giyinip, kot tshirt takılıp " ben ev hanımıyım, çalışmıyorum, indirim yapın" diyosun dimiii
bu arada ben lilyum olmuşummm
Menekşe iyi midir? anlamıyorum bu işleri?:44: