Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Tatlım merhaba şirinem benim:) ben de o resmi beğendiğim için profil resmi yaptım.Bacaklar güzel çıkmışta sen bi de üst bacakların arasındaki tombulikleri gör bi de.

Pazartesi doktora kontrol için gittiğimde hafif mini etek vardı.Bacaklar düzgün dedi doktorumda ama Halk arasında ''apışarası'' denen bacak arası,hani çok yürüyünce terleyip pişen isilik olan yer...fecii bir yağ birikintim var orda ve yazları beni çok rahatsız ediyor tatilde eczaneden pudra alıp sürdüm hep sürtünmekten puf böreğe gibi kabardılar kendileri:105: İşte doktor da ordan bacak germe işlemi yapalım dedi.Kolumdan bile daha önemli gördü hatta.

ercan bey önemli gördüyse, sen kol derken, o bacak dediyse, bişi diyemiiciiim. çünkü o gerekli olana tamam derken, gerekmeyene hayır diyor rahatlıkla...sırf para kazanmak için gereksiz operasyonlara girmiyor.

benim seni yakından bi göresim var, net yorumlar için :)

mail attım şarkıyı dinleyebildin mi?

amanın jelesec de k.valideden yakayı kurtarıp gelmiş haa haaa

kız jelesec, naaptın küçüğe grip aşısı yaptırdın mı?
ben dün ikisini de aşılattım, hatta kendimi de :)
hastalıksız bi yıl olsun inşallah

mini etek mi???? anam senin yaş kaç??? doktora giderken niye mini giyiniyorsun açep???? indirim alabilirim belki diye mi ???? ben paspal takılıyorum giderken kot tişört gariban gariban tabi adam almış senin huyunu meme, karın, lipo, bacak,kol, toto(popo) heryeri gerdireceğin belli potansiyel hasta
ziyaretçileri korkutuyon bak, kimse gelemicek :))
zaten dahil olabilecek olanlar açık açık okurken, gelemecek olanlar ziyaretçi olarak takılacaklar :))

mevlananın sözü vardı'' NE OLURSAN OL YİNE GEL'' anam yanlışsa düzeltin açık forumu herkes davetli

jelesec,
peki sen dinledin mi şarkıyı?

biri bana acilen "BEĞENDİM" yazsın lüftennnnnnn

haa haaa
delüü yaaa

bence asıl strateji sende, seni uyanık seniii!
paspal giyinip, kot tshirt takılıp " ben ev hanımıyım, çalışmıyorum, indirim yapın" diyosun dimiii

anneciğim banyoda:))) yok daha yaptırmadım hafta sonu ailece inşallah...ay inşallah ya kış beni korkutuyor çok hasta olmasalar bari
jelesec,
peki sen dinledin mi şarkıyı?

biri bana acilen "BEĞENDİM" yazsın lüftennnnnnn

yok daha dinlemedim söz neyse fikrim yazacağım

haa haaa
delüü yaaa

bence asıl strateji sende, seni uyanık seniii!
paspal giyinip, kot tshirt takılıp " ben ev hanımıyım, çalışmıyorum, indirim yapın" diyosun dimiii

tabi kızım tam takım gitmek olmaz 300.500.indirim nasıl isteyeceksin adam bakacak çanta marka ayakkabı marka 10.binden kapıyı açacak yermisin yemezmisin

anneciğim banyoda:))) yok daha yaptırmadım hafta sonu ailece inşallah...ay inşallah ya kış beni korkutuyor çok hasta olmasalar bari

yok daha dinlemedim söz neyse fikrim yazacağım

keşke hamama götürseydin :)) akşama, enişte gelirken alırdı hamamdan :))) hem rahatlardı teyze, ona da iyi gelirdi. iliği kemiği yumuşardı haa haa

inşalalh hastalıksız bi yıl olur. Geçen seneki halimi sen biliyosun, bu sene umarım daha sakin geçer

yakından görsen kızarsın geyet hoş hiç gerek yok ameliyata falan tabi bu estetiğe saranlar biraz takıntılı insanlar oluyor benim gibibiz ne desek boş o taktıysa yatacak ameliyata

Bir oraya bir buraya bir maillere derken vakit olmadı dinleyeceğim şimdi:)

Bilmemki vardır doktorun bir bildiği:44:

yakından görsen kızarsın geyet hoş hiç gerek yok ameliyata falan tabi bu estetiğe saranlar biraz takıntılı insanlar oluyor benim gibibiz ne desek boş o taktıysa yatacak ameliyata

Aferiiin hislerime tercümaan olmuşsun jelesec im

tabi kızım tam takım gitmek olmaz 300.500.indirim nasıl isteyeceksin adam bakacak çanta marka ayakkabı marka 10.binden kapıyı açacak yermisin yemezmisin

ulen, niye bu tiyoları bana geçen sene vermedin

hadi nldglp, senden umutluyum, seveceksin cem'i

Hafif enstrumental sakin dinlendirici güzel bir parça.Cem de iyi yorumlamış.Benden tam puan ogltkn cim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…