ya yok nete mi düştük koca bulmak için allah korusun; bekar olsam biriç partileri, golf oynanan yerlere takılırım zengin koca oralarda nette ne gezer
sen var ya sen, çok zeki kadınsın :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya yok nete mi düştük koca bulmak için allah korusun; bekar olsam biriç partileri, golf oynanan yerlere takılırım zengin koca oralarda nette ne gezer
yok canım desinler hiç umrum değil gördük diyenleride :) gerçi ismi lazım degil biriside bana demişti ama :) kendi başına iş aldı :) artık one bune sürekli sorulara cevap vermek durumunda kalıyor napalım artık kendi etti kendi buldu yakında elinden çikolatalarını da alırım :) az kaldı kandırmaya
yok canım desinler hiç umrum değil gördük diyenleride :) gerçi ismi lazım degil biriside bana demişti ama :) kendi başına iş aldı :) artık one bune sürekli sorulara cevap vermek durumunda kalıyor napalım artık kendi etti kendi buldu yakında elinden çikolatalarını da alırım :) az kaldı kandırmaya
sen var ya sen, çok zeki kadınsın :))
Aboww bu devasa taşlar kimeki ne ? neyse herkes geligeliversin,içini döküdöküversin.Memeleri küçültmek bahane,geyik sohbetinde buluşup kaynatmak şahane.
eeeeee biraz zekiyim dir ayıptır söylemesi nete genelde kadınlardan kezbanlar erkeklerden de işi gücü olmayanlar takılıyor
iyi kaynattık vallahi nldglp hanım ne yemek yaptın bugün makarna mı ???? ev hanımı buraya çok takılınca ya makarna olur yada kuru fasülye olur akşama
aman aman kimse kanmasın, kandırılmasın..doktor işleri hassas işler
bu arada jelesec nldglp'in nickini hiç doğru yazamaz, bana da ogületekane der, sana da muhtemelen sesoyıl diyodur :))
bide spor topiğinde movenius var, ona ne dediğini hala ezberleyedim, o kadar karışık yani
eeeeee biraz zekiyim dir ayıptır söylemesi nete genelde kadınlardan kezbanlar erkeklerden de işi gücü olmayanlar takılıyor
iyi kaynattık vallahi nldglp hanım ne yemek yaptın bugün makarna mı ???? ev hanımı buraya çok takılınca ya makarna olur yada kuru fasülye olur akşama
bende de makarna var
akşama da misafirim var...annemler çeşmedeydi, yoldalar dönüyorlar. Eve gitmeden bana gelin, yemek yer öyle gidersiniz dedim. Tamam dediler..Makarnanın yanına da poşette tavuk olacak, patates bezelye havuç ve domatesli. Bi de mercimek çorba ve salata olursa süper olur. Tabi ben şansılıyım eve gidince bunlar HAZIR olacak. hii hiii, hazıra konacam yani
Ama ama benim dersler başlayınca çok ararsınız beni şimdiden haftanın 3 günü derse gideceğim çünkü...
ha haa doğalım katıksızım demiş, tereyağ reklamı gibi olmuş jelesek hanım, valla k.nana memlekete gdince kesin herkese anlatçak seni. hatta gözümde canlandırdım da şöyle diyecek : " anam bende bi gelin var, oğlumu gönderiyo işe, mini mini bebeyi de okula, açıyo bilgisayarı, bakıp bakıp kikirdeyip duruyo bütün gün" ha haaaanam ben organik kadınım doğalım katkısızım, ay vallahi yazamıyorum gülmekten anam kaynanam kesin şüphelenecek
arkadaşlar size iyi sohbetler biraz işlerim var ugrarım yine :)
insanın kendi annesi ne varsa onu yer bacım benim annemin önüne kahvaltı koysam mantıymış gibi yer:))) aman kızım zahmet etme yorma diye ekler; senin menü iyiymiş bizde mi gelsek
nassı yani? biri bana bunu aciiilen açıklasın...Kuzum kurs yakınlarda değilmi yaw?
ha haa doğalım katıksızım demiş, tereyağ reklamı gibi olmuş jelesek hanım, valla k.nana memlekete gdince kesin herkese anlatçak seni. hatta gözümde canlandırdım da şöyle diyecek : " anam bende bi gelin var, oğlumu gönderiyo işe, mini mini bebeyi de okula, açıyo bilgisayarı, bakıp bakıp kikirdeyip duruyo bütün gün" ha haaa
bekleriz
nldglp sen ne yemek yapçan akşama?
yarına kopya çekiiim :)
canımcım ben gitar dersi veriyorum.yarı çalışır bir ev kadınıyam ben:) Bu sene Hem Düşler akademisine gideceğim derse hem de TEGV da derse gireceğim tatlişkom.
aaa bak hiç bilmiyordum bunu, ne güzel bi yetenek. bi enstruman çalmak ne güzeldir kimbilir, çok isterdim
Hadi bakalım topik inşallah açılır.Hayırlı olsun diyelim.